romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 periergo mou fainetai...den exw ksanakousei auto to error....alla o trustfm logika tha kserei....
trustfm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 boh ... katebase to xwris download manager ... den 3erw ti na pw ... :S dokimase auto to link : http://utenti.lycos.it/trust_fm/ArpaKollaPlayer.html
black_guard Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 lipon to katevazo elpizo na leitourgeisi! se euxaristo poli gia ola pou exeis kanei gia mas kai gia tin terastia ipomonisou 8a i8ela na sou zitiso mia teleutea xari otan ftano sto step 5 kai xrisimopoio to txt2sup ola pane mia xara alla molis kano to step 6 kai valo tin tainia na paiksei gia na do tous ipotitlous mou vgenoun prasinoi kai enomenei ti na kano gia afto? ego pisteuo pos fteei to txt2sup se euxaristo prokatavolika
vasiliosa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Mono aytos o tropos yparxei re guys? Den yparxei kanenas pio aplos?
billymos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 καλημερα σε ολους... Ο παραπανω οδηγος ισχυει και σε περιπτωση που η ταινια δεν εχει καθολου υποτιτλους?Γιατι καποιος αλλος εκανε την ιδια ερωτηση, αλλα δεν βρηκα απαντηση.. Αν οχι,γνωριζετε καποιο topic στο forum που προφανως να μου ξεφυγε? Σας ευχαριστω Βασιλης
siba2001 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Γειά σας είμαι καινούργιος στο forum Θα ήθελα να πω οτι στο προγραμμα ifoupdate ζητάει και ενα backup αρχείο!Αυτό εγω δέν το έχω!έχω κάνει την όλη διαδικασία 2 φορες αλλα δεν εμφανιστικε πουθενα! Εκανα ομως κατι άλλο!πήρα ένα άλλο αρχείο π.χ to ifo και το μετονομασα σε .bak και δούλεψε! Τους υπότιτλους τους βλέπει μόνο το nero showtime αλλα δεν φενονται καλα γιατι εχουν πολλα χρώματα!στο powerdvd δεν υπάρχουν!θέλω να πώ επισης οτι η συγκεκριμένη ταινια (The grudge) δεν έχει menu και έχει μονο ολλανδικους υποτιτλους! Πηγα να το ξανακανω ολο απο την αρχη με το rejing αυτή τη φορα αλλα μου δημιουργεί 2 αρχεία τεράστια 4 gb και τα δύο και σταματάει γιατι ο δίσκος μου δέν έχει άλλο χώρο...
trustfm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 to back up asto ws exei ! (default)
kostastnt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δεν μπορώ να δώ τον οδηγό.... Μου βγάζει μια σελίδα με <<κινέζικα>>
kostakhs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 υπαρχει καποιο εναλλακτικο εργαλειο σαν το VSRIP?
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Ο οδηγός δεν κατεβαίνει από το Link http://divx.trustfm.com.ru ας μου τον στείλει κάποιος και τον κάνω εγώ hosting!
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 http://dvd.stuff.gr:80/guides/32.rar Καλός οδηγός και ακόμη ακλύτερα που εγώ έχω κατευθείαν .mpv και .mpa ή .ac3 ... Οπότε απλά τα πράγμματα!!
kyrcy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Akolouthisa ton odigo kai katafera na prostheso tous potitlous alla to paragomeno dvd paizei me argo rythmo apo to arxiko. To dvd einai se NTSC kai oxi PAL alla exw metatrepsei toys ypotitkous apo 25 fps se 29.97 frames. Yparxei kati allo pou prepei na kanw?
ktiniatros Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 εκανα μια ταινεια απο ανι dvd με το avi2dvd tou trustfm και μου βγαζει τους ελληνικους υποτιτλους που του εβαλα σε αλαμπουρνεζοκινεζικα.Γιατι?? Οι υποτιτλοι ηταν σε srt μορφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.