Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 3537(i5-4200U/4GB/500GB/W8) Κωτσοβολος-Electroworld 495,00 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο που το πήρε κωτσο η ελεκτρο;

αν έχει το σκληρό θα το χτυπησω κ εγώ

αξίζει παιδιά κ για παιχνίδια η μάπα;

απο μπαταρία ποσο θα κρατάει περιπου για ίντερνετ με wifi

Δημοσ.

Να πάρετε τηλ και να τους πείτε να το ξανα κοιτάξουν για τον σκληρό φίλος μου του είπανε οκ και το παραγκειλε θα του έρθει σε 7 εργασιμες

Για δώσε λεπτομέρειες καταστήματος. :)

Δημοσ.

Να πάρετε τηλ και να τους πείτε να το ξανα κοιτάξουν για τον σκληρό φίλος μου του είπανε οκ και το παραγκειλε θα του έρθει σε 7 εργασιμες

Εγω που μιλησα με μια κυρια μου ειπε οτι τον σκληρο δεν τον δινουν δωρο με το συγκεκριμενο laptop αλλα μονο με αυτα http://www.electroworld.gr/site/collectionsview_results.jsp?colid=3981&rrefid=7336

Αν θελετε σας λεω και το ονομα της συγκεκριμενης κυριας που μιλησα για να το επιβεβαιωσω(μεσω pm φυσικα το ονομα).

Δημοσ.

από κάτω έχει link που αναφέρει με πια λαπτοπ το δίνει δώρο. Τό εβαλε και ο HERTAN παραπανω το εβαλα και εγω σε προηγουμενη σελιδα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει κάποιους όρους στην προσφορά;

αν όχι λογικά πρεπει να το δωσουν.

άντε γιατί έχω τρελαθεί με το νετμπουκ κ

τοσα χρόνια.

Δημοσ.

απλά σου λέει πως επειδή το λαπτοπ είναι σε προσφορά δεν συγκαταλέγεται σε αυτα με αυτο το ευρος τιμης... άντε βγάλε άκρη.

Δημοσ.

δυνατά specs με ι5, ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με τον U και 6αρα μπαταρία θα έχει πολύ καλή αυτονομία.

η RAM είναι 4 σε ένα dimm?

Δημοσ.

Και του είπανε παραλαβή σε 7 εργάσιμες! Αν τυχων του κάνουν κόμπλα με το σκληρό θα το ακυρώσει και θα το πάρει ετοιμοπαραδοτο απο τον κωτσο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δυνατά specs με ι5, ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με τον U και 6αρα μπαταρία θα έχει πολύ καλή αυτονομία.

η RAM είναι 4 σε ένα dimm?

Ναι έχεις ένα dimm ελεύθερο.

Και του είπανε παραλαβή σε 7 εργάσιμες! Αν τυχων του κάνουν κόμπλα με το σκληρό θα το ακυρώσει και θα το πάρει ετοιμοπαραδοτο απο τον κωτσο

Στις λεπτομέρειες τι ακριβώς του είπαν να γράψει?

Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες με ποιον μιλησε(ονομα μεσω pm ή κατι αλλο) ωστε να μιλησουμε κι εμεις μαζι του?

Δεν το παιρνω γιατι δεν δινει δωρο τον δισκο διαφορετικα θα το χτυπουσα.

Θα το δωσω σε φιλο τον δισκο 45,00 ευρω και θα μου βγει 450,00 συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...