Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) Κωτσοβολος-Electroworld 495,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Φθηνότερο στη MediaMarkt, με μεγαλύτερη μνήμη (6g > 4g) και σκληρό (750g > 500g).</p>

<p> </p>

<p>Κατά τα άλλα φαίνεται το ίδιο.  Στα <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3537-i5-4200U-6GB-750GB-Black,99452,480508,1188747.html'>469 ευρω</a> αυτή τη φορά.</p>

Απλα εχει καρτα γραφικων shared...εγω προσωπικα επελεξα αυτο παντως γιατι προτιμω την παραπανω μνήμη. ..

Δημοσ.

καρτα γραφικων shared και 4 cell battery σε σχεση με του κωτσοβολου που εχει 6 και φυσικα την ξεχωριστη καρτα γραφικων.

ποιο είναι καλυτερο vfm?

Δημοσ.

καρτα γραφικων shared και 4 cell battery σε σχεση με του κωτσοβολου που εχει 6 και φυσικα την ξεχωριστη καρτα γραφικων.<br>

ποιο είναι καλυτερο vfm?

Εννοειται του κωτσο.
Δημοσ.

λογικα εγγυηση dell. τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβαινω.

ξανα εδω λοιπον αφου δεν ευδοκιμησε αλλη περιπτωση...

το stickακι της vodafone το δινουν σε ολα τα καταστηματα του κωτσοβολου?

δεν υπαρχει τιποτα στο site τους για αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Το πηρα τελικα και εγω.Μου εδωσαν και ενα στικακι 5γιγα δωρο.Τα πλαστικα του ειναι καλυτερα απο αυτα που ειχε το εκθεσιακο (ηταν ταλαιπωρημενο μαλλον).Δεν ειναι ουτε καλα αλλα ουτε χαλια τα πλαστικα του (μετρια δηλαδη)

Δημοσ.

Το πηρα τελικα και εγω.Μου εδωσαν και ενα στικακι 5γιγα δωρο.Τα πλαστικα του ειναι καλυτερα απο αυτα που ειχε το εκθεσιακο (ηταν ταλαιπωρημενο μαλλον).Δεν ειναι ουτε καλα αλλα ουτε χαλια τα πλαστικα του (μετρια δηλαδη)

Γειά σου, μπορείς όποτε μπορέσεις να γράψεις τις εντυπώσεις σου σχετικά με το laptop? Συγκεκριμένα για την οθόνη και για την μπαταρία. Ψάχνω για laptop και είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο ή σε κάποιο της Lenovo.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ειναι μια καλη ευκαιρια σ αυτο το ευρος χρηματων.Οπως ειπα και πιο πανω ειναι μετριο σε πλαστικα.Εμενα ηταν καλυτερο απο αυτο που ηταν στην εκθεση του κωτσο.Η οθονη του για μενα ειναι καλη αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Η μπαταρια του πρεπει να ειναι καλη μιας και ειναι 65αρα και ο επεξεργαστης u.Δεν την εχω δοκιμασει γιατι το εχω μονιμα στη πριζα

Δημοσ.

Παιδια εγω πηρα αυτον του mediamarkt και θελω να ρωτήσω κατι οποιον ξερει. Τα χρωματα της οθονης δεν ειναι τοσο εντονα δλδ σε σχεση μ εναν hp που εχω κ τα βαζω διπλα διπλα ειναι πιο εντονα τα χρωματα του hp. Και το μαυρο ακομα δεν φαινεται τελειως μαυρο. Ξερει κανεις τι παιζει; ειναι κάποια αλλη τεχνολογια στην οθονη; να το ψαξω παραπανω;

Δημοσ.

Γειά σου, μπορείς όποτε μπορέσεις να γράψεις τις εντυπώσεις σου σχετικά με το laptop? Συγκεκριμένα για την οθόνη και για την μπαταρία. Ψάχνω για laptop και είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο ή σε κάποιο της Lenovo.

Λοιπον επειδη χτες το δουλεψα μονο με τη μπαταρια μπορω να πω οτι:Ηταν ανοιχτο 5 ωρες συνεχωμενα, αντεγραφα ταινιες και φωτο στο σκληρο,ειχα 2 1/2 ωρες ανοιχτο το wifi με πλοηγηση στο internet και ειχα συνδεσει ενα εξ. σκληρο πανω για να βλεπω ταινιες.Οταν το εκλεισα στο 5ωρο μου εγραφε υπολοιπο μπαταριας 42% ή 3 ωρες και 52 λεπτα

• Like 1
Δημοσ.

Το <Εγγύηση Προμηθευτή>  εννοεί εγγύηση κvτσοβολο ή dell ?

Dell, και καλυτερα...Ποιος Κωτσοβολος τωρα....

Ετσι και αλλιως παλιοτερα που ειχα παρει μου χαν δωσει τηλεφωνο απο dell για οποιοδηποτε προβλημα γιατι λεει οτι η εταιρια θελει απευθειας επαφη με τον πελατη και οχι μεσω του καταστηματος απο το αγορασες.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη χτες το δουλεψα μονο με τη μπαταρια μπορω να πω οτι:Ηταν ανοιχτο 5 ωρες συνεχωμενα, αντεγραφα ταινιες και φωτο στο σκληρο,ειχα 2 1/2 ωρες ανοιχτο το wifi με πλοηγηση στο internet και ειχα συνδεσει ενα εξ. σκληρο πανω για να βλεπω ταινιες.Οταν το εκλεισα στο 5ωρο μου εγραφε υπολοιπο μπαταριας 42% ή 3 ωρες και 52 λεπτα

Οπότε μια χαρά τα πάει απο θέμα μπαταρίας, θα περάσω από κάποιο κατάστημα να δω την οθόνη και μάλλον θα το αγοράσω. Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ποστάρεις!

Δημοσ.

Καλημέρα, απ'οτι βλέπω πλέον το δίνουν δώρο μαζί με δίσκο 2.5” Toshiba Store Basics 500GB αξίας 49,90€

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133918-dell-inspiron-3537

Ε οχι τι γκαντεμια!Τους πηρα τηλ και μου ειπαν ειναι μονο για παραγγελια μεσω ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...