MrLord Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας !!! Θέλω να στήσω ένα pc στο οποίο θα γράφω (προγραμματισμένα) διάφορες τηλεοπτικές εκποπές από δίαφορα τηλεοπτικά κανάλια. Το πρόβλημα είναι ότι για μερικές εκπομπές πρέπει να κανω ταυτόχρονη εγγραφή από 2-3 κανάλια , γιατί οι εκποκπές πέφτουν την ίδια ώρα. Υπάρχει περίπτωση να να δουλεύουν 3 (ή και παραπάνω) tv-tuner ταυτόχρονα σε ένα pc ώστε να έχω 3 διαφορετικές εγγραφές Υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος ώστε να το καταφέρω αυτό;Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω οτι αυτο μπορεις να το κανεις και με ενα tv tuner με το κατάλληλο πρόγραμα που μπορει να κανει ταυτόχρονα εγγραφή , τωρα για πρόγραμμα δεν ξερω να σου πω μιας και εχω να ασχοληθώ με tv tuner πολλα χρόνια , αλλα ειμαι σχεδον σίγουρος οτι μπορεις να το κανεις με πρόγραμμα
Captain Nemo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν στικάκια με διπλούς δέκτες ή μπορεί και παραπάνω οπότε ίσως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο πχ αυτό είναι dual http://www.terratec.net/en/products/Cinergy_T_Stick_Dual_RC_102261.html
Mau-Maus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 το μηνυμα του σπακ ειναι σωστο κατα το ημιση , το σωστο μνμ ειναι του καπτεν ! μπορεις να προγραμματισεις να γραψεις αλλα μεχρι δυο καναλια μαζι οχι οσα θελεις , πρεπει το στικακι να εχει διπλο δεκτη ! τωρα αν θελεις να γραφεις 4 προγραμματα μαζι ναι μπορεις να παρεις 2 usb και να γραφουν συγχρονος απο δυο ..
MrLord Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια ! το μηνυμα του σπακ ειναι σωστο κατα το ημιση , το σωστο μνμ ειναι του καπτεν ! μπορεις να προγραμματισεις να γραψεις αλλα μεχρι δυο καναλια μαζι οχι οσα θελεις , πρεπει το στικακι να εχει διπλο δεκτη ! τωρα αν θελεις να γραφεις 4 προγραμματα μαζι ναι μπορεις να παρεις 2 usb και να γραφουν συγχρονος απο δυο .. Δηλ. Mau-Maus ... με αυτό τον τρόπο μπορώ να έχω 2 και παραπάνω usb tv-tuners και να γράφω από το ίδιο πρόγραμμα δύο και παραπάνω τηλεοπτικά προγράμματα ή χρειάζεται να έχω και 2 διαφορετικά προγράμματα τα οποία θα παίρνουν εικόνα και θα γράφουν από το κάθε usb ;
Mau-Maus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 κοιτα , με ενα tv tuner μπορεις να γραψεις μεχρι 2 διαφορετικα καναλια φτανει να εχει 2 δεκτες οπως σου ειπαμε ! αν τωρα εσυ θελεις να γραφεις περισσοτερα καναλια την ιδια χρονικη στιγμη τοτε παιρνεις 2 tuner ! τα κανεις εγκατασταση κ γραφει το καθενα ξεχωριστα την ιδια στιγμη απο 2 καναλια ! πιο κατανοητα δε μπορω να στα πω ..
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 κοιτα , με ενα tv tuner μπορεις να γραψεις μεχρι 2 διαφορετικα καναλια φτανει να εχει 2 δεκτες οπως σου ειπαμε ! αν τωρα εσυ θελεις να γραφεις περισσοτερα καναλια την ιδια χρονικη στιγμη τοτε παιρνεις 2 tuner ! τα κανεις εγκατασταση κ γραφει το καθενα ξεχωριστα την ιδια στιγμη απο 2 καναλια ! πιο κατανοητα δε μπορω να στα πω .. απο θεμα software δε μπορω να φανταστω τι παιζει; υπάρχει κάποιο που να μπορει να γραψει παραπάνω απο 2;
MrLord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 απο θεμα software δε μπορω να φανταστω τι παιζει; υπάρχει κάποιο που να μπορει να γραψει παραπάνω απο 2; Απ'ότι έψαξα το npvr μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο .. δεν το δοκίμασα στην πράξη ακόμα όμως να το δω .. Ακόμα και το windows media center (αυστηρά μέχρι 2 αλλά όχι usb tv-tuner.... από κάρτες που συνδέονται σε pci-e). Λογικά θα υπάρχουν και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα