costis ni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλουσ Το κινητό της αδρεφής μου έχει κολλήσει ιο. Εμφανίζεται μήνυμα οταν ανοίξει το trackid οτι κ καλα το κινητό σας έχει ιο και καλέστε το ταδε νούμερο. Με Reset Settings δεν έφυγε ο ιός. Θέλω να κάνω format το data partition, όχι μονο τις ρυθμίσεις. Προσπαθω να κανω factory reset με όλους τους τρόπους απ τα μενου ή με τα Volume + Power Που έχω βρει στο internet. Δε δουλεύει τίποτα!!! Το κινητό ξεκινάει κανονικά και αγνοεί την εντολή hard reset. From your Home screen, tap Find and tap Settings > Backup & reset. Tap Factory data reset > Reset phone. To confirm, tap Erase everything. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στα μενου! Μόνο το Reset settings. υπάρχει! Τα έχει απενεργοποιήσε ο ιός; Είναι κλέίδωμένα από το κινητό; Είναι αγορασμένο απο παραλληλο εισαγωγέα, αλλα είναι μοντέλο Ευρώπης. Το μόνο που κατάφερα με συνδυασμούς πλήκτρων κλπ είναι να μπει το κινητό σε "Ασφαλή Λειτουργία" με δίκτυο όμως κανονικά, βοηθάει αυτό σε κάτι? Και το χειρότερο είναι οτι όλα αυτά της λέω και τα κάνει απο τηεφώνου. Ομως δε θέλω να τη στείλω στο Γερμανό θα της πιάσουν τον κ.... χωρίς λόγο. Μια βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 θα το συνδεσεις στο PC και θα εγκαταστησεις την stock rom και ολα θα θεραπευτουν! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246059 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλουσ Το κινητό της αδρεφής μου έχει κολλήσει ιο. Εμφανίζεται μήνυμα οταν ανοίξει το trackid οτι κ καλα το κινητό σας έχει ιο και καλέστε το ταδε νούμερο. Με Reset Settings δεν έφυγε ο ιός. Θέλω να κάνω format το data partition, όχι μονο τις ρυθμίσεις. Προσπαθω να κανω factory reset με όλους τους τρόπους απ τα μενου ή με τα Volume + Power Που έχω βρει στο internet. Δε δουλεύει τίποτα!!! Το κινητό ξεκινάει κανονικά και αγνοεί την εντολή hard reset. From your Home screen, tap Find and tap Settings > Backup & reset. Tap Factory data reset > Reset phone. To confirm, tap Erase everything. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στα μενου! Μόνο το Reset settings. υπάρχει! Τα έχει απενεργοποιήσε ο ιός; Είναι κλέίδωμένα από το κινητό; Είναι αγορασμένο απο παραλληλο εισαγωγέα, αλλα είναι μοντέλο Ευρώπης. Το μόνο που κατάφερα με συνδυασμούς πλήκτρων κλπ είναι να μπει το κινητό σε "Ασφαλή Λειτουργία" με δίκτυο όμως κανονικά, βοηθάει αυτό σε κάτι? Και το χειρότερο είναι οτι όλα αυτά της λέω και τα κάνει απο τηεφώνου. Ομως δε θέλω να τη στείλω στο Γερμανό θα της πιάσουν τον κ.... χωρίς λόγο. Μια βοήθεια; Βασικα αυτο που εχει κολησει δεν ειναι ιος απλα ενα ενοχλητικο spam που φορτωθηκε μαζι με καποια εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα