Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 925 @plaisio 269 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω. Είναι προς παράδοση.

και πάλι αν δεν έχει φύγει παίρνεις το πρωί για ακύρωση αλλιώς το επιστρέφεις στο κατάστημα. Με λίγη φασαρία θα στο δεχτούν εκτός αν πιστεύεις ότι η διαφορά των χρημάτων αυτή είναι αμελητέα :P

Δημοσ.

και πάλι αν δεν έχει φύγει παίρνεις το πρωί για ακύρωση αλλιώς το επιστρέφεις στο κατάστημα. Με λίγη φασαρία θα στο δεχτούν εκτός αν πιστεύεις ότι η διαφορά των χρημάτων αυτή είναι αμελητέα :P

Φυσικά και δεν είναι αμελητέα. Αλλά είμαι Καστοριά. θα πάρω αύριο πρωί να ρωτήσω.
Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι αμελητέα. Αλλά είμαι Καστοριά. θα πάρω αύριο πρωί να ρωτήσω.

Πάρε τους μήπως δεν το χουν στείλει και το γλυτώσεις!

Δημοσ.

Μπορείς να μην το παραλάβεις χρησιμοποιώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης (ότι μετάνιωσες δηλαδή) αλλά φαντάζομαι πως αν μιλήσεις με άνθρωπο με λογική και πρόθυμο να εξυπηρετήσει δεν θα έχεις πρόβλημα. Εναλλακτικά θα μπορούσες να τους πεις να σου πιστώσουν τη διαφορά στο λογαριασμό σου στο Πλαίσιο για την επόμενη αγορά σου, αν αγοράζεις συχνά από εκεί.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για όσους το θέλουν. Φαίνεται οτι ούτε αυτό πουλάει από τα wp.

219 λέει το link που έχεις. Διορθωσε και τον τίτλο.

Λογικο να μην πουλαει το συγκεκριμενο μοντελο αφου ειναι πανω κατω στα ιδια με το φθηνοτερο Lumia 920 που κοστιζει 100+ευρο λιγοτερα απο το 925.

Αν δεν εβγαζε η Nokia/Ms το επομενο κινητο 4πυρηνο θα το ειχα αγορασει standar :D

Δημοσ.

Τωρα θα γινω κακος παλι αλλά....

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4967&idPhone2=5451

Μοναδικες διαφορες οτι το 925 ειναι λεπτοτερο και ελαφρυτερο, εχει IPS αντι AMOLED οθονη και ειναι 16GB αντι των 32 του 920!

Ακομα μια διαφορα φυσικα οτι ειναι (ακομα και με αυτη την προσφορα) ακριβοτερο (κατα 20+ ευρω) του 920.

Εμενα λοιπον που δε με ενοχλει τοσο το βαρος, και που φυσικα προτιμω περισσοτερο την amoled (ειδικα στα WP8 κινητα απειρως περισσοτερο, δεν τιθεται καν θεμα) και παιρνω περισσοτερη μνημη με λιγοτερα λεφτα για το ΙΔΙΟ (!) κινητο, δεν μου κανει καμια αισθηση η τιμη αυτη.

Αν το προσωπικο γουστο τωρα καποιου ειναι με την IPS και το -25% λιγοτερο βαρος (τα νουμερα του SAR δε ξερω γιατι βγηκαν διαφορετικα/χειροτερα για το 925, μηπως να το δει κι αυτο καποιος?) και δεν τον πειραζει να χασει 20κατι ευρω και κατι παραπανω απο την μιση μνημη (με αλλα λογια αν καποιος το εχει ψαξει και το 925 ηταν αυτο που ηθελε) ας το παρει, για τα δεδομενα της τιμης αυτης της συσκευης μαλλον προσφορα ειναι.

@achilles_g εννοειται οτι ριχνεις νεα παραγγελια και τους κανεις ενα τηλεφωνο και λες να ακυρωθει η παλια (ή να σου επιστρεψουν αμεσα την διαφορα, αν και αυτο το κοβω να μη γινεται "αμεσα", οποτε καλυτερα το 1ο). Δεν εχει μα και μου, εισαι καλυμενος.

• Like 3
Δημοσ.

Με τη διαφορά ότι το 925 είναι αυτό που έχει την clearblack amoled κ όχι το 920, η κάμερα που φέρει παραγει φωτο με μεγαλυτερη ευκρινεια καθως εχουν προσθεσει και 6o στοιχειο στο φακο,ενώ κ οι διαφορές στις διαστάσεις δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αμελητέες. Βασικά για να είμαι ακριβής, είναι σαν να κρατας αλλο κινητο.

Τα 16gb είναι όντως deal breaker αλλά για κάποιον που νομίζει ότι του αρκούν η τιμή είναι πολύ καλή.

