aekfc212 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 απο που το πήρε κωτσο η ελεκτρο; αν έχει το σκληρό θα το χτυπησω κ εγώ αξίζει παιδιά κ για παιχνίδια η μάπα; απο μπαταρία ποσο θα κρατάει περιπου για ίντερνετ με wifi
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Να πάρετε τηλ και να τους πείτε να το ξανα κοιτάξουν για τον σκληρό φίλος μου του είπανε οκ και το παραγκειλε θα του έρθει σε 7 εργασιμες Για δώσε λεπτομέρειες καταστήματος.
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Να πάρετε τηλ και να τους πείτε να το ξανα κοιτάξουν για τον σκληρό φίλος μου του είπανε οκ και το παραγκειλε θα του έρθει σε 7 εργασιμες Εγω που μιλησα με μια κυρια μου ειπε οτι τον σκληρο δεν τον δινουν δωρο με το συγκεκριμενο laptop αλλα μονο με αυτα http://www.electroworld.gr/site/collectionsview_results.jsp?colid=3981&rrefid=7336 Αν θελετε σας λεω και το ονομα της συγκεκριμενης κυριας που μιλησα για να το επιβεβαιωσω(μεσω pm φυσικα το ονομα).
Questioner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι σου είπε η υπάλληλος αλλά στο site τους γράφουν ο,τι δίνουν δώρο 1
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 από κάτω έχει link που αναφέρει με πια λαπτοπ το δίνει δώρο. Τό εβαλε και ο HERTAN παραπανω το εβαλα και εγω σε προηγουμενη σελιδα. 1
Questioner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Σωστό. Άκυρο. Ψιλοπαραπλανητικό το banner! 1
aekfc212 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 εχει κάποιους όρους στην προσφορά; αν όχι λογικά πρεπει να το δωσουν. άντε γιατί έχω τρελαθεί με το νετμπουκ κ τοσα χρόνια.
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 απλά σου λέει πως επειδή το λαπτοπ είναι σε προσφορά δεν συγκαταλέγεται σε αυτα με αυτο το ευρος τιμης... άντε βγάλε άκρη.
Chrisl7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Electroworld και του είπανε να το γράψει στις παρατηρήσεις! Αν τυχόν δεν το δεχτούν θα τον πάρουν τηλ
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Έκανε κάποιος άλλος παραγγελία από electroworld να το δοκιμάσει?
NaGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 δυνατά specs με ι5, ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με τον U και 6αρα μπαταρία θα έχει πολύ καλή αυτονομία. η RAM είναι 4 σε ένα dimm?
Chrisl7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Και του είπανε παραλαβή σε 7 εργάσιμες! Αν τυχων του κάνουν κόμπλα με το σκληρό θα το ακυρώσει και θα το πάρει ετοιμοπαραδοτο απο τον κωτσο Sent from my iPhone using Insomnia
spook Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 δυνατά specs με ι5, ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με τον U και 6αρα μπαταρία θα έχει πολύ καλή αυτονομία. η RAM είναι 4 σε ένα dimm? Ναι έχεις ένα dimm ελεύθερο. Και του είπανε παραλαβή σε 7 εργάσιμες! Αν τυχων του κάνουν κόμπλα με το σκληρό θα το ακυρώσει και θα το πάρει ετοιμοπαραδοτο απο τον κωτσο Sent from my iPhone using Insomnia Στις λεπτομέρειες τι ακριβώς του είπαν να γράψει?
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Και του είπανε παραλαβή σε 7 εργάσιμες! Αν τυχων του κάνουν κόμπλα με το σκληρό θα το ακυρώσει και θα το πάρει ετοιμοπαραδοτο απο τον κωτσο Sent from my iPhone using Insomnia Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες με ποιον μιλησε(ονομα μεσω pm ή κατι αλλο) ωστε να μιλησουμε κι εμεις μαζι του? Δεν το παιρνω γιατι δεν δινει δωρο τον δισκο διαφορετικα θα το χτυπουσα. Θα το δωσω σε φιλο τον δισκο 45,00 ευρω και θα μου βγει 450,00 συνολο.
Chrisl7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα