Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη Ελληνικών υποτίτλων σε DVD

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον οδηγό που έχει δώσει ο trustfm για την προσθήκη υποτίτλων σε dvd γίνεται να ξεπεραστεί το στάδιο το πρώτο, που χρησιμοποιείται ο dvd decrypter? Ρωτάω γιατί κάθε φορά πρέπει να γράφω σε dvd την ταινία για να την κάνει decrypt και να συνεχίσω κλπ. Γίνεται εάν το rip απλά υπάρχει στο δίσκο ώστε να διαβαστεί από τον decrypter ή τέλος πάντων από κάποιο άλλο πρόγραμμα ώστε να μην χρειάζεται να καίω dvd ή dvdrw από τις ταινίες (εννοώ αυτές που ακόμα δεν έχουν τους υπότιτλους)!

Δημοσ.

Ενώ κάνω όλα τα στάδια σωστά από το tutorial του TrustFM, τα αρχεία του DVD όταν τα βάζω στο Nero μου βγάζουν το μήνυμα που επισυνάπτω. Τί να κάνω, είναι κάτι που δεν κάνω σωστά?

post-36421-129062976285_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω και εγώ μιά ερωτησούλα όσον αφορά το ConvertXtoDVD.

Ότι και αν κάνω οι υπότιτλοι μου βγαίνουν κιτρινο-πράσινοι!!!

Και δυστυχώς είναι αδιάβαστοι.

Μήπως γνωρίζει κανείς περί του προβλήματος αυτού?

Δημοσ.
Ενώ κάνω όλα τα στάδια σωστά από το tutorial του TrustFM, τα αρχεία του DVD όταν τα βάζω στο Nero μου βγάζουν το μήνυμα που επισυνάπτω. Τί να κάνω, είναι κάτι που δεν κάνω σωστά?

Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα γι΄ αυτό και σου επιτρέπει το nero να προχωρήσεις. Αλλιώς θα σε σταματούσε τελείως.

Απλά, κατά την μετατροπή και το reauthoring μπορεί να υπήρξαν κάποιοι λάθος δείκτες ή αναφορές.

Μια καλή λύση, που την δοκίμασα, είναι το PgcEdit.

Φόρτωσε τον φάκελο με τα αρχεία dvd που έχεις και αν σου πει να κάνει fix τον χρόνο πες ναι.

Επίσης κατέβασε και το FixVTS και βάλτο μαζί με το pgcedit. Κάνε ένα scan και με αυτό μέσα από το μενού tools->FixVTS

Δημοσ.

Κατεβασα το zeigeist addendum σε μορφη dvd και θελω να ενσωματωσω τους Ελληνικους υποτιτλους που εχω βρει αλλα δεν μπορω απο srt να τους μετατρεψω σε sup.. οσο και να μικρυνα τα fonts εξακολουθει να μου βγαζει error το txt2sup..

καποια βοηθεια παρακαλω?.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις, διοτι εχω ενα προβλημα δεν μπορω να βρω ενα προγραμμα ωστε να βαζω την ταινια και τους υποτιτλους να το τρεχω μαζι και οι υποτιτλοι να μενουν πανω στην ταινια....και υστερα να την αντιγραφω σε DvD και να την βλέπω στην τηλεοραση.....

Αμα μπορει κάποιος να βοηθησει......

Σας ευχαριστω πολυ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...