Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα blog στο όποίο έχω βάλει παντού σαν font την γραμματοσειρά Segoe UI Semibold .

Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους υπολογιστές δεν αναγνωρίζεται και η γραμματοσειρά εμφανίζεται σαν την times new roman   με αποτέλεσμα να χαλάει όλη η εμφάνιση της σελίδας.

Την arial την διαβάζουν κανονικά αλλά χάνει σε εμφάνιση μετά.

Υπάρχει τρόπος να είναι συμβατή  η Segoe παντού; αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αυτο συμβαίνει γιατι δεν έχει ο κάθε υπολογιστής το font Segoe UI Semibold.

Παρολά αυτα με Css3 μπορείς να την προσθέσεις στο site σου

Παράδειγμα

@font-face
{
font-family: Sansation_Light;
src: url('Sansation_Light.ttf'),
     url('Sansation_Light.eot'); /* IE9 */
}

Απο IE8 και κάτω δεν θα δουλεύει και θα δείχνει πάλι times new roman.

• Like 1
Δημοσ.

Η χρήση του @font-face στο blogger φαίνεται λίγο μανίκι σύμφωνα με τον οδηγό εδώ  (δεν έχω καμία εμπειρία με blogger). 

Μήπως να έβρισκες ένα παρόμοιο font ανάμεσα στα Google web fonts που απ ότι φαίνεται είναι πιο γρήγορο και δεν εξαρτάσαι απ το dropbox (ή όποιον άλλο server διαλέξεις);

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, δεν φαντάζεστε πόσο καιρό το ψάχνω. Αυτό με τη google to είχα βρει και παλιότερα αλλά δεν είχε την Segoe . Πάντως έβαλα μια παρόμοια. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site να τσεκάρω αν φαίνεται κομπλέ και από υπολογιστές παλιότερους; Στον δικό μου φαινότανε ok και πριν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, δεν φαντάζεστε πόσο καιρό το ψάχνω. Αυτό με τη google to είχα βρει και παλιότερα αλλά δεν είχε την Segoe . Πάντως έβαλα μια παρόμοια. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο site να τσεκάρω αν φαίνεται κομπλέ και από υπολογιστές παλιότερους; Στον δικό μου φαινότανε ok και πριν.

τα βρήκα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...