eko13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω ενα πιο παλιο μοντελο με τηλεφωνητη. Ειχει αρκετα σπαστικα πραγματακια, αλλα και ενα σωτηριο! Μπλακ λιστ εχω βαλει ολες τις σπαμ/προωθητικες και εχω σωθει!
tata22 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ξανά διαθέσιμο παντού. MUltirama kai Getitnow !!!
silmarien Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Περίεργο. Δεν είδα κάτι παρόλο που τα έχω κάνει bookmark και τα ελέγχω συχνά. Είμαι στην αγορά για ασύρματο και το Panasonic ήταν κουτί. Μάλλον θα παραλάβω το Swissvoice με τα 25 ευρώ εκτός και αν κάποιος δεν θέλει το Panasonic.
tata22 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μολις πριν λιγο εκανα την παραγγελεια απο multirama !!! Ελεγε πολυ λιγα κομματια !! Πηρα και επιβεβαιωση πριν λιγο
Konstantin77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μολις πριν λιγο εκανα την παραγγελεια απο multirama !!! Ελεγε πολυ λιγα κομματια !! Πηρα και επιβεβαιωση πριν λιγο ήσουν ο τελευταίος... το περιμένω και εγώ καιρό τωρά αλλά δεν...
stedes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παραγγειλα 11/12 μεσημερι μεσω wb στο public και παρελαβα εχθες απο καταστημα τα δυο τηλεφωνα ευτυχως !!!!!!!! τα τηλεφωνα ειναι απαικτα παρα πολυ καλη αγορα και μου εμεινε και ενας αναμεταδοτης καβαντζα ,παντως σε συγκριση τιμη και αποδοση ειναι το κατι αλλο ,οσο για την τιμη πιστευω οτι ειναι χαμηλη διοτι ο αναμεταδοτης παει αλλου και αλλου ο φορτιστης ,δεν ειναι δηλαδη compact και επισης ειναι μοντελο 2011 εκαλα ειναι 1
tata22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σουπερ !!! Νομιζω οτι Ηταν Τρομερο Deal !!!1 Εγω ακομη περιμενω αλλα νομιζω οτι εχει παρει το δρομο του !!!
Questioner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σουπερ !!! Νομιζω οτι Ηταν Τρομερο Deal !!!1 Εγω ακομη περιμενω αλλα νομιζω οτι εχει παρει το δρομο του !!! Μακάρι αλλά κράτα λίγο μικρότερο καλάθι.
tata22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μακάρι αλλά κράτα λίγο μικρότερο καλάθι. Τελικα ειχες δικιο ... Η παραγγελια ειναι υπο επεξεργασια ,AKOMA ..και σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι σε 5 μερες θα μου πουν εαν μπορω να το αποκτησω
Questioner Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δεν τους παίρνω τηλ γιατί τους έχω μάθει. Ας ελπίσουμε πως θα παραλάβουμε.
tata22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αγαπητέ κ.***** χρόνια σας πολλά Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Multirama.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TG8611GRM της παραγγελίας ***** εξαντλήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ,με αποτέλεσμα να μην καλύψουμε τη παραγγελία σας. Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας και θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας.
Questioner Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το έχουν βρει τώρα. Εμένα μου είχαν στείλει τέτοιο ακυρωτικό για άλλο προϊόν και μετά από 1-2 ημέρες είδα ξανά το προϊόν άμεσα διαθέσιμο στο site τους με άλλη τιμή. Με πήραν τηλ και μου έλεγαν τις γνωστές χαζομάρες. Μια αξιολόγηση στο skroutz δεν βλάπτει.
spook Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αγαπητέ κ.***** χρόνια σας πολλά Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Multirama.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PANASONIC KX-TG8611GRM της παραγγελίας ***** εξαντλήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ,με αποτέλεσμα να μην καλύψουμε τη παραγγελία σας. Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας και θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας. Έλαβα και εγώ το ίδιο mail. Τι να τους πεις, όταν στο ίδιο το site τους, εξαντλήθηκε, ξανα έγινε διαθέσιμο και ξανα εξαντλήθηκε. Που ήμουν και από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία. Το έχουν βρει τώρα. Εμένα μου είχαν στείλει τέτοιο ακυρωτικό για άλλο προϊόν και μετά από 1-2 ημέρες είδα ξανά το προϊόν άμεσα διαθέσιμο στο site τους με άλλη τιμή. Με πήραν τηλ και μου έλεγαν τις γνωστές χαζομάρες. Μια αξιολόγηση στο skroutz δεν βλάπτει. Πρέπει να γίνουν οι αξιολογήσεις!!!! 1
tata22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Προετοιμαζουν το εδαφος παλι Η τιμη στα Site ειναι GetitNow 95.92 Multirama 59.95 και το προιον προσωρινα εξαντημενο Να κανω τωρα μια χαζη ερωτηση ..Γιατι εμασ μας ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα