Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, σε λίγο καιρό θα μεταναστεύσω στην Γερμανία μόνιμα, για ευνόητους λόγους, έψαξα στο Internet σχετικά με το downloading γιατί είμαι συνηθισμένος να κατεβάζω πολλά torrents. Διάβασα διάφορα άρθρα και έβγαλα κάποια συμπεράσματα... Ότι το VPN μπορεί να με σώσει, διότι στην Γερμανία ο ISP σου βλέπει τι κατεβάζεις και τρως πρόστιμα γύρω στα 700~1000€. Υπάρχει και ένα σχετικό άρθρο στο insomania Link.png Site: εδώ . Απλά θέλω να μου επιβεβαιώσετε πως με VPN δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Έψαξα και βρήκα το CyberGhost έχει και free έκδοση, υπάρχουν κάποια καλύτερα μήπως; Έχει αρκετούς free servers στην Γερμανία και πολύ εύχρηστο UI.

Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Εάν θέλεις κάτι συγκεκριμένο (λίγα giga γενικά),μπορείς να πας σε καφετέρια(ειδικότερα τα starbucks που έχουν τρομερές ταχύτητες) ένα πρωινό και να το κατεβάσεις.

Για συνέχεια και πάντα ανοικτό το torrent δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν που να το κάνει Γερμανία.

Δημοσ.

@ts

Σύμφωνα με το παρακατω αν "μεταφέρεις πολλά" θα σου κάτσουν πρόστιμο. 

http://torrentfreak.com/dont-download-that-bro-youre-going-to-get-busted-130316/

Η σίγουρη λύση (*) ειναι ενα vpn με έξοδο σε άλλη χώρα, κατα προτίμηση ελβετία. Επειδή υπάρχουν δεκάδες υπηρεσίες vpn διάβασε και το παρακατω άρθρο

http://torrentfreak.com/vpn-services-that-take-your-anonymity-seriously-2013-edition-130302/

Όποια υπηρεσία κι αν διαλέξεις (ακομα και cyberghost) μην μείνεις στο free πακέτο, γιατί βάζουν ορια στις ταχύτητες και δεν εχεις ελεγχο στις χώρες εξόδου του vpn. Καλύτερα πλήρωσε κάποιο ποσο για premium συνδρομή και θα εισαι πιο άνετος. 

(*)Σίγουρη λύση για να αποφύγεις τις troll μηνύσεις. Αν το θες για πιο "παρανομα" πράγματα υπάρχουν τρόποι να σε παγιδεύσουν και εκεί δεν σε προστατευει ο νόμος. 

Δημοσ.

Κατ'αρχάς προσέχεις σε ποιόν provider θα πας. Ξεχνάς Telekom και Unity media, όπως επίσης ό,τι έχει static ip. 

Οσον αφορά Σtarbucks και λοιπά δίκτυα απο μαγαζιά, ΑΝ ποτέ καταφέρεις να τους πείσεις να σου δώσουν τον κωδικό τους,

εκτός απο τα θερμά μου συγχαρητήρια, να ξέρεις οτι δεν θα εχεις πρόσβαση σε τορρεντς... είναι κλειδωμένα. 

Για να ξεγελάω την IP ώστε να εχω προσβαση σε τραγούδια κτλ απο youtube που ειναι κλειδωμενα απο την γμημενη την GEMA,

χρησιμοποιώ το hotspot shield, αλλα και αυτο δεν σου επιτρεπει τορρεντς. 

Για ταινίες πλέον μόνο streaming απο sites... 

Αλλιώς προσπαθείς απλά να σπάσεις κάποιον γείτονα....

ΥΣ> Εγινε σκανδαλο προσφατα γιατι στειλανε δεκαδες χιλιαδες γραμματα σε χρηστες που απλα κοιτούσαν τσόντες στο redtube, απο δικηγορικό γραφείο που τους ζητούσε 250ε ανα φιλμ.... Εννοείται οτι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το stream, αλλα οσοι μλκες πλήρωσαν - πλήρωσαν.....

Ετοιμάσου για άγριες καταστάσεις εδώ στον φασισμό... 

• Like 2
Δημοσ.

Κατ'αρχάς προσέχεις σε ποιόν provider θα πας. Ξεχνάς Telekom και Unity media, όπως επίσης ό,τι έχει static ip. 

