xetasa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και δεν ηξεραν να μου πουν για το κουπονι.. περασα απο 5-6 ατομα και τελικα θα ενημερωσουν λεει το τμημα εξυπηρετησης και θα με καλεσουν απο Δευτερα..... Δεν γνωρίζουν τίποτα για το κουπόνι που οι ίδιοι διαφημίζουν και τέλος πάντων είναι προωθητική ενέργεια της nokia!!! Εδώ οι όροι για το κουπόνι: http://www.plaisio.gr/images/promo/oroi/oroi-energeias-app-voucher.pdf
achilles_g_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γνωρίζουν τίποτα για το κουπόνι που οι ίδιοι διαφημίζουν και τέλος πάντων είναι προωθητική ενέργεια της nokia!!! Εδώ οι όροι για το κουπόνι: http://www.plaisio.gr/images/promo/oroi/oroi-energeias-app-voucher.pdf Με τη nokia που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να το πάρω από plaisio
MacPhisto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γνωρίζουν τίποτα για το κουπόνι που οι ίδιοι διαφημίζουν και τέλος πάντων είναι προωθητική ενέργεια της nokia!!! Εδώ οι όροι για το κουπόνι: http://www.plaisio.gr/images/promo/oroi/oroi-energeias-app-voucher.pdf Ιδεα δεν ειχαν.... για καλο και για κακο , πηρα και ενα screenshot απο το link με την προσφορα..να φαινεται ΚΑΘΑΡΑ το "Δωρο apps 20 euro απο το store"....
mertaghon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 παιδες το 925 αναβει με διπλο knock στην οθονη?
leo06 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παιδες το 925 αναβει με διπλο knock στην οθονη? ναι
mertaghon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ναι νιαμμμ γμτ ειναι λιγο αδυναμο για τα δεδομενα μου ,αλλα μεχρι να βαλλει 4πυρηνους α15 κ 2gb ram σε 5ιντσες η νοκια θα χω γερασει.. χμμ ισως να παραγγειλω κιεγω..
GiannisWalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα στα χέρια μου,μια δοκιμή που έκανα απο φίλο δεν μου φάνηκε και τόσο αδύναμο
insome Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 έκανα παραγγελία χωρίς εταιρικό ΑΦΜ, βάζοντας απόδειξη και έφαγα άκυρο στo στάδιο επεξεργασίας.
mertaghon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα στα χέρια μου,μια δοκιμή που έκανα απο φίλο δεν μου φάνηκε και τόσο αδύναμο ναι ειναι μια χαρα για τωρα,απλα επιλεγω με περισευμα δυναμης cpu κ gpu για να αντεχουν στο χρονο τωρα που ωριμαζουν τα wp ,θα βαρυνουν στη χρηση κατεμε,αφου ανεβαινουν απαιτησεις φυσικα vfm το 925
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 υπομονή του χρόνου τέτοια εποχή για το Lumia 929 σε αντίστοιχη τιμή...
GiannisWalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 προβλέπω μεγάλες αυξήσεις συσκευών στο συγκεκριμένο λογισμικό
achilles_g_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 έκανα παραγγελία χωρίς εταιρικό ΑΦΜ, βάζοντας απόδειξη και έφαγα άκυρο στo στάδιο επεξεργασίας.Πιθανόν να έδωσε τα κομμάτια που ήθελε και τώρα να έσφιξε τα λουριά. Παίζει να είσαι κ ο πρώτος που έφαγε άκυρο.
skatopaido Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 επεσε τρελο ακυρο σε εμενα!δεν εχει μεινει ουτε ενα μαυρο λεει,λευκα εχουν ακομα πολλα ακομα το εχουν διαθεσιμο εντος 72 ωρων βεβαια...... (ηθελε επισης ο τυπος να με πεισει οτι ,οτι γραφει 72 ωρες ,παει να πει ,οτι δεν υπαρχει )
achilles_g_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Kαλό είναι και το λευκό πάντως. Είναι πιο shine.
skatopaido Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν θελει καποιος ανταλλαγη ασπρο με μαυρο ας μου πει,να παραγγειλω το λευκο για να του το δωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα