Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανενας πως θα βρω κανα ωραιο βιντεο να το βαζω να παιζει η τηλεοραση? υπαρχει για παραδειγμα με τζακι βιντεο, η ενυδρειο, αλλα οχι και σε τοσο καλη ποιοτητα...

Δημοσ.

το πως τα κατεβαζω ειναι το θεμα....γιατι πηγα να κατεβασω με προγραμμα αλλα επειδη ειναι τεραστια τελικα ειχε κολησει...

Δημοσ.

Εγώ έχω φτιάξει τον δικό μου youtube downloader, που δε κάνει downscale την ποιότητα, ούτε του ήχου, ούτε του video, αν τον θέλει κανείς ας μου στείλει pm :-), εννοείται τζάμπα!

Δημοσ.

καλα ρε παιδια, ο φιλος πως μπορεσε κ ανεβασε 6 ωρες βιντεο και μαλιστα σε full hd 1080;;! Η θα εχει vdsl η θα περιμενε 100 ωρες :P

edit:

hello... Sarcasm, do you know what's that???

Δημοσ.

η πιθανότητα να έχει VDSL crossed your mind ; ;)

τα κατεβάζω και τα 2 εξαιρετικές επιλογές του φίλου που τις ανέβασε.. αν έχετε παρόμοιες ιδέες έτσι και ποιο χριστουγεννιάτικες σε 1080 απο youtube ριξτε της !! 

Δημοσ.

τα κατεβάζω και τα 2 εξαιρετικές επιλογές του φίλου που τις ανέβασε.. αν έχετε παρόμοιες ιδέες έτσι και ποιο χριστουγεννιάτικες σε 1080 απο youtube ριξτε της !! 

Πολυ καλα τα videos !.

ps.Με μια φευγαλεα ματια βλεπω ηδη  το τζακι με χριστουγεννιατικη μουσικη και μαλιστα σε long version   :P

Δημοσ.

Καλά.... Το aquarium απλά δεν υπάρχει.....

θα πάω να αγοράσω καμιά 50αρα tv μόνο για να δείχνει αυτό το video.....!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...