glyras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πώς το δικό μου email μου στέλνει μηνύματα. Συγκεκριμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχομαι μηνύματα από εμένα, με διαφημιστικό περιεχόμενο φυσικά. Συμπεραίνω ότι ή είμαι σχιζοφρενείς και δεν θυμάμαι το τι κάνω, ή ... κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
skar1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Εχει το ιδιο ονομα με το δικο σου και το ιδιο email, εισαι σιγουρος;
gasantony Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Οπως λεει και ο Παριος .... Να γράψω ενα γράμμα και σε μένα !!!
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι τιποτα Διαφημηστικα ειναι Εχεις δωσει το email σου σε sites αμφιβολου ηθικης και σου στελνουν απο κει Υπαρχουν sites απο το οποια μπορεις να στελνεις email και να φαινεται οτι το email ειναι απο οποιο ονομα θελεις
glyras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχει τι ίδιο ακριβώς όνομα και κατάληξη με το δικό μου. Έχω κάνει πρόσφατα format, έχω ελέγξει τον υπολογιστή μου για ιό, χωρίς να εντοπιστεί κάτι και άλλαξα password, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εάν είναι αυτό που αναφέρει ο adi32 παραπάνω, δεν με πειράζει καθόλου.
arc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γενιά σε τετοιες περιπτωσεις ισχύουν ένα απο τα παρακατω (τυχαία σειρα): Ιος στον υπολογιστή (αυτό ήταν σύνηθες παλιότερα) Έχει υποκλαπεί ο κωδικός του email Αυτό που ειπε ο adi (και αυτό είναι το σύνηθες τον τελευταίο χρόνο). Το "γενικό" πρωτόκολλο του email δέχεται σαν αποστολέα ότι θες
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ο καθενας μπορει να στειλει email απο το outlook express η οποιον αλλον client και να φαινεται οτι emailθελει.δεν θελει κολπα δεν θελει τιποτα.απλα παιζει ετσι απλα.το λεω διοτι το εχω κανει φαρσα σε αλλο ατομο.
glyras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ένα βήμα προτού το καταργήσω, με προλάβατε. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα