Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προετοιμαζουν το εδαφος παλι Η τιμη στα Site  ειναι 

GetitNow 95.92

Multirama 59.95

και το προιον προσωρινα εξαντημενο

Να κανω τωρα μια χαζη ερωτηση ..Γιατι εμασ μας ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο ?

Oi τιμες ειναι αυτες που αναφερεις αλλα δεν δειχνει το προιον διαθεσιμο. Ας το βαλουν και 1 ή 1000€, τι νοημα εχει;

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον καταφερα και το πηρα και εγω !!!! 

Οδυσσειακή Αγορα αλλα τελικα τα καταφερα Τελευταιο ..

Οχι τιποτα αλλο ειχα σκασει ετσι οπως το ειχαν χειριστει το θεμα και τελικα δικαιώθηκα.

Δημοσ.

To Ιστορικο Μιας Οδυσσειακής Αγορας .!!!

• Κανονικα Παραγγελια στο σιτε του Puplic
  • Μπηκε στο καλαθι "Υπο Επεξεργασια"
  • Μετα απο μερικες μερες Τηλ Επικονωνια απο μερους που με ενημερωνουν οτι λογω πολλων παραγγελιων εχω μπει σε λιστα αναμονης :-(
  • Ακολουθησαν τα σχετικα παραπονα απο εμενα .
  • Ενημερωνομαι με Email μετα απο μερικες μερες οτι ακυρωνεται η παραγγελια μου λογω μη αποθεματος
  • Σε τηλεφωνικη επικοινωνια ρωταω γιατι χανω την τιμη που το χτυπησα ... (αμα το φερουν να το παρω)- Μου λενε δεν θα το ξαναφερουν 
  • Σημερινη επικοινωνια για να δω εαν υπαρχει στα κεντρικα - Μου λενε υπαρχουν 2 ενα στην Θεσσαλονικη και ενα στον Αγ.Δημητριο
  • Σουπερ ... Παιρνω στον Αγ.Δημητριο και κανω κρατηση .. 
  • Παω να το παρω και ενω τηλεφωνικα μου ειχαν πει 29 τωρα  μου λενε 119€ και παθαινω ενα ΣΟΚ-Κατεβηκε μου λενε η προσφορα και κατι τετοια 
  • Γινομαι Τουρκος εγω μιλανε με κεντρικα Τιποτα 119€ Παω στο διευθυντη και ζητησα απο τον διευθυντη τα ονοματα των υπευθυνων γιατι εχω σκοπο να κανω καταγγελια (ειχα βγαλει και φωτο την τιμη πανω στην συσκευασιπου ελεγε 29€ και ειχα κρατηση τα mail που μου ειχαν στειλει)
  • Μετα αρχισαν τα συγνωμη γιατην ταλαιπωρια ...και Ευτυχως μετα παο ολα αυτα βρεθηκε στα χερια μου στην Τιμη των 29€
  • Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Questioner για την αναρτηση της προσφορας !!!!
  • Like 4
Δημοσ.

• Μετα απο μερικες μερες Τηλ Επικονωνια απο μερους που με ενημερωνουν οτι λογω πολλων παραγγελιων εχω μπει σε λιστα αναμονης :-(
  • Ενημερωνομαι με Email μετα απο μερικες μερες οτι ακυρωνεται η παραγγελια μου λογω μη αποθεματος
  • Σε τηλεφωνικη επικοινωνια ρωταω γιατι χανω την τιμη που το χτυπησα ... (αμα το φερουν να το παρω)- Μου λενε δεν θα το ξαναφερουν 
  • Σημερινη επικοινωνια για να δω εαν υπαρχει στα κεντρικα - Μου λενε υπαρχουν 2 ενα στην Θεσσαλονικη και ενα στον Αγ.Δημητριο
  • Παω να το παρω και ενω τηλεφωνικα μου ειχαν πει 29 τωρα  μου λενε 119€ και παθαινω ενα ΣΟΚ-Κατεβηκε μου λενε η προσφορα και κατι τετοια 
  • Γινομαι Τουρκος εγω μιλανε με κεντρικα Τιποτα 119€ Παω στο διευθυντη και ζητησα απο τον διευθυντη τα ονοματα των υπευθυνων γιατι εχω σκοπο να κανω καταγγελια (ειχα βγαλει και φωτο την τιμη πανω στην συσκευασιπου ελεγε 29€ και ειχα κρατηση τα mail που μου ειχαν στειλει)
  • Μετα αρχισαν τα συγνωμη γιατην ταλαιπωρια ...και Ευτυχως μετα παο ολα αυτα βρεθηκε στα χερια μου στην Τιμη των 29€

αυτο με την θεσσαλονικη με προβληματισε....

το εχουν και δεν το δινουν??

εμενα παντως δεν επεσε ακυρωτικο αλλα κατι λενε για "καθυστερηση" στην παραλαβη...

για αυτο πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι ΔΕΝ υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα σε καποιο καταστημα public, αλλα θα ερθει συντομα στην τιμη των 100τοσο ευρο (νεα παραλαβη-τα αντιθετα με εσενα δηλαδη)...

Εγω λενε οτι θα το παραλαβω στην τιμη που το παρηγγειλα....αυτο ειπαν, αυτο σας λέω..

βαριεμαι να τους κυνηγαω...αν εχω ορεξη ισως τους πριξω λιγο στα τηλεφωνα

Δημοσ.

για 2 στη θεσσαλονίκη μου είχαν πει και εμενα αλλα λεει ισως το χρησιμοποιουν στο κατάστημα και τετοιες μπούρδες. μετα λεγαν οτι ειναι παραγγελειες προς παραλαβή.. οτι ναναι

Δημοσ.

και σεμενα ετσι ειπαν οτι μαλλον προκειται να ξαναπαραλαβουν και θα σταλουν σαυτη τη τιμη,,,διαφορετικα θα σας στελναμε ακυρο μου ειπαν ...αντε να δουμε ...αν και πιθανο απλως παρατηνεται η ανομονη και μετα το γνωστο λυπουμαστε  το προιον δεν βρεθηκε τελικως διαθεσημο.... :devil:

Δημοσ.

ρε παιδια αφου δεν υπαρχει γιατι συνεχιζουν αν κατεβαζουν την τιμη σαν να υπαρχει (ηδη το εχουν παει 23 ευρω)?????

Δημοσ.

ρε παιδια αφου δεν υπαρχει γιατι συνεχιζουν αν κατεβαζουν την τιμη σαν να υπαρχει (ηδη το εχουν παει 23 ευρω)?????

Συνήθως έτσι κάνουν κάθε φορά που εξαντλείται προσωρινά. Γιατί το κάνουν δεν ξέρω.

Δημοσ.

ήρωας το λιγότερο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...