jhatzi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλή χρονιά σε όλους Προσθήκη ελληνικών υποτίτλων σε DVD Friends Ακολούθησα τον οδηγό (guide 9 για διατήρηση των μενού) βήμα βήμα αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο δεύτερο στάδιο του DVDDecrypter (IFO Mode), διαλέγει αυτόματα ένα program chain στο input (μάλλον αυτό που θεωρεί main movie, το μεγαλύτερο σε διάρκεια) το οποίο στο συγκεκριμένο dvd αντιστοιχεί σε ένα επεισόδιο. Στο streaming μετά ουσιαστικά ripάρει μόνο αυτό το επεισόδιο. Οι υπότιτλοι που έχω κατεβάσει είναι για ολόκληρο το dvd. Δοκίμασα να επαναλάβω τα βήματα 1-6 (μέχρι το ifoedit) για κάθε επεισόδιο και άλλαζα στο τέλος τον αριθμό του vob file καθώς έβγαινε πάντα vts_01_1.vob (π.χ. όταν έκανα το 2ο επεισόδιο μετονόμασα το αρχείο σε vts_01_2.vob και το έκανα move μετά στο video_ts folder του finalmovie). Με αυτόν τον τρόπο δεν διατηρήθηκαν τα μενού αλλά ούτε προστέθηκαν οι ελληινκοί υπότιτλοι. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δν ξέρω,αλλά σ αυτό τ σημείο : Press Stream processing. Check Enable Stream processing. For VIDEO select: DEMUX For AUDIO select: DEMUX For SUBS select: DIRECT STREAM COPY έχω πρόβλημα δν μπορώ να κάνω enable...για να προχωρήσω.. Δλδ μ αυτόν τν οδηγό θα μπορέσω να γράψω ταινίες μέσα σε dvd με τους υπότιτλους μαζί;Αχχ μια κάποια βοήθεια;
zoranb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δν ξέρω,αλλά σ αυτό τ σημείο : Press Stream processing. Check Enable Stream processing. For VIDEO select: DEMUX For AUDIO select: DEMUX For SUBS select: DIRECT STREAM COPY έχω πρόβλημα δν μπορώ να κάνω enable...για να προχωρήσω.. Δλδ μ αυτόν τν οδηγό θα μπορέσω να γράψω ταινίες μέσα σε dvd με τους υπότιτλους μαζί;Αχχ μια κάποια βοήθεια; Κοίτα ο οδηγός είναι απόλυτα σωστός και κατανοητός, δες, μήπως κάνεις κάποιο λάθος αλλά και μήπως χρησιμοποιείς άλλη έκδοση DVD Decrypter!
mikaha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εμένα μου φάνηκε πιο απλός ο οδηγός αυτός με χρήση DVD-lab PRO. Αλλά έχω μια απορία. Το σημείο που κολλάω είναι όταν θέλω να εισάγω στο dvd-lab pro κάποιο subtitle stream από τον φάκελο που έκανα demux το dvd. Είναι της μορφής sub και δεν αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα. Θα μπορούσα να subripάρω τους υπότιλους σε srt αλλά είναι φασαρία. Και κάτι τελευταίο.. πώς αξιοποιώ το αρχείο VTS_01 - Stream Information.txt στο DVD-Lab ώστε να φαίνονται σωστά τα μενού στο dvd. Ή δεν έχει σχέση το αρχείο αυτό;
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κ αυτό βρε παλικάρια που τ βρίσκουμε,τα άλλα 2 τα έχει;;Αλλά αυτό; DVD-lab PRO Κοίτα ο οδηγός είναι απόλυτα σωστός και κατανοητός, δες, μήπως κάνεις κάποιο λάθος αλλά και μήπως χρησιμοποιείς άλλη έκδοση DVD Decrypter! Εε όχι ρε φίλε,δν είναι έτσι.Ο άλλος μπορεί να μν έχει προσέξει κάτι,να μν καταλαβαίνει.Δν του απαντάς λες κ είσαι από τ τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της M$..
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να βρεις πληροφορίες και τιμές στο site της Mediachance. Υπάρχουν 4 εκδόσεις του DVDlab, για να έχεις οριακά ένα selectable subtitle stream, χρειάζεσαι την έκδοση Studio (129?)...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να βρεις πληροφορίες και τιμές στο site της Mediachance. Υπάρχουν 4 εκδόσεις του DVDlab, για να έχεις οριακά ένα selectable subtitle stream, χρειάζεσαι την έκδοση Studio (129?)... Thx για τις πληροφορίες m8! Ok θα δω τις εκδόσεις..
vitalpoint Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια καλημερα,προσφατα εκανα format στον υπολογιστη μου και μετα κατεβασα τα προγραμματα παλι ενα ενα.Οταν κατεβασα ρο deamon tools καποιο check εκανα και οταν κατεβαζω τους υποτιτλους δειχνει σαν προεπιλεγμενο προγραμμα για να τους ανοιξει το deamon οποτε δεν λειτουργουν.Με ποιο προγραμμα πρεπει να τους λειτουργησω?
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει με εύκολο τρόπο σε ένα dvd ελληνικούς υπότιτλους κρατώντας το αρχικό μενού του dvd? Αν ναι ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
anti_mojos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει με εύκολο τρόπο σε ένα dvd ελληνικούς υπότιτλους κρατώντας το αρχικό μενού του dvd?Αν ναι ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. ConvertXtoDVD 3
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό "κρατώντας το αρχικό μενού του dvd" με το πρόγραμμα που λες μπορείς να προσθέσεις υπότιτλους αλλά χωρίς μενού ή με μενού που θα φτιάξει το πρόγραμμα άσχετο με αυτό που είχε μέσα το dvd.
peravrexei Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό "κρατώντας το αρχικό μενού του dvd" με το πρόγραμμα που λες μπορείς να προσθέσεις υπότιτλους αλλά χωρίς μενού ή με μενού που θα φτιάξει το πρόγραμμα άσχετο με αυτό που είχε μέσα το dvd. Νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά με το DivX Author.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Με αυτό το πρόγραμμα που λες φίλε peravrexei μπορείς να αντικαταστήσεις έναν είδη υπάρχον υπότιτλο και να τον κάνεις ελληνικά και στην καρτέλα που π.χ. θα λέει spanish αλλά και στην ουσία. Σε ευχαριστώ πολύ.
anti_mojos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Για δες εδω...http://www.kastel.gr/divx%20guides.html
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να προσθέτει με εύκολο τρόπο σε ένα dvd ελληνικούς υπότιτλους κρατώντας το αρχικό μενού του dvd?Αν ναι ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Επαναδιατύπωση της ερώτησης. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορείς να αντικαταστήσεις έναν είδη υπάρχον υπότιτλο που έχει μια οποιαδήποτε ταινία στο μενού της με τα ελληνικά. Δηλαδη εκεί που π.χ. λέει - δείχνει Spanish να αντικατασταθεί με ελληνικά αλλά να είναι και στην πραγματικότητα ελληνικά. Και πάντα να διατηρούμε το αρχικό μενού της ταινίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.