Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο εύκολη τη ζωή σε όσους επιθυμούν τη μετάβαση από το Gmail στο Outlook.com, κάνει από σήμερα η Microsoft με την κυκλοφορία μιας νέας υπηρεσίας ειδικά γι' αυτό το σκοπό.Η νέα υπηρεσία της Microsoft κάνει χρήση της υποστήριξης IMAP που προστέθηκε στο Outlook.com τον περασμένο Σεπτέμβριο και αντιγράφει όλα τα email που έχει ο χρήστης στο Gmail του λογαριασμό συμπεριλαμβανομένου τις ετικέτες με τη δομή τους. Επιπλέον είναι δυνατή η αντιγραφή όχι μόνο των email αλλά και των επαφών ενώ ήδη οι κάτοχοι λογαριασμού στο Outlook.com μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία Google Talk.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η όλη διαδικασία γίνεται απευθείας μεταξύ των server και η οποία εκτελείται στο παρασκήνιο, με τα πρόσφατα email να εισάγονται στη νέα υπηρεσία κατά προτεραιότητα. Αν και η Microsoft προσέφερε και παλαιότερα ένα τρόπο εισαγωγής των Gmail μηνυμάτων στο Outlook.com ο οποίος στηρίζονταν στο POP3, αυτός ήταν πολύπλοκος ενώ στοιχεία όπως η κατάσταση ανάγνωσης και οι ετικέτες, δε πέρναγαν κατά τη μετάβαση.

Link.png Site: Outlook Blog

Δημοσ.

<p>Την καλοβλεπω την αλλαγη σε Outlook. Ποιος αλλαζει ομως το email στα τοσα site...</p>

Δεν αλλάζεις το email σου. Αλλάζεις μονο τον email client.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πραγματικά ο συγχρονισμός των επαφών είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ... απόλυτα απαράδεκτη η Microsoft σε αυτό το κομμάτι μιας και δεν δουλεύει το όλο θέμα.. 

Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάτοχος Windows Phone 8 συσκευής..

Δημοσ.

Το ανάποδο γίνεται; Έχω android κινητό και έχω ένα θέμα με τις επαφές επειδή είναι στο outlook...

Εγω ειχα βγαλει το αρχειακι .csv με τις επαφες απο Outlook, και το εκανα import στο gmail

Δημοσ.

Σε outlook for domains δεν το βλέπω ενεργό αυτή τη στιγμή.

Επίσης, για όσους είναι @gmail.com φυσικά και θα πρέπει να αλλάξουν την διεύθυνση.

Ή να χρησιμοποιούν το outlook.com σαν client του gmail. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό πέραν του ότι η Google θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη :)

Δημοσ.

Εγω ειχα βγαλει το αρχειακι .csv με τις επαφες απο Outlook, και το εκανα import στο gmail

Κι εγώ έτσι το έκανα χτες το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εφαρμογή Outlook.com που είναι της Μ$ στο κάτω κάτω δεν σε αφήνει να πειράζεις τις επαφές από το κινητό...

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι το έκανα χτες το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εφαρμογή Outlook.com που είναι της Μ$ στο κάτω κάτω δεν σε αφήνει να πειράζεις τις επαφές από το κινητό...

Καλησπέρα,

είχα το ίδιο πρόβλημα.. η λυση ειναι απλη θα πετάξεις την εφαρμογη hotmail Και θα κανεις εγκατάσταση του outlook/hotmail account σου σαν exchange account. σαν server Βαλε m.hotmail.com οτι account και να έχεις hotmail.gr, outlook.com, hotmail.com

καλή τύχη ;)

Δημοσ.

Ναι το έχω δει και αυτό αλλά το κινητό είναι πολύ ιδιαίτερο με πολύ ιδιαίτερη έκδοση android και δεν μπορώ να βάλω account microsoft στα accounts, μόνο google.

Δημοσ.

Δε βρισκω λογο να παω σε outlook. Το gmail μια χαρα ειναι εχεις και hangouts που ειναι πολυ καλυτερο απο skype που ολο κολαει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...