όσο για το ότι ούτε αυτό πουλάει, θα έλεγα στον γνωστό κ μη εξαιρετέο χρήστη, να μείνει ontopic και πως υπάρχει κ ακριβής φράση για αυτο που κάνει σε ΚΑΘΕ θέμα σχετικά με WP...

Δημοσ.

Ωπα, μπερδευτηκα (οπως τα 'βλεπα πρωι-πρωι στο gsmarena...). Χμμ πραγματι αυτο 'αλλαζει' λιγο τις ισορροπιες, θενξ για την διορθωση!

(αυτο που με ενοχλει παντως, μια που λεμε και για το "κρατημα", ειναι ο "τετραγωνισμος" του κινητου --και του 920/1020 κλπ--... σε σχεση πχ με το 820 που ειναι πιο στρογγυλεμενο, ειναι να ευχεσαι να μη σου σκασει ποτέ με καμια γωνια στο κεφαλι γιατι θα σου ανοιξει τρυπα!)

Δημοσ.

εγω πήρα το νοκια lumia 920! απλα να σε προειδοποιησω οτι αν είχες αλλο smartphone (εγω ειχα iphone jailbroken) θα ψιλοξενερωσεις με εφαρμογες γιατι ειναι πολυ limited και μου θυμιζει αρχες αρχες οταν πρωτοβγηκε το android που δεν υπηρχε τιποτα.. κατα τα αλλα εχουν φοβερη καμερα και ειναι πολυ γρηγορα και fun τηλεφωνα να παιζεις αλλα μεχρι εκει.. θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο να βγει μετα τα χριστουγεννα nokia lumia με android το οποιο εχει προχωρησει αρκετα σε θεματα εφαρμογων και σε θεματα γρηγοραδας τα νοκια ειναι πολυ καλα

Τωρα θα γινω κακος παλι αλλά....

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4967&idPhone2=5451

Μοναδικες διαφορες οτι το 925 ειναι λεπτοτερο και ελαφρυτερο, εχει IPS αντι AMOLED οθονη και ειναι 16GB αντι των 32 του 920!

Ακομα μια διαφορα φυσικα οτι ειναι (ακομα και με αυτη την προσφορα) ακριβοτερο (κατα 20+ ευρω) του 920.

Εμενα λοιπον που δε με ενοχλει τοσο το βαρος, και που φυσικα προτιμω περισσοτερο την amoled (ειδικα στα WP8 κινητα απειρως περισσοτερο, δεν τιθεται καν θεμα) και παιρνω περισσοτερη μνημη με λιγοτερα λεφτα για το ΙΔΙΟ (!) κινητο, δεν μου κανει καμια αισθηση η τιμη αυτη.

Αν το προσωπικο γουστο τωρα καποιου ειναι με την IPS και το -25% λιγοτερο βαρος (τα νουμερα του SAR δε ξερω γιατι βγηκαν διαφορετικα/χειροτερα για το 925, μηπως να το δει κι αυτο καποιος?) και δεν τον πειραζει να χασει 20κατι ευρω και κατι παραπανω απο την μιση μνημη (με αλλα λογια αν καποιος το εχει ψαξει και το 925 ηταν αυτο που ηθελε) ας το παρει, για τα δεδομενα της τιμης αυτης της συσκευης μαλλον προσφορα ειναι.

@achilles_g εννοειται οτι ριχνεις νεα παραγγελια και τους κανεις ενα τηλεφωνο και λες να ακυρωθει η παλια (ή να σου επιστρεψουν αμεσα την διαφορα, αν και αυτο το κοβω να μη γινεται "αμεσα", οποτε καλυτερα το 1ο). Δεν εχει μα και μου, εισαι καλυμενος.

συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.

εγω πήρα το νοκια lumia 920! απλα να σε προειδοποιησω οτι αν είχες αλλο smartphone (εγω ειχα iphone jailbroken) θα ψιλοξενερωσεις με εφαρμογες γιατι ειναι πολυ limited και μου θυμιζει αρχες αρχες οταν πρωτοβγηκε το android που δεν υπηρχε τιποτα.. κατα τα αλλα εχουν φοβερη καμερα και ειναι πολυ γρηγορα και fun τηλεφωνα να παιζεις αλλα μεχρι εκει.. θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο να βγει μετα τα χριστουγεννα nokia lumia με android το οποιο εχει προχωρησει αρκετα σε θεματα εφαρμογων και σε θεματα γρηγοραδας τα νοκια ειναι πολυ καλα

:rolleyes:  :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

καιρό είχα να ακούσω τέτοιας ποιότητας ράδιο αρβύλα...

Χαχαχα  :lol: .

Η καλη μερα απο τα πρωτα μηνυματα που διαβαζουμε στο Insomnia φενεται :D  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...