Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη Ελληνικών υποτίτλων σε DVD

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
paidia ithela na rwtisw to eksis

katevasa mia tainia poy exei toys ypotitlous se srt file mipws mporeite ligo apla , mias kai den skambazw kai polla apo ypologistes na mou eksigisete me poion tropo tha enswmatwsw toys ypotitlous stin tainia?

sorry kai pali an exei ksanasyzitithei to thema ayto alla psilomberdeytika kai eipa na ksanarwtisw .eyxaristw

gia na boithisw na katalavete i tainia einai se fakelo se avi morfi kai periexei se ypofakelo toys ypotitlous.Den kserw omws pws tha toys valw mesa stin tainia :confused:

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση:

Πώς θα βάλω υποτιτλους σε ένα dvd κανονικό αλλά για σειρά που έχει 4 επεισόδια μέσα? Πχ θέλω να βάλω υπότιτλους στην 2η σαιζον του prison break. Έχω τα 6 dvd του 2ου κύκλου και έχω κατεβάσει όλους τους ελληνικούς υπότιτλους και των 22 επεισοδίων. Κάθε dvd έχει 4 επεισόδια.

Πώς βάζω υπότιτλους 4 επεισοδίων σε ένα dvd?

Με το ίδιο στυλ που αναφέρεται στο tutorial?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ανεβάσω υπότιτλους και δεν ξέρω πως ακριβώς να το κάνω.Καμμιά χρήσιμη πληροφορία???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kalhspera loipon exw kanei ola ta stadia tou odhgou k ola eginan kanonika,mexri pou paw na treksw th tainia me preview tou ifoedit gia na dw...Kai blepw oti yparxoun kanonika oi subs sto menu tous epilegw k dn fainetai tipota.To generated.sup ebala gia to author dvd alla tpt...Ti mporei na ftaiei?To DVD einai NTSC k xrhsimopoihsa ifoedit,to player to diko sas(to opoio otan fortwna th tainia k tous external srt ypotitlous etrexan kanonika) k ola ta tools pou anagrafontai oti xreiazontai.Kai kanena den mou ebgale kapoio error :(

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο πρώτος ειναι πιο περίπλοκος αλλά κρατάει τα μενού αυτούσια.

Ο δεύτερος ειναι πιο απλός αλλά κρατάει μόνο την κύρια ταινια με όλους τους υπότιτλους

Ο τρίτος απλά κάνει reencode με το avi2dvd ειναι ακόμα υπο κατασκευή.

Για αρχή δοκίμασε τον 2ο οδηγό τον πιο απλό

Δημοσ.

Τhanx φίλε, δοκίμασα τον πρώτο με απόλυτη επιτυχία.

Το μόνο μελανό σημείο είναι ο συγχρονισμός των υποτίτλων που ενώ μπορεί να ρυθμιστεί σωστά αρχή κ τέλος, ενδιάμεσα κάνει κάποιες κοιλιές, αλλά ακόμα και έτσι να είναι όλα καλά! Many thanx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...