Προς το περιεχόμενο

Android Device Manager πλέον και στο Play Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Google ανακοίνωσε επίσημα το Device Manager, μια νέα υπηρεσία η οποία αναλαμβάνει να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία εύρεσης του android smartphone σας.Η λειτουργία η οποία είναι ενσωματωμένη πλέον στις τελευταίες εκδόσεις της πλατφόρμας του Android, έδινε αρχικά τη δυνατότητα παρακολούθησης του κινητού μέσω web αλλά παράλληλα τη δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος, ενεργοποίησης ήχου κλήσης, αλλαγής του pin καθώς και απομακρυσμένης διαγραφής όλου του περιεχομένου.

Από σήμερα η Google διαθέτει στο Play Store και την Android εφαρμογή του Device Manager η οποία περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της web έκδοσης ενώ είναι βελτιστοποιημένη για χρήση όχι μόνο σε smartphones αλλά και tablets. Παράλληλα υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία πολλαπλών android smartphones πιο εύκολα από μια συσκευή.

Link.png Site: Play Store

Δημοσ.

δηλαδη θα μπορει και το <<αφεντικο μου>> να βρει που ειναι το smartphone μου;καλα μιλαμε ΤΡΕΛΗΗΗ εφαρμογη.

Πωπω λέμε. Μερικοί από το πως λειτουργούν μερικά πράγματα ούτε απέξω δεν έχετε περάσει. I weep for humanity.

Ναι ρε μάστορα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό κάνει. Για όλα τα κινητά. Του πατάς τον αριθμό και σου λέει που είναι. Για οποιοδήποτε κινητό όμως έτσι; Να τα λέμε αυτά. Επίσης άμα θες ανοίγει και την κάμερα και σε βλέπει. Επίσης και το ηχείο και παίζει και μουσική, ότι τραγούδι θές. Φοβερή εφαρμογή λέμε.

*sigh*

• Like 13
Δημοσ.

Πωπω λέμε. Μερικοί από το πως λειτουργούν μερικά πράγματα ούτε απέξω δεν έχετε περάσει. I weep for humanity.

Ναι ρε μάστορα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό κάνει. Για όλα τα κινητά. Του πατάς τον αριθμό και σου λέει που είναι. Για οποιοδήποτε κινητό όμως έτσι; Να τα λέμε αυτά. Επίσης άμα θες ανοίγει και την κάμερα και σε βλέπει. Επίσης και το ηχείο και παίζει και μουσική, ότι τραγούδι θές. Φοβερή εφαρμογή λέμε.

*sigh*

lol 

και άμα δεν δουλεύεις βγάζει και μήνυμα "έλα από το γραφείο και τα λέμε..."

• Like 9
Δημοσ.

OK το έκανα εγκατάσταση στο κινητό.. πχ το χάνω..

πως το βρίσκω από τον υπολογιστή μου;;

Παιρνεις τηλ. το αφεντικο του markosathens, θα ξερει εκεινος...

• Like 9
Δημοσ.

δηλαδη θα μπορει και το να βρει που ειναι το smartphone μου;καλα μιλαμε ΤΡΕΛΗΗΗ εφαρμογη.

*sigh*

Όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου για να μάθουν. Δηλαδή η δική σου απάντηση τί το εποικοδομητικό προσέφερε; You should be weeping for humanity, επειδή έχουμε ξεχάσει να είμαστε ανεκτικοί και κοιτάμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο με την πρώτη ευκαιρία.
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν βρίσκει τοποθεσία, πρέπει να έχω GPS ανοιχτό?

Και σε μενα τα ιδια δεν βρισκει τοποθεσια ουτε και με το gps ανοιχτο.. Ξερει κανεις κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...