Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) Κωτσοβολος-Electroworld 495,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα για την κατασκευή δεν ξέρω τι να πω.

Οργάνωσε κανένα powerbuy μήπως και γλυτώσουμε κανένα 30άρικο.  <_<

Πηγα σημερα σ'εναν κωτσο για να δω αυτο που εχει το you........ειχε ενα με ιδιο σασι αλλα διαφορετικα χαρακτηριστικα.......δεν συγκρινεται καν η ποιοτητα κατασκευης με το 3537.Αν ηταν φθηνοτερο θα αυτο απο το you θα το επαιρνα χθες κιολας(οπως και αλλοι βεβαια).

Μακαρι να ειχα πολυ χρονο και πιστεψε με θα καθομουνα ν'ασχοληθω με powerbuy και τα συναφη αλλα δυστυχως......!

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα!!!

ξαναεβαλε το συγκεκριμενο οποτε δεν ανοιγω νεο θεμα αδικα.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133918-dell-inspiron-3537

εχει και διαφημιση στην tv.

ποια η αποψη σας. ενδιαφερομαι για να το αγορασω για χρηση απλη ταινιες (full hd με hdmi στην tv μου) ιντερνετ office gimp κτλ αντε και στα καλα κανα manager.

υπαρχει κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα???

σαν τιμη φαινεται αρκετα καλη με αρχικη τιμη αλλου να ειναι +100 ευρω.

https://www.skroutz.gr/s/3887696/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-4GB-500GB-W8.html

περιμενω τους πιο εμπειρους.

Δημοσ.

το you αναφερει πως ειναι χωρις λειτουργικο συστημα βασικα ενωλεει linux. θελω windows βεβαια εγω. γενικα αποψη για το μηχανημα?

κυκλοφορει κατι καλυτερο? αξιζει σαν αγορα η να περιμενω?

Δημοσ.

Και εγω το σκεφτομαι kostass_ γιατι ειναι μια καλη προσφορα οπως λες και συ.Εχει καλα χαρακτηριστικα,εξ καρτα,windows που θελω και γω,6αρα μπαταρια και ειναι dell

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω το σκεφτομαι kostass_ γιατι ειναι μια καλη προσφορα οπως λες και συ.Εχει καλα χαρακτηριστικα,εξ καρτα,windows που θελω και γω,6αρα μπαταρια και ειναι dell

συμφωνω με οσα γραφεις. αν γινεται καποιο παιδι να μας πει την αποψη του οσον αφορα το μηχανημα. η και καποιος που το αγορασε οταν πρωτοβγηκε? μου διαλυθηκε το desktop λογω γηρατιων τρελων οποτε με καιει το θεμα.

ποια τα θετικα και ποια τα αρνητικα?

παιζει κατι καλυτερο μεχρι τα 500-550 ευρω?

τελικα ειναι προσφορα η οχι?

Δημοσ.

απο θεμα θορυβων? γενικα επειδη το μπατζετ μερικων κυμαινεται καπου εκει ειναι vfm η οχι...? υπάρχει κατι καλυτερο?

τα πεντε κατοσταρικα θα πονέσουν αν δεν αξιζει...

Δημοσ.

απο θεμα θορυβων? γενικα επειδη το μπατζετ μερικων κυμαινεται καπου εκει ειναι vfm η οχι...? υπάρχει κατι καλυτερο?

τα πεντε κατοσταρικα θα πονέσουν αν δεν αξιζει...

To touchpad του κάνει τον πιο εκνευριστικό θόρυβο που εχω ακούσει ποτε απο λάπτοπ... Αν δε το χρησιμοποιείς δε σε νοιάζει, αν το χρησιμοποιείς καλύτερα απέφυγε το...

Γενικά δεν ειναι και η καλύτερη κατασκευή αυτή η σειρά... Η αμέσως επόμενη (5537) ειναι αρκετά ανώτερη αν σε παιρνει οικονομικα!

Δημοσ.

Παιδια σε συγκριση με αυτο που εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα ποιο θεωρειτε οτι αξιζει πιο πολυ? Ανεξαρτητα του οτι ο hp κοστιζει 60 ευρω παραπανω....http://www.skroutz.gr/s/3853047/HP-Pavilion-15-n006-sv-i5-4200U-4GB-500GB.html

αν δε σε ενοχλεί η κατασκευή του Dell (που ειναι και γεγονός υποκειμενικό) απο εμένα μετράνε καλύτερα τα 2 χρόνια ΚΑΛΗΣ εγγυησης τους.

Αν στη σπάει εστω και λίγο πήγαινε στο ΗΡ απροβληματιστα... Ημουν και εγω σε παρόμοιο δίλημμα και τελικά θυσίασα την "εγγυηση" για λίγη ποιότητα και πήρα Probook

Δημοσ.

αρα εχουμε αυτες τις δυο επιλογες σε αυτες τις τιμες περιπου? με προβληματιζει λιγο το θεμα των πλαστικων που λετε γιατι κατα τα αλλα θεωρω πως το dell απο πολλες αποψεις ειναι καλη περιπτωση... επισης προτιμω να ειναι οσο το δυνατον πιο αθόρυβος. ενα vaio που πεφτει που και που στα χερια μου ειτε ειναι ανοιχτο ειτε οχι δεν ακουω τιποτα!!!

για τις λειτουργιες που ανεφερα και πιο πανω (full hd πρωταρχικα, gimp office internet και κανα manager κτλ) ειμαστε ok?

Δημοσ.

δεν ειναι full hd...

Για μένα πηγαινε δες το και δοκίμασε το απο κοντά για να δεις τι λέει. Απο θέμα θορύβου τα ΗΡ είναι εντάξει, τα παλαιότερα DELL οχι και τόσο, το συγκεκριμένο (για την ακρίβεια το i7 μοντέλο/με 8 γιγα ραμ) λίγο που ασχολήθηκα κανα δύο μέρες δε μου φάνηκε θορυβώδες (με εξαιρεση σου ξαναλέω το touchpad που τσακίζει νευρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...