kukukali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ok ότι πεις....έχω το S3 εδώ 1 χρόνο και ζήτημα αν έχει κάνει 2-3 restart.Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα refresh στη μνήμη κάθε 2 ημέρες.
GiannisWalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 παίδες μείνετε στο θέμα.μια ερώτηση σε κατόχους του κινητού.πόσο δηλαδή κρατάει η μπαταρία του με νορμάλ χρήση και αν παιδί κατι αλλάζει?μίας και είναι βίδωμενη
leo06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 παίδες μείνετε στο θέμα.μια ερώτηση σε κατόχους του κινητού.πόσο δηλαδή κρατάει η μπαταρία του με νορμάλ χρήση και αν παιδί κατι αλλάζει?μίας και είναι βίδωμενη μια μέρα,αλλάζει αλλά όχι εύκολα
GiannisWalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πόσο στοιχίζει καινούργια αν γνωρίζεις?
leo06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πόσο στοιχίζει καινούργια αν γνωρίζεις? http://www.etradesupply.com/nokia-lumia-925-battery-bl-4yw.html
Kostas93 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 παρέλαβα σήμερα. πολύ ωραία οθόνη και ποιότητα κατασκευής.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 παρέλαβα σήμερα. πολύ ωραία οθόνη και ποιότητα κατασκευής.Κουπόνι για τις εφαρμογές (20 ευρώ) σου έδωσαν?
Kostas93 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειχε καποιο ξεχωριστό κουπόνι, αν και η απόδειξη εχει ενα κωδικό πάνω, θα τον δοκιμάσω αυριο(σημερα δηλαδη αλλά να ξημερώσει πρώτα ) αν δε λειτουργεί θα περάσω απο εκεί ή θα πάρω κανα τηλ να ρωτήσω.
MacPhisto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ήρθε και σ´εμενα<br><br> Στα θετικά το ότι έκανα την παραγγελία Πέμπτη πρωί και το κινητό την επόμενη ήταν στην Πάτρα και με δωρεάν μεταφορικά.<br> Η συσκευή δεν έχει καμία σχεση με το 920 που ακόμα έχω στην κατοχή μου.<br> Πιο ελαφρύ,πιο λεπτό και με ακόμα καλύτερη οθόνη ...συνοπτικά,ειναι όπως θα έπρεπε να είχε βγει το 920 από την αρχή....<br> Είχα καιρό να δουλέψω σε windows mobile (λόγω htc one) και με χαρά είδα ότι οι εφαρμογές έχουν αυξηθεί σημαντικά στο store<br> Το μόνο πισωγύρισμα ειναι τα 16 gb μνήμης του 925 σε σχέση με τα 32 του 920...<br><br> Κατά τ´αλλα,άριστο κινητό και ιδανικό δώρο <br> Και για να τα λέμε όλα , η ποιότητα ήχου κλήσης της ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρεία...<br><br><br> Έβγαλε κανεις άκρη με το δώρο των 20€ για το store?<br><br> Thanks <br><br> Sent from my iPad using Insomnia
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 και εγώ πέμπτη παράγγειλα απο πάτρα αλλα δευτέρα θα έρθει...
xetasa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Φτου σου ρε γ@μ@το, το πήρα πριν 1 ωρα και ξέχασα να ζητήσω την δωροεπιταγη. Τι κάνουμε τώρα?
mertaghon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πανε παρτη,σιγα,εκει στα συρταρια τα εχουν τα χαρτια τετοιων προωθητικων ενεργειων τζαμπε, θα στα δωσουνε ευκολα λογικα.. παλια ειχα ξεχασει τους τζαμπε χαρτες ετσι.. χυμα βγαζει εναν μου δινει η υπαλληλος
MacPhisto Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και δεν ηξεραν να μου πουν για το κουπονι.. περασα απο 5-6 ατομα και τελικα θα ενημερωσουν λεει το τμημα εξυπηρετησης και θα με καλεσουν απο Δευτερα.....
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 είναι μόνο για windows phone ή και για android η κάρτα.την περιμένω μέσα στην εβδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα