Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) Κωτσοβολος-Electroworld 495,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για τα win 8.1 και την 6 cell battery το e-shop τον έχει σε λίγο καλύτερη τιμή

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902226&sid=1

Δεν ειναι μονο αυτα πουλες φιλε.Του eshop εχει μονο αγγλικο πληκτρολογιο και πιθανον εγγυηση eshop και οχι της αντιπροσωπειας

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο αυτα πουλες φιλε.Του eshop εχει μονο αγγλικο πληκτρολογιο και πιθανον εγγυηση eshop και οχι της αντιπροσωπειας

αυτο αναρωτιέμαι απο που το συμπεραίνετε όλοι οι ειδήμονες... Κανονικά έχουν εγγυηση όσα προιόντα έχω πάρει με εξαίρεση τα προιόντα που δεν έχουν εισαχθεί ποτε στην ελλάδα...

Το αγγλικό πληκτρολόγιο ισχύει..

Δημοσ.

αυτο αναρωτιέμαι απο που το συμπεραίνετε όλοι οι ειδήμονες... Κανονικά έχουν εγγυηση όσα προιόντα έχω πάρει με εξαίρεση τα προιόντα που δεν έχουν εισαχθεί ποτε στην ελλάδα...

Το αγγλικό πληκτρολόγιο ισχύει..

Αμα διαβασεις εσυ που εισαι πιο ειδημονας απο μενα στο laptop του eshop κατω-κατω λεει "2 χρονια αμεσης αντικαταστασης μπλα μπλα" αρα ειναι δικια του εγγυηση και οχι της dell

Δημοσ.

Αμα διαβασεις εσυ που εισαι πιο ειδημονας απο μενα στο laptop του eshop κατω-κατω λεει "2 χρονια αμεσης αντικαταστασης μπλα μπλα" αρα ειναι δικια του εγγυηση και οχι της dell

σε όλα έτσι λεει αλλα επειδη έχω πάρει λάπτοπ απο εκει σου λεω με σιγουριά οτι ειναι αντιπροσωπείας και τσεκαρισμένο...

Δημοσ.

σε όλα έτσι λεει αλλα επειδη έχω πάρει λάπτοπ απο εκει σου λεω με σιγουριά οτι ειναι αντιπροσωπείας και τσεκαρισμένο...

Εχουν αναφερει αρκετοι απο δω μεσα που εχουν αγορασει και αυτοι απο eshop οτι οταν αναγραφει κατι τετοιο δεν εχει εγγυηση αντιπροσωπειας.Ο καθενας ας πραξει οτι θελει

Δημοσ.

ΟΚ πάμε από την αρχή. Αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για τα win 8.1 και την 6 cell battery, το ελληνικό πληκτρολόγιο, την εγγύηση (μου φαίνεται απίθανο να πουλιέται κάτι χωρίς εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρεία αλλά δεν παίρνω όρκο), 18 άτοκες δόσεις, καθυστέρηση παραλαβής και για την ξανθιά κοπελίτσα στο τμήμα υπολογιστών του Κωτσόβολου υπάρχει και αυτό:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902226&sid=1

Δεν είχα σκοπό να αποκρύψω τα υπόλοιπα, νομίζω ότι τα δύο πρώτα (και ίσως οι άτοκες δόσεις) κάνουν από μόνα τους πιο δελεαστική την προσφορά του Κωτσόβολου.

Φιλικά πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση διάθεση! 

• Like 1
Δημοσ.

το full hd θα το εχω μεσω hdmi η lan σε smart tv... βασικα το touch γενικα μου την σπαει οποτε mouse ασυζητητι... θα παω μαλλον να το δω ελπιζοντας πως θα ειναι καλο... απλα ελπιζω να ειναι γενικα vfm και να μην την πατησω γιατι το ποσο το μαζευω αρκετα δυσκολα... εξου και οι ερωτησεις μου. τα 4giga ειναι σε ενα dimm γιατι σκεφτομαι την επιτοπου αγορα μιας ram ακόμα να ξεμπερδευω.

για εμενα του κωτσοβολου προσωπικα για καποιον που θελει win ειναι ψιλομονοδρομος σε αυτο το μοντελο.

Δημοσ.

Για τα Dimm πρέπει με βάση τον αριθμό σειράς να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία. Υπάρχει το ίδιο μοντέλο με 2*2 και με 1*4 στην αγορά. Εναλλακτικά αν έχει ανοιχτό στο μαγαζί που πας το βλέπετε επιτόπου.

Για εμένα είναι απλά μια καλή τιμή. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο..!

Δημοσ.

Για όσους προβληματίζονται για τα πλαστικά μια χαρά είναι...ούτε τρίζουν ούτε τπτ..εμένα προσωπικά μου άρεσε κιόλας που είναι έτσι mat..τα γυαλιστερά τα βαρέθηκα..(γούστα είναι αυτά..)!Θόρυβο δεν κάνει θα έλεγα...όσο για το touchpad προσωπικά δν το αγγίζω γιατί δεν με βολεύει κανένα touchpad!595 μαζί με 3 χρόνια total support...

Δημοσ.

Άσχετο αλλά στα 500 ευρώ δηλαδή λάπτοπ και κάτι αξίας 1 ευρώ σου κάνει 30 άτοκες. Επίσης δίνει μαζί και ένα usb καρτοκινητό 5 gigabytes που κοστίζει 50 ευρώ.

Μιας και το budget ήταν σε αυτά τα λεφτά το πήρα. Σκεφτόμουν το hp αλλά η διπλάσια εγγύηση του Dell ήταν δελεαρ

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά στα 500 ευρώ δηλαδή λάπτοπ και κάτι αξίας 1 ευρώ σου κάνει 30 άτοκες. Επίσης δίνει μαζί και ένα usb καρτοκινητό 5 gigabytes που κοστίζει 50 ευρώ.

Μιας και το budget ήταν σε αυτά τα λεφτά το πήρα. Σκεφτόμουν το hp αλλά η διπλάσια εγγύηση του Dell ήταν δελεαρ

βασικά και το ΗΡ 2 χρόνια εχει, ο ένας χρόνος ειναι παρανομος...

Δημοσ.

βασικά και το ΗΡ 2 χρόνια εχει, ο ένας χρόνος ειναι παρανομος...

Και εγώ αυτό τους λέω στα καταστήματα κ μου λένε έναν χρόνο έχουν...άντε τρέχα γύρευε και βγάλε άκρη...!Εγώ πάντως όταν πήρα το dell είχε κ ένα ολόιδιο hp και προτίμησα το dell γιατί μου άρεσε περισσότερο εξωτερικά-εμφανισιακά..+ότι δεν το ρισκάρω με την εγγύηση.. 

Δημοσ.

εν τω μεταξυ τον αντιπαθω σφοδρα τον κωτσοβολο. κατι ακομα, θελω να το συνδεσω με ενισχυτη 5,1 για ηχο στι ταινιες.

μεσω κλασικου καλωδιου στον ενισχυτη η μεσω hdmi στην tv και μετα με οπτικη ινα στον ενισχυτη σκεφτομαι.

θα ειμαι οκ? ειτε στο dell (πιο πιθανο) ειτε στο hp.

δεν το επιασα, τι σου δινει πανω απο 500 ευρω αγορα?

καρτοκινητο usb?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...