Οσον αφορά Σtarbucks και λοιπά δίκτυα απο μαγαζιά, ΑΝ ποτέ καταφέρεις να τους πείσεις να σου δώσουν τον κωδικό τους,

εκτός απο τα θερμά μου συγχαρητήρια, να ξέρεις οτι δεν θα εχεις πρόσβαση σε τορρεντς... είναι κλειδωμένα. 

Για να ξεγελάω την IP ώστε να εχω προσβαση σε τραγούδια κτλ απο youtube που ειναι κλειδωμενα απο την γμημενη την GEMA,

χρησιμοποιώ το hotspot shield, αλλα και αυτο δεν σου επιτρεπει τορρεντς. 

Για ταινίες πλέον μόνο streaming απο sites... 

Αλλιώς προσπαθείς απλά να σπάσεις κάποιον γείτονα....

ΥΣ> Εγινε σκανδαλο προσφατα γιατι στειλανε δεκαδες χιλιαδες γραμματα σε χρηστες που απλα κοιτούσαν τσόντες στο redtube, απο δικηγορικό γραφείο που τους ζητούσε 250ε ανα φιλμ.... Εννοείται οτι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το stream, αλλα οσοι μλκες πλήρωσαν - πλήρωσαν.....

Ετοιμάσου για άγριες καταστάσεις εδώ στον φασισμό... 

Περίεργο πάντως γιατί σήμερα ο γερμανικός "θείος" μου έφερε μέσω starbucks(που το κλειδί τους είναι....να κάνεις go online για 2 ώρες σε μια ιστοσελίδα, επειδή το ξεκλείδωτο wifi απαγορεύεται)κάποια βιβλία για την δουλειά...

Μάλλον έχω καλό λέγειν,φιλαράκια στο managment της εταιρίας και είμαι μέγας H4K3R γιατί το bitorrent δούλεψε στα 500+kbps... :rolleyes:

Σοβαρά τώρα φίλε,εάν δεν το έχεις δοκιμάσει μην απαντάς.

Δημοσ.

πρόσεχε γενικά την γερμανία... εμείς θα έχουμε καλά χριστούγεννα, να έχεις και εσύ όμως με αυτούς τους αλήτες που είναι στο κράτος. 1000 φορές starbacks και από χέρι σε χέρι (μεταφορά από δίσκο) παρά στο σπίτι και άραγμα... 

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα φίλε,εάν δεν το έχεις δοκιμάσει μην απαντάς.

Σοβαρά τώρα φίλε, το έχω δοκιμάσει γιαυτό απαντάω.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα φίλε, το έχω δοκιμάσει γιαυτό απαντάω.

Μάλιστα,εδώ και 11 μήνες πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα starbucks στην Ν.Γερμανία.

Διαφορετικά υποκαταστήματα,δεκάδες torrent.

Από εκεί και πέρα εάν έχεις πάει αλλού δεν ξέρω.

Δημοσ.

Μάλιστα,εδώ και 11 μήνες πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα starbucks στην Ν.Γερμανία.

Διαφορετικά υποκαταστήματα,δεκάδες torrent.

Από εκεί και πέρα εάν έχεις πάει αλλού δεν ξέρω.

Θα ερθω να μετακομίσω στην Νότια Γερμανία !  :P 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά άμα από από το CyberGhost συνδεθώ σε Γερμανικό server, θα έχω πρόβλημα ή δεν παίζει ρόλο σε ποια χώρα είναι ο server ;

ενω εισαι στη γερμανια;

edit:ειδα οτι εισαι γερμανια. θεωρητικα δεν υπαρχει προβλημα αλλά γιατι να παιζεις με τη φωτια, τοσες αλλες χωρες εχει

Δημοσ.

ενω εισαι στη γερμανια;

edit:ειδα οτι εισαι γερμανια. θεωρητικα δεν υπαρχει προβλημα αλλά γιατι να παιζεις με τη φωτια, τοσες αλλες χωρες εχει

Ναι όντως είμαι Γερμανία, γιατί με βολεύει περισσότερο να είμαι από Γερμανικό server, έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες :P

Α! Κάτι ακόμη, videos από το youtube μπορώ να κατεβάζω άφοβα έτσι ; (πχ. με YT video downloader)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...