dub Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά για προτείνετε μου ένα καλό windows tablet. Το θέλω για γενικη χρήση : ιντερνετ, office, ταινίες, μουσική, παρουσιάσεις. Στην ουσία θα ήθελα ένα υποκατάστατο ενός μικρού λαπτοπ για αυτό και το μπατζετ μου ειναι μεγαλούτσικο. Θα ήθελα να παίρνει και εξωτερικό πληκτρολόγιο. Επίσης, επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο, θα ήθελα εκτός από wifi να έχω τη δυνατότητα (οπως με το λαπτοπ μου) να μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ και με usb στικάκι πληρώνοντας δεδομένα (αυτό σημαίνει πως κάποια είναι 3G;). Aλήθεια επειδή βλέπω πως ολα εχουν windows 8 τα οποία αγνοω , πόσο χώρο καταλαμβανουν ? Αυτά της turbo-x αξίζουν?
dinosmidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή το tablet που καλύπτει τις ανάγκες που περιγράφεις με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο είναι το ASUS T100 ΣΤΑ 369 ΕΥΡΏ στο MEDIA MARKT.Πωλείται με δικό του πληκτρολόγιο και κάνει τα πάντα και συμφέρει.Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/ Το έχω 15 ημέρες και το καταευχαριστήθηκα.πληκτρολόγιο απο την μάνα του office windows 8.1 νεος επεξεργαστής intel ταχύτατο και κυρίως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.Αγόρασα πριν λιγες ημέρες εκτυπωτή.drivers σύνδεση εκτύπωση σε 5 λεπτά.Τα android tablet που έχω.... στα πιτσιρίκια για παιχνίδια.Διάβασε το νήμα του να δεις και τα αρνητικά,δες το σε ένα MEDIA και αποφάσισε Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από dinosmidis
StigmaX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 +1 για asus t100 Παιζει μονο του στα λεφτά του.
dub Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καλό φαίνεται αυτό, μάλλον με καλύπτει. Πήρα τηλ πριν λίγο στο media markt εδώ στη Λαρισα και μου είπαν πως το έχουν διαθέσιμο. Ξεκινάω να πάω να το δω και απο κοντά. Πληρώνει ο κύριος με το γκολ που εβαλε στο 87' και πληρωθήκαμε χτες στο Μαρσειγ-Ντορτμουντ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα