Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη περιμενετε πολλα. Το παρακατω τετραγωνο δεν εχει καν τηλεφωνο 2 βδομαδες :P . Και εχουν σκαψει σε ενα σημειο ο ΟΤΕ και ειναι το καλωδιο κομμενο αλλα δε το φτιαξαν για καποιο λογο.Τωρα τι εγινε δε ξερω.

συνηθως εργολαβια βγαινει και τα φτιαχνουν και οχι ο ιδιος ο οτε.πρεπει να γινει μουφα εκει να Patcharistei Ολο το καλωδιο να μονωθει και να ξαναθαφτει.αν ειναι απερχομενο ειναι ευκολο.αν ειναι κεντρικο τοτε ζοριζει πολυ το πραγμα.

Ε μάλλον θα ξέχασαν να βάλουν κάτι την προηγούμενη φορά και 99% ούτε τώρα θα το βάλουν άλλα ίσως την επόμενη.   Είναι το γνωστό τους σλόγκαν σε δουλειά να βρισκόμαστε. :lol:

σαν τι να ξεχασαν?αν και εχω δει σε καλωδιακη να εχουν ενωσει λαθος τα ζευγαρια(λαθος στην χρωματολογα μαλλον και αλλου περιμενες να βγει το ζευγαρι αλλου εβγαινε).η αντιστοιχια καφαο -κατανεμητη ηταν λαθος.πολλες φορες δεν ειναι οτι ξεχασαν κατι.απλα οι καλωδιακες ειδικα εντος πολεων ειναι καθημερινα πολυ περισσοτερες απο οτι φανταζεσαι.το καθε καλωδιοο εχει φαει πολλα κοψιματα απο την ευδαπ απο το φυσικο αεριο απο τις οπτικες κτλ.στην επαρχια ειναι καλυτερα τα πραγματα και σε απομονομενα μερη που δεν γινονται εργα συνεχεια.

και καλο θα ηταν να μας γραψειις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρθε τεχνικοσ σημερα,εβαλε ενα μηχανημα και εκανε μετρησεισ και τα βρηκε ολα οκ μου ειπε αλλα μου αλαξε modem.σταματησε προσ το παρον να με πεταει αλλα βλεπω στο moden να υπαρχουν σφαλματα και του το ειπα και μου ειπε πωσ θα ρωτησει καποιουσ αλλουσ και θα με παρει να μου πει.τρεχα γυρευε....

Δημοσ.

ηρθε τεχνικοσ σημερα,εβαλε ενα μηχανημα και εκανε μετρησεισ και τα βρηκε ολα οκ μου ειπε αλλα μου αλαξε modem.σταματησε προσ το παρον να με πεταει αλλα βλεπω στο moden να υπαρχουν σφαλματα και του το ειπα και μου ειπε πωσ θα ρωτησει καποιουσ αλλουσ και θα με παρει να μου πει.τρεχα γυρευε....

δεν υπαρχει γραμμη adsl που να μην βγαζει errors ειδικα γραμμες που ειναι καμποσο μακρυα.και πολλες βγαζουν και λογω crosstalk Λογω χαμηλου margin κτλ.αν δεν κανει αποσυνδεσεις και αν τα errors δεν ανεβαινουν ανα χιλιαδες εισαι οκ τοτε.

Δημοσ.

δεν ειναι πολλα τα fec απλα δεν βλεπω το attenuation για να δω ποσο μακρυα εισαι.σε καποια αλλη υποκαρτελλα (τελευταια δεξια υποκαρτελλα οχι καρτελλα πρεπει να εχει και το attenuation).για να δουμε αν στεκουν τα 6mbit.τι ρουτερ σου δωσαν ?zte?

Δημοσ.

λογικα πηγες στην καρτελλα status και απο κατω πηγες στην πρωτη υποκαρτελλα και ειδες τα νουμερα.στην τελευταια θα πρεπει να λεει και το attenuation

Δημοσ.

αψογα παιζεις για 47 attenuation>ουτε του παπα μην το πεις.εισαι πανω απο 3 Km μακρυα.αλλοι δεν παιζουν ουτε 2 Mbit σε τετοιες αποστασεις.

Δημοσ.

δηλαδη να κανω και τον σταυρο μου.σ ευχαριστω πολυ!!!!!!!

καπως ετσι.47 attenuation ειναι πολυ μακρια.ατομο με 50 και κατι επαιζε οριακα στα 2 mbit.με 40 συνηθως παιζουν οριακα στα 8 mbit κα με 6 margin οχι με 8 που εισαι εσυ

Δημοσ.

δηλαδη το margin ποσο πρεπει να ειναι κανονικα??

ο οτε παιζει με 9 .εισαι στο 8.μια χαρα εισαι.προβλημα θα εχεις αν το βλεπεις να πεφτει ειδικα κατω απο 5 .μικρα σκαμπανεβασματα στο margin ειδικα για την γραμμη σου ειναι φυσιολογικα δεδομενου και του ξεσκισμενου χαλκου του οτε και crosstalk Κτλ.

Δημοσ.

πριν λιγεσ μερεσ το margin μου ηταν 7.λεσ να το εφτιαξαν οταν δηλωσα βλαβη??

μπορει να ετυχε να παει και στο 7 και με ενα Reboot να εστρωνε η μετα απο λιγο να πηγαινε  8 η 9.το βασικο δεν ειναι μονο το margin αλλα και ποσο συγχρονιζεις.και σταθερο να ειναι το margin αν πχ πριν συγχρονιζες 15 και μετα 10 ε ναι κατι εχει γινει στην γραμμη ασχετα που το margin ειναι πχ 9.ενα Margin μονο του δεν λεει κατι.απλα ενα σταθερο margin δειχνει μια σταθερη γραμμη χωρις μεταβολες .δεν σημαινει οτι η γραμμη παιζει στα ιδανικα η οτι παιζει σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...