Hal9000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πιο εύκολη τη ζωή σε όσους επιθυμούν τη μετάβαση από το Gmail στο Outlook.com, κάνει από σήμερα η Microsoft με την κυκλοφορία μιας νέας υπηρεσίας ειδικά γι' αυτό το σκοπό.Η νέα υπηρεσία της Microsoft κάνει χρήση της υποστήριξης IMAP που προστέθηκε στο Outlook.com τον περασμένο Σεπτέμβριο και αντιγράφει όλα τα email που έχει ο χρήστης στο Gmail του λογαριασμό συμπεριλαμβανομένου τις ετικέτες με τη δομή τους. Επιπλέον είναι δυνατή η αντιγραφή όχι μόνο των email αλλά και των επαφών ενώ ήδη οι κάτοχοι λογαριασμού στο Outlook.com μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία Google Talk. Η όλη διαδικασία γίνεται απευθείας μεταξύ των server και η οποία εκτελείται στο παρασκήνιο, με τα πρόσφατα email να εισάγονται στη νέα υπηρεσία κατά προτεραιότητα. Αν και η Microsoft προσέφερε και παλαιότερα ένα τρόπο εισαγωγής των Gmail μηνυμάτων στο Outlook.com ο οποίος στηρίζονταν στο POP3, αυτός ήταν πολύπλοκος ενώ στοιχεία όπως η κατάσταση ανάγνωσης και οι ετικέτες, δε πέρναγαν κατά τη μετάβαση. Site: Outlook Blog
mandos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 πολύ ενδιαφέρων, αν μένουν και σε sync τότε ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορει να κάνει το switch
gavros10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Την καλοβλεπω την αλλαγη σε Outlook. Ποιος αλλαζει ομως το email στα τοσα site...
cmetaxakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 <p>Την καλοβλεπω την αλλαγη σε Outlook. Ποιος αλλαζει ομως το email στα τοσα site...</p> Δεν αλλάζεις το email σου. Αλλάζεις μονο τον email client. Sent from my iPhone using Insomnia
mants118 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 πραγματικά ο συγχρονισμός των επαφών είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ... απόλυτα απαράδεκτη η Microsoft σε αυτό το κομμάτι μιας και δεν δουλεύει το όλο θέμα.. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάτοχος Windows Phone 8 συσκευής..
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το ανάποδο γίνεται; Έχω android κινητό και έχω ένα θέμα με τις επαφές επειδή είναι στο outlook... 1
Swimmer21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το ανάποδο γίνεται; Έχω android κινητό και έχω ένα θέμα με τις επαφές επειδή είναι στο outlook... Εγω ειχα βγαλει το αρχειακι .csv με τις επαφες απο Outlook, και το εκανα import στο gmail
basilis5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα ξεροιυμε;
mandos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Σε outlook for domains δεν το βλέπω ενεργό αυτή τη στιγμή. Επίσης, για όσους είναι @gmail.com φυσικά και θα πρέπει να αλλάξουν την διεύθυνση. Ή να χρησιμοποιούν το outlook.com σαν client του gmail. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό πέραν του ότι η Google θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ειχα βγαλει το αρχειακι .csv με τις επαφες απο Outlook, και το εκανα import στο gmail Κι εγώ έτσι το έκανα χτες το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εφαρμογή Outlook.com που είναι της Μ$ στο κάτω κάτω δεν σε αφήνει να πειράζεις τις επαφές από το κινητό...
pW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ έτσι το έκανα χτες το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εφαρμογή Outlook.com που είναι της Μ$ στο κάτω κάτω δεν σε αφήνει να πειράζεις τις επαφές από το κινητό... Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα.. η λυση ειναι απλη θα πετάξεις την εφαρμογη hotmail Και θα κανεις εγκατάσταση του outlook/hotmail account σου σαν exchange account. σαν server Βαλε m.hotmail.com οτι account και να έχεις hotmail.gr, outlook.com, hotmail.com καλή τύχη
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το έχω δει και αυτό αλλά το κινητό είναι πολύ ιδιαίτερο με πολύ ιδιαίτερη έκδοση android και δεν μπορώ να βάλω account microsoft στα accounts, μόνο google.
ParhsG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δε βρισκω λογο να παω σε outlook. Το gmail μια χαρα ειναι εχεις και hangouts που ειναι πολυ καλυτερο απο skype που ολο κολαει .
Windows8 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το Skype κολλάει σε όσους δεν έχουν Windows phone η windows tablet, just sayin
mikegad Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το Skype κολλάει σε όσους δεν έχουν Windows phone η windows tablet, just sayin δηλαδή στο 95% των χρηστών 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα