Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 925 @plaisio 269 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη τιμη για το συγκεκριμενα μοντελο ειναι αυτο ειναι σιγουρο(για Ελλαδα τουλαχιστον).

Προσφορα ομως για δυνατο Wp κινητο δεν ειναι μιας και υπαρχει το 820 στα 199ευρο και το 920 στα 235ευρο. Βεβαια φανταζομαι οτι ειναι καπως καλη προσφορα για αυτους που κοιταζουν για αγορες μόνο απο γνωστα καταστηματα και κοιταζουν και τα υπερ που εχει το κινητο σε σχεση με το πιο παλιο 920.

Δημοσ.

καλη τιμη για το συγκεκριμενα μοντελο ειναι αυτο ειναι σιγουρο(για Ελλαδα τουλαχιστον).

Προσφορα ομως για δυνατο Wp κινητο δεν ειναι μιας και υπαρχει το 820 στα 199ευρο και το 920 στα 235ευρο. Βεβαια φανταζομαι οτι ειναι καπως καλη προσφορα για αυτους που κοιταζουν για αγορες μόνο απο γνωστα καταστηματα και κοιταζουν και τα υπερ που εχει το κινητο σε σχεση με το πιο παλιο 920.

to 820 δεν είναι ίδια κλάση με τα 920 και 925, οπότε δε θα τα σύγκρινα καν (τα 35 ευρώ παραπάνω το 920 τα αξίζει). Η διαφορά 35 ευρώ 920 και 925 επίσης νομίζω ότι είναι λογική

Δημοσ.

to 820 δεν είναι ίδια κλάση με τα 920 και 925, οπότε δε θα τα σύγκρινα καν (τα 35 ευρώ παραπάνω το 920 τα αξίζει). Η διαφορά 35 ευρώ 920 και 925 επίσης νομίζω ότι είναι λογική

Προφανως και το 920 σε αυτη την τιμη αξιζει περισσοτερο,απλα θελω να πω οτι και τα πιο μικρα μοντελα οπως το 820 ειναι και αυτα παρα πολυ δυνατα.

Δημοσ.

θέλει απαραίτητα επαγγελματικό ΑΦΜ

κλαψ κλαψ...

Εγω εκανα αγορα απο το site του Πλαισιου και εβαλα αποδειξη αντι για τιμολογιο με παραλαβη απο το καταστημα. Το τελικο ποσο παρεεινε στα 269 (ειναι 219+ΦΠΑ). Οποτε προχωρα αφοβα!!

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα με απόδειξη στα 349 ευρώ. Πήρα πριν να μάθω τι γίνεται και αν μπορώ να πάρω την προσφορά και μου είπαν ότι είναι μόνο για εταιρικό ΑΦΜ και μόνο για όσους έχουν λάβει το email.

Δημοσ.

πες και καλά ότι έλαβες το mail κλπ... δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις τα παραπάνω χρήματα αν και θα έπρεπε να σου ρήξουν την τιμή απλό μόνοι τους, λέμε τωρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...