kokos198 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει κανενας πως θα βρω κανα ωραιο βιντεο να το βαζω να παιζει η τηλεοραση? υπαρχει για παραδειγμα με τζακι βιντεο, η ενυδρειο, αλλα οχι και σε τοσο καλη ποιοτητα...
kokos198 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 το πως τα κατεβαζω ειναι το θεμα....γιατι πηγα να κατεβασω με προγραμμα αλλα επειδη ειναι τεραστια τελικα ειχε κολησει...
Gtr34 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Freemake video converter http://www.freemake.com/gr/free_video_converter/ Θα βάλεις τα url και θα τα κατεβάσει-αποθηκεύσει στην μορφή που θελεις Προσοχή στην εγκατάσταση γιατί σου προτείνει να περάσει σαβούρα . 1
panagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην χάσεις σε ποιότητα όμως καλύτερα να μην τα κάνεις convert. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Το θεωρώ το καλύτερο.
we_will_rise Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έχω φτιάξει τον δικό μου youtube downloader, που δε κάνει downscale την ποιότητα, ούτε του ήχου, ούτε του video, αν τον θέλει κανείς ας μου στείλει pm , εννοείται τζάμπα!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 καλα ρε παιδια, ο φιλος πως μπορεσε κ ανεβασε 6 ωρες βιντεο και μαλιστα σε full hd 1080;;! Η θα εχει vdsl η θα περιμενε 100 ωρες edit: hello... Sarcasm, do you know what's that???
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 η πιθανότητα να έχει VDSL crossed your mind ; τα κατεβάζω και τα 2 εξαιρετικές επιλογές του φίλου που τις ανέβασε.. αν έχετε παρόμοιες ιδέες έτσι και ποιο χριστουγεννιάτικες σε 1080 απο youtube ριξτε της !!
NT1G Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 To 4G που κολλάει, δεν θα το ανέβασε από κινητό.
bluesattack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τα κατεβάζω και τα 2 εξαιρετικές επιλογές του φίλου που τις ανέβασε.. αν έχετε παρόμοιες ιδέες έτσι και ποιο χριστουγεννιάτικες σε 1080 απο youtube ριξτε της !! Πολυ καλα τα videos !. ps.Με μια φευγαλεα ματια βλεπω ηδη το τζακι με χριστουγεννιατικη μουσικη και μαλιστα σε long version
lewnidas_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλά.... Το aquarium απλά δεν υπάρχει..... θα πάω να αγοράσω καμιά 50αρα tv μόνο για να δείχνει αυτό το video.....!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα