Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν στην αναζητηση οικονομικων ηχειων αρκετο καιρο τωρα, μεχρι που επεσε το ματι μου σε ενα Γερμανικο σιτε:

HIFISHOP

Τα ειχε σε διαστημικη προσφορα στα 179€ τελικη με 55% εκτπωση απο την αρχικη.

Σε ενα καταστημα που επισκευτηκα και τα ειχα βρει, δεν μου το αφηναν ουτε καν στην αρχικη τιμη που τα βρηκα σε αυτο το σιτε!

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το σιτε αυτο δεν κανει αποστολη στην Ελλαδα. Μεσω ενος γνωστου ομως, με ενημερωσε για ενα Ελληνικο σιτε που αναλαμβανει τις μεταφορες πακετων προς την Ελλαδα, το

Transport-to-Greece.

Επικοινωνησα μαζι τους και αφου τους εδωσα λεπτομερειες για τα ηχεια (βαρος, διαστασεις) ανελαβαν να μου το μεταφερουν προς την Ελλαδα σε πολυ καλη τιμη!

Ετσι με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια που λενε και εγω profit! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη για το γερμανικο λινκ το διορθωσα τωρα..

Για τα μεταφορικα, η υπηρεσια αυτη μου ζητησε και για τις 2 κολωνες, μεταφορα απο απο την αποθηκη τους στην Γερμανια μεχρι αποστολη σε μια απο τις 2 αποθηκες τους στην Ελλαδα (Αθηνα η Θεσσαλονικη) στα 68,80€

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σου χαλάσω την χαρά.

Κατά 99,99%   τα 179 ευρώ είναι για 1 ηχείο.

Οι Γερμανοί συνήθως αναφέρονται σε τιμή μονάδος και όχι ζευγάρι!

Δηλαδή θες 179+179+68,8;;;

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σου χαλάσω την χαρά.

Κατά 99,99%   τα 179 ευρώ είναι για 1 ηχείο.

Οι Γερμανοί συνήθως αναφέρονται σε τιμή μονάδος και όχι ζευγάρι!

Δηλαδή θες 179+179+68,8;;;

σωστα το λες, αλλα η τιμη οντως ειναι πολυυυυυυυυ χαμηλοτερη απο την ελληνικη....!!   εδω εχει €700 το ΤΜΧ.....!!! αρα σαφως τον συμφερει να τα παρει απο Γερμανια και να πληρωσει και 70 μεταφορικα....!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

xεχε εννοειτε οτι τα 179€ αφορουσαν την μια κολωνα, ισως να μην ημουν κατατοπιστικος στην αρχη!

Παρολα αυτα και για τα 2 ηχεια + τα μεταφορικα νομιζω οτι βγηκα αρκετα κερδισμενος!

Ps. προς αποφυγη παρεξηγησεως τα μεταφορικα που ανεφερα απο το Transport2Greece ειναι και για τα δυο ηχεια!! :-D

Δημοσ.

Το οτι τα εχει 1 καταστημα στο SKROUTZ 700 δεν παει να πει οτι ειναι και αυτη η τιμη τους!

αν τα εχεις βρει αλλου φθηνοτερα,  περιμενουμε λινκ..!!!

Δημοσ.
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το σιτε αυτο δεν κανει αποστολη στην Ελλαδα. Μεσω ενος γνωστου ομως, με ενημερωσε για ενα Ελληνικο σιτε που αναλαμβανει τις μεταφορες πακετων προς την Ελλαδα, το

Transport-to-Greece.

Επικοινωνησα μαζι τους και αφου τους εδωσα λεπτομερειες για τα ηχεια (βαρος, διαστασεις) ανελαβαν να μου το μεταφερουν προς την Ελλαδα σε πολυ καλη τιμη!

Ετσι με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια που λενε και εγω profit! ;)

Καλη περιπτωση!

Το μονο μειον ειναι οτι εχουν μονο δ/νση Γερμανιας οποτε κατι απο UK που ζητα δ/νση Αγγλιας,δεν μπορει να εξυπηρετησει....τους εχω στειλει μαιλ,μπας και εχουν λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...