marios1957 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Λοιπόν άλλο πρόβλημα έχω κατεβάσει από το net το Hell Boy ,Starsky&Hatch,Van Hellsing, όλα σε Dvd(NTSC) ......!! Συνιθισμένο. Πρέπει να βάλεις τρεις-τέσερις ώρες ακόμη ασχολίας.Φτιάξε με AutoGk ένα xvid.Απλή μορφή,1cd,128cbr mp3.Εκεί πάνω θα δουλέψεις με το Time Adjuster.Βρες όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους γι αυτές τις ταινίες και κάνε όλους τους συνδυασμούς.Δηλ,τα fps,τις εκδόσεις,το region κλπ.Και μετά,αφού έχεις συντονίσει,σβήστο. Πολλές φορές έχω παιδευτεί με υπότιτλους που ανήκουν σε camscreen προσπαθώντας να τους βάλω σε replica.Ώρες(και ημέρες ακόμη) άκαρπων προσπαθειών. Κάποια έκδοση υποτίτλων θα ταιριάζει με την ταινία που έχεις.Δυστυχώς το Time Adjuster δίνει τον καλύτερό του εαυτό ΜΟΝΟ σε συνεργασία με divx-xvid.Τα mpg και τα mpv/m2v/vob αποσυντονίζουν τα αποτελέσματά του. Προτείνω λοιπόν Time Adjuster σε divx/xvid,Srt2Sup/SupRemap και VobEdit/Ifoedit...
romas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 paidia kai egw to pa8ainw auto...kapoia ta synchronisa monos mou kai gia kapoia alla vrika etoimous(secret window,duplex)kai psilo kalous gia to along came polly...se mena asynchronistoi mexri twra einai to starsky and hutch kai to girl next door kai to man on fire pou ta synchronisa monos mou....ektos apo to starsky and hutch...
marios1957 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 ....ektos apo to starsky and hutch... Αν έχεις το "καλό",βάλε ακόμη δυο-τρεις ώρες ασχολίας και κάν' το divx.Δούλεψε από κει τους υπότιτλους που είναι πιό "ταιριαστοί" στην έκδοση που θες,φτιάχτους sup και ξαναένωσε το dvd... Η,περίμενε mail... :wink:
savvas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 pedia se mia tenia pou ekana mou evgale toys elinikous ipotitlous katw-katw ke etsi toys kovi pos mporo na toys anevaso pio panw stin o8onh oste na fenonte oloklhrh? oi alloi ipotitloi pou exi i tenia fenonte kanonika. mpori kapios na voi8isi? oxi den exo dc++
marios1957 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Σπάσε το dvd σου εις τα εξ ων συνετέθη.Δηλαδή:VobEdit->ac3,m2v,sup.Άνοιξε το sup με το Srt2Sup και παίξε με τα Global Settings.Θα δεις πως ανεβαίνει όπου θες ο υπότιτλος.Σώσε ξανά και ξαναμιξάρισε με Ifoedit...
romas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 paidia olo kati mikro provlimatakia exw...tromeros o odigos vevaia....o skliros mu einai fat32...einai aparaitito na einai ntfs i apla proliptiko...ti provlima mporei na dimiourgisei?euxaristw
romas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 gia na ginw pio sygekrimenos...exw to eurotrip kanw tin diadikasia krataw extras ktlp meta kanw author kai exw ena teleio dvd me menu ,extras kai greek subs!!!provlima twra... otan to grafw se dvd mono to intervideo me afinei na to grapsw to clone dvd kai to schrink mou vhgazoun error...schrink: vts_04_1.vob invalid data...auto mou to vgazei se ola ta dvds po kanw me ton odigo...twra meta to kapsimo me to intervideo tsekarw tin tainia kai kovetai 20 lepta peripou prin teleiwsei i tainia kanw open to dvd kai vlepw 2 pragmata...prwtonoti eixe ena perissotero file apo oti ston skliro kai 2 oti mesa ypirxe to vob me to teleiwma tis ainias kai stin swsti seira malista...(diladi to 1o miso itan to vts_)4_1.vob , to 2o to vts_04_2.vob,kai to teleiwma to vts_04_3.vob...) thanks
marios1957 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 .... Παλεύεις;--->http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=219535 :wink:
romas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 WARNING ! EVERY DVD IS SPECIAL, ONE OF THEM ARE MORE COMPLEX, AND YOU WILL NOT BE ABLE TO PUT SUBTITLE ON THEM WITH THIS GUIDE AND KEEP THE MENUS AND OTHER EXTRAS. emena to mono pou me endiaferei einai to menu oxi ta extras....auto ekane kai i version 1 tou trust..den kratage menu kai extras....ti proteneis?
agiosall~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Λοιπον ακουστε δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο εχουν ξαναακουστει αυτα τα προβληματα αλλα θα τα πω, εφτιαξα χθες μια ταινια με ελληνικους υποτιτλους να τονισω οτι δεν ειχε καθολου υποτιτλους πριν γιατι την εχω απο avi... Οταν τελειωσα που λετε πηγα να την δω στο pc μου ολα καλα οι υποτιτλοι τελειοι συγχρονισμενοι... κανω ενα FW και βλεπω οτι ο ηχος δεν ειναι συγχρονισμενος με την εικονα αλλα μονο οταν εκανα FW οταν την εβλεπα απο την αρχη χωρις να το κανω ηταν τελεια (ολα αυτα στο pc γιατι στο DVDPlayer της τηλεορασης ηταν τελειο σε αυτος τον τομεα τπυλαχιστον) εγω περισσοτερο για ενα φιλο το εφτιαξα οποτε και δεν με πειραξε που στον υπολογιστη δεν επαιζε καλα αλλα στην tv ειχα αλλο προβλημα οι υποτιτλοι "εβγαιναν" εξω απο το πλαισιο της τηλεοραση please help εχω xαλασει 4 Blank DVD-R μεχρι στιγμης
marios1957 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δυό γραμμούλες παραπάνω...:"Σπάσε το dvd σου εις τα εξ ων συνετέθη.Δηλαδή:VobEdit->ac3,m2v,sup.Άνοιξε το sup με το Srt2Sup και παίξε με τα Global Settings.Θα δεις πως ανεβαίνει όπου θες ο υπότιτλος.Σώσε ξανά και ξαναμιξάρισε με Ifoedit...".
Teacher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δηλαδή για να καταλάβω (αφού διάβασα όλο το topic). Έχω τη "Μούμια" σε DVD με αγγλικούς και γερμανικούς υπότιτλους και θέλω να βάλω τους ελληνικούς που κατέβασα. Πρέπει να κάνω όοοοοοοοοοολα αυτά που λέει ο οδηγός; Έλεος ρε γμτ. Δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα που να το κάνει μόνο του;
marios1957 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Ναι,αμέ,πανεύκολο.Αγοράζεις/νοικιάζεις τη μούμια και το παίζεις "Αμενχοτέπ"...
Teacher Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Ρε συ Μάριε το ξέρω αυτό. Αλλά λέω γιατί να μην υπάρχει ένα πρόγραμμα και να ξεμπερδεύεις; Έκανα μια απόπειρα με τα χψ που χρειάζεται, αλλά εγκατέλειψα. Μεράκι ναι, ταλαιπωρία όχι, δεν αντέχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.