DragonFun Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Basika gia na katalabw an exoume gia paradeigma ena AVI arxeio peripou 350mb gia paradeigma kai ena .srt subtitle file kai 8eloume na kanoume ena video DVD pws 8a baloume ayto to SRT pou periexei ellhnikous ypotitlous mazi me thn tainia se ena Video DVD kai na tous dixnei kanonika!? giati me ena programa pou legete The FilmMachine prospa8hsa na tous balw alla sto preview dixnei kati tetoio (Óáò åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôçí åããñáöÞ óáò óôï ×áñÞêáìå ãéá ôçí åðéëïãÞ óáò íá ãßíåôå ìÝëïò ôçò ðáñÝáò ìáò) gia paradeigma opote ti kanw gia na to dior8wsw ayto? eyxaristw
leonsaraken Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 παιδια να ρωτήσω λίγο.. Για να προχωρήσω σε αυτή την διαδικασία πρέπει να έχω ήδη αντιγράψει την ταινία στο dvd ή να το γράψω ταυτόχρονα με τους υπότιτλους? Δηλαδή θα γίνεται να προσθέσω τους υπότιτλους σε ήδη γραμμένο dvd με ταινία?
valandis Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 'Exω ένα avi αρχείο και τους ελληνικούς υπότιτλους και θέλω να τα ταιριάξω χρησιμοποιόντας το ConvertXtoDvd, όμως το πρόγραμμα μου τα κάνει σε μορφή DVD, πως μπορώ τα διατηρήσω σε μορφή avi ;
mperr Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 καλημέρα σε όλους! Έχω ένα προβληματάκι με τους υπότιτλους όταν μετατρέπω τα αρχεία μου σε avi. Ενώ βλέπω την ταινία στο media player με τους υπότιτλους όταν την μετατρέπω σε avi για να μπορέσω να την δω στο dvd player οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται ένω στο αρχείο υπάρχουν. Χρησιμοποιώ το convert x to dvd και ενώ προσθέτω τους υπότιτλους, στο preview δεν τους βλέπω. Τί μπορεί να φταίει;
kpav Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 καλημέρα σε όλους! Έχω ένα προβληματάκι με τους υπότιτλους όταν μετατρέπω τα αρχεία μου σε avi. Ενώ βλέπω την ταινία στο media player με τους υπότιτλους όταν την μετατρέπω σε avi για να μπορέσω να την δω στο dvd player οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται ένω στο αρχείο υπάρχουν. Χρησιμοποιώ το convert x to dvd και ενώ προσθέτω τους υπότιτλους, στο preview δεν τους βλέπω. Τί μπορεί να φταίει; Στο preview δεν εμφανίζονται, μετα ναι θα τουσ δεις
denbriskonick Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ενα πραγμα θα σας πω..Δεν καθησα να διαβασω ολες τις απαντισεις στο θεμα,αλλα επειδη το εψαξα κατεληξα στο εξης κορυφαιο προγραμμα:"WinAVIVideoConverter"... Εχοντας στον ιδιο φακελο ταινια κ υποτιτλους(srt) με το ιδιο ονομα κ με 2 κουμπια χωρις πολλα πολλα,εχεις dvd σε 1 ωρα με ενσωματομενους τους υποτιτλους.. Το προγραμματακι υποστηριζει ακομα: Any to dvd/vcd/mpg Any to avi κλπ Είναι το καλυτερο κ γρηγοροτερο εργαλειο που εχω βρει χωρις να εχεις απωλεια ποιότητας....
BigTOLIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 -------======ADD GREEK SUBS ON A DVD=====----- version 6 :arrow: http://www.trustfm.net/divx/GuideAddDvdSubs.html Last updated 1/10/2004 Trust έδωσες ρέστα!!!! Τrust έδωσες ρέστα!!!!
tolis_21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ενα πραγμα θα σας πω..Δεν καθησα να διαβασω ολες τις απαντισεις στο θεμα,αλλα επειδη το εψαξα κατεληξα στο εξης κορυφαιο προγραμμα:"WinAVIVideoConverter"...Εχοντας στον ιδιο φακελο ταινια κ υποτιτλους(srt) με το ιδιο ονομα κ με 2 κουμπια χωρις πολλα πολλα,εχεις dvd σε 1 ωρα με ενσωματομενους τους υποτιτλους.. Το προγραμματακι υποστηριζει ακομα: Any to dvd/vcd/mpg Any to avi κλπ Είναι το καλυτερο κ γρηγοροτερο εργαλειο που εχω βρει χωρις να εχεις απωλεια ποιότητας.... να ρωτησω κατι? χρησιμοποιησα το :"WinAVIVideoConverter" και δημιουργηθηκε ενας φακελος dvd_0 που περιεχει 2 φακελους (AUDIO_TS + VIDEO_TS) μεσα στον VIDEO_TS περιεχει 11 αρχεια (VIDEO_TS,VIDEO_TS,VTS_01_0,VTS_02_0...κτλ) ποια αρχεια καιω στο dvd και με ποιο προγραμμα? δοκιμασα με το ιδιο προγραμμα αλλα οταν του βαζω το φακελο dvd_0 δεν κανει τιποτα με το nero στην επιλογη make dvd μου εβγαλε οτι θελει 356 ωρες ευχαριστω
disqualified Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αυτο που καις ειναι οι δυο φακελοι video_ts και audio_ts
MAFIA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Basika gia na katalabwan exoume gia paradeigma ena AVI arxeio peripou 350mb gia paradeigma kai ena .srt subtitle file kai 8eloume na kanoume ena video DVD pws 8a baloume ayto to SRT pou periexei ellhnikous ypotitlous mazi me thn tainia se ena Video DVD kai na tous dixnei kanonika!? giati me ena programa pou legete The FilmMachine prospa8hsa na tous balw alla sto preview dixnei kati tetoio (Óáò åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôçí åããñáöÞ óáò óôï ×áñÞêáìå ãéá ôçí åðéëïãÞ óáò íá ãßíåôå ìÝëïò ôçò ðáñÝáò ìáò) gia paradeigma opote ti kanw gia na to dior8wsw ayto? eyxaristw Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Καμια λύση ;;;
trustfm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 an 8es dvd Me subs des edw An 8es Avi Me subs des edw An exeis AVI kai 8es na to kaneis DVD me subs (reauthor) des edw
MAFIA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 δεν εβγαλα ακρη καμια.... Αλλά βρήκα άκρη με άλλο πρόγραμμα το ConvertXtoDVD....Πραγματικά τέλειο.
Monarxis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 MAFIA, δοκίμασε κι αυτό: Πηγαίνε Start/control panel/regional and language options/advanced-Language for non-Unicode programs και επέλεξε Greek.
MAFIA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 MAFIA, δοκίμασε κι αυτό:Πηγαίνε Start/control panel/regional and language options/advanced-Language for non-Unicode programs και επέλεξε Greek. Ετσι ακριβώς το εχω αυτο Δεν πειράζει, ευτυχώς που υπάρχει το ConvertXtoDVD και όλα τα άλλα τα πέταξα
aifos81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 paidia ithela na rwtisw to eksis katevasa mia tainia poy exei toys ypotitlous se srt file mipws mporeite ligo apla , mias kai den skambazw kai polla apo ypologistes na mou eksigisete me poion tropo tha enswmatwsw toys ypotitlous stin tainia? sorry kai pali an exei ksanasyzitithei to thema ayto alla psilomberdeytika kai eipa na ksanarwtisw .eyxaristw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.