astral7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γειά σας, Είμαι κάτοχος του lg 2x εδώ και 2 χρόνια και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά καινούριου κινητού. Είμαι ανάμεσα στο g και το p6? Γενικά ποιο απο τα 2 αξίζει πιο πολύ η αγορά του?
kataramenos32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γειά σας, Είμαι κάτοχος του lg 2x εδώ και 2 χρόνια και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά καινούριου κινητού. Είμαι ανάμεσα στο g και το p6? Γενικά ποιο απο τα 2 αξίζει πιο πολύ η αγορά του? Και οι δυο συσκευες ειναι πολυ καλες και δεν εχω ακουσει να βγαζουν καποιο προβλημα.Προσωπικα θα πηγαινα στο Ρ6 λογω της πολυ καλης ποιοτητας κατασκευης.Απο την αλλη αν σε ενδιαφερει το LTE θα πας για το G.Δες εδω τα σπεκ τους αναλυτικα http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5467&idPhone2=4941
aelo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το OG είναι καλύτερο σε hardware από την άλλη το P6 είναι πιο όμορφο και θα πάρει 4.4 ενώ για το OG δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν σε ενδιαφέρει το gaming, nfc Και 4g αγόρασε το OG. Αν θες κάτι πιο στυλάτο, με σίγουρη αναβάθμιση σε 4.4 και micro sd (το OG δεν έχει micro sd, αν και τα 32gb είναι αρκετά στους περισσότερους) πήγαινε στο P6. Από κάμερα και τα 2 είναι μέτρια αν και βγάζουν ικανοποιητικές φωτογραφίες.
alimentas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) επισης δεν υπαρχει λογος να δωσεις τα 70ε(αν δεν κανω λαθος) παραπανω για το g,μοιαζουν πολυ οι 2 συσκευες για να δικαιολογηθει η διαφορα τιμης.Η περιμενεις λιγο να ξαναπεσει το g ή πας στο τρομερο π6 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από alimentas
galimanas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 p6 απο μενα-ειναι τρομερο το κινητο...ασε τη ποιοτητα κατασκευης...ριχνει στα αυτια και του g και του iphone......
gsisr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ανωτερη συσκευη σε hardware το OG. οσο κι αν μου αρεσει το p6 και το γλυκοκοιτάζω το μονο που εχει να προσφέρει εναντι του og ειναι η ωραια εμφανιση. οχι οτι το γυαλινο unibody og τα παει ασχημα απο εμφανιση..
astral7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Απο την σύγκριση των 2 κινητών βλέπω 2 σημαντικές διαφορές :Στην οθόνη το p6 έχει IPS LCD οθόνη ενώ το g έχει TRUE HD-IPS LCDΑν παίζει ρόλο αυτή η διαφορά.Επίσης βλέπω στο gsmarena να γράφει οτι το p6 έχει gorilla glass ενώ το g έχει gorilla glass 2.Απο την αλλη το p6 έχει απίστευτο design το είδα απο κοντα και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με μόνο προβληματισμο οτι τα κουμπιά πιάνουν μέρος της οθόνης.Εδινα ενα προβάδισμα στο g πριν δω από κοντά το p6. Αλλά πλέον δεν ξέρω ποιο να διαλέξω έχουν και τα δύο + και -.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 g θα έλεγα, εμπιστεύομαι καλύτερα την lg . όπως είπαν όμως και παραπάνω, περίμενε για καμία καλή προσφορά , Χριστούγεννα έρχονται
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Στη σωστή τιμή πάντως δε θα μείνεις πιστεύω παραπονεμένος με κανένα από τα 2.
astral7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 βλέπω σήμερα στο skroutz το g έχει πέσει στα 299 euro, αν πέσει μέχρι τα χριστούγεννα κάτω απο 250 μάλλον θα το χτυπήσω.
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πως και δεν πας σε κάποιο windows phone?
astral7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Περα απο την nokia που ολες οι ναυαρχίδες της έχουν windows αν θέλεις ένα πολύ καλό κινητό καλός ή κακώς πας σε android λόγω μεγαλυτερης γκαμας μοντέλων. Περα από αυτό το θεωρώ μέχρι στιγμής λιγάκι περιορισμένο σε σχέση με το android ειδικά στο θέμα εφαρμογων. Βέβαια δεν το έχω δουλέψει για να εχω πλήρη άποψη.
runner1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ήδη πάρει το G και το κινητό "φυσάει" σε επιδόσεις!Μηδενικά Lag και το μόνο μείον σε σχέση με το p6 είναι για το αν θα πάρει τελικά την 4.4 ή όχι!Πάντως και με την "μαμά" rom πετάει το κινητό!Φαντάσου αν βάλεις και κάποια "πειραγμένη"! Όσον αφορά το hardware κομμάτι γιατί να επιλέξεις το G: -Καλύτερη οθόνη -Gorilla glass 2 (G) vs golilla glass (P6) -Καλύτερη hardware υλοποίηση στα ασύρματα πρωτόκολλα κ.α. (nfc, bluetooth 4 κ.α.) -Καλύτερη κάμερα (όμως καλό θα είναι να βάλεις ένα άλλο πρόγραμμα κάμερας για να είσαι καλυμμένος) -Καλύτερο επεξεργαστή (krait) -LTE -TV OUT -Αρκετά καλή αυτονομία (μέχρι τώρα εκτός αν ανοίξεις το LTE!!!) -Μεγαλύτερη χωρητικότητα (το P6 παίρνει και έξτρα κάρτα μνήμης αν και προτιμώ την μεγάλη εσωτερική για θέματα απόκρισης!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα