anti_mojos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Επαναδιατύπωση της ερώτησης. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορείς να αντικαταστήσεις έναν είδη υπάρχον υπότιτλο που έχει μια οποιαδήποτε ταινία στο μενού της με τα ελληνικά. Δηλαδη εκεί που π.χ. λέει - δείχνει Spanish να αντικατασταθεί με ελληνικά αλλά να είναι και στην πραγματικότητα ελληνικά. Και πάντα να διατηρούμε το αρχικό μενού της ταινίας. Pgcdemux για να διαχωρίσεις το DVD στα εξ ων συνετέθει srt2sub για να μετατρέψεις το srt σε sup ifoedit για να ξανασυνθέσεις το DVD αλλά με τους υπότιτλους. Υπόψη ότι δεν γίνεται recode με αυτή τη διαδικασία. Απλά αποδομείς το αρχικό DVD και το ξανασυνθέτεις βάζοντας και τους υπότιτλους αυτή τη φορά μέσα. Το αρχείο .sup. Λεπτομερειες δεν ξερω απλα αυτα ειχα διαβασει σε καποιο site. .................................. http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?p=5231#post5231
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει 1 πρόγραμμα που να τα κάνει όλα? Τέλος με αυτά τα προγράμματα μπορείς να αντικαταστήσεις έναν είδη υπάρχον υπότιτλο που έχει το dvd με τον ελληνικό υπότιτλο....
anti_mojos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει 1 πρόγραμμα που να τα κάνει όλα?Τέλος με αυτά τα προγράμματα μπορείς να αντικαταστήσεις έναν είδη υπάρχον υπότιτλο που έχει το dvd με τον ελληνικό υπότιτλο.... Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει ενα. http://www.trustfm.net/divx/GuideAddDvdSubs.php?b2=1
nicolas1983gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε παίδες έχω την εξής πολύ απλή ερώτηση: έχω κατεβάσει μια ταινιούλα (divx,avi δεν έχει σημασία), έχω βρει και ελληνικούς υπότιτλους και χρησιμοποιώ το bs player για να δω την ταινία με υπότιτλους, θέλω όμως να δω την ταινία και στο σαλόνι μου στην οθονάρα μου με το dvd μου...δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει την ταινία σε dvd προσθέτοντας παράλληλα και τους υπότιτλους??? Ήξερα το dvdsanta αλλά δε μου δουλεύει....Ξέρει κανείς??
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει το convert x to dvd. Μετατρέπει οποιοδήποτε τύπο βίντεο σε dvd αν θες και με μενού...
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κάνε κλικ στο 2ο banner-άκι της υπογραφής μου. Αν και θα σου πρότεινα αυτό: Μία πιο έξυπνη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να πάρεις ένα DVD player που να παίζει αυτά τα αρχεία. Και χρόνο θα γλυτώσεις και καλύτερη ποιότητα θα έχεις...
nicolas1983gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει το convert x to dvd. Μετατρέπει οποιοδήποτε τύπο βίντεο σε dvd αν θες και με μενού... Πως μου είχε διαφύγει??? Σ'ευχαριστώ κάνει αυτό ακριβώς που θέλω αν και αργεί υπερβολικά..
pixies451 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 χαιρεται! ξεκινησα να φτιαχνω ενα dvd lost με υποτιτλους με το convert x to dvd και ενω το ξεκινησα πριν 9 ωρες ειναι ακομα στο 44%. ειναι λογικο?
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 χαιρεται!ξεκινησα να φτιαχνω ενα dvd lost με υποτιτλους με το convert x to dvd και ενω το ξεκινησα πριν 9 ωρες ειναι ακομα στο 44%. ειναι λογικο? Λογικά, όχι. Εκτός κι αν έβαλες μέσα σε ένα dvd και τους 3 κύκλους
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 8 επεισοδια εβαλα!! Πολλά είναι πάλι. Προσπάθησε να μην υπερβαίνεις τις 2 με 2,5 ώρες συνολικά ανά dvd, δλδ 3 με 4 επεισόδια το πολύ. Μετά από εκεί, πρώτα απ΄ όλα η ποιότητα καταντάει απαράδεκτη. 8 επεισόδια από 40 λεπτά = 320 λεπτά περίπου πεντέμισι ώρες!!!! Αν είναι και λίγο αργό το pc σου και δεν υπερβαίνει το 1,2x με 1,3x ταχύτητα θέλει 4-5 ώρες για μετατροπή. Δοκίμασε με 4 επεισόδια ανά dvd και πες μας τι γίνεται.
pixies451 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 οκ θενξ! γραφω τον 4ο κυκλο που ετσι και αλλιως ειναι 13 επισοδεια, 5 εχουν μεινει θα τα βαλω σε αλλο ντιβιντι και θα σας πω! -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 07 : 48 : 52----- το δοκιμασα και με λιγοτερα επεισοδια, 3 για την ακριβεια και κανει πιο λογικη ωρα(3 ωρες το υπολογιζω). ειναι και η ποιοτητα καλυτερη. η μονη βλακεια ειναι οτι το φρι εντισιον του προγραμματος εχει ενα σπαστικο υφατογραφημα στο κεντρο της οθονης που σου λεει να πας να το αγορασεις.
lefter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα ενσωματωσα τους υποτιτλους σε καποια ταινια αλλα προηγουνται της ταινιας. μπορω να κανω κατι ? ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 οκ θενξ!η μονη βλακεια ειναι οτι το φρι εντισιον του προγραμματος εχει ενα σπαστικο υφατογραφημα στο κεντρο της οθονης που σου λεει να πας να το αγορασεις. Δες και το DVDFlick που είναι δωρεάν. Και έχει και οδηγό στα Ελληνικά καλησπεραενσωματωσα τους υποτιτλους σε καποια ταινια αλλα προηγουνται της ταινιας. μπορω να κανω κατι ? Ναι, 2 πράγματα. 1ον να κατεβάσεις τους σωστούς και χρονισμένους για το release της ταινίας που έχεις. Να προσέχεις ποιο team έκανε το rip. Συνήθως αναφέρεται στο τέλος του ονόματος της ταινίας. (this.is.the.movie.2008.fxg.avi). Στο bold είναι το team. 2ον Να τους συγχρονίσεις με το Subtitle Workshop (δωρεάν). Εκεί απαιτεί λίγη δουλειά από μέρους σου. Δες στο WIKI.
georgios... Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μια ερωτηση.που υπαρχουν ακομα υποτιτλοι? στα γνωστα site που κατεβαζα εχει ''σταματησει'' η λειτουργια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.