lizardking Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Έχω το έξης πρόβλημα ενώ κάνω το rip κανονικά στον δίσκο και ενώ βάζω τους υποτίτλους κανονικά και αφού έλυσα κάποια προβλήματα με το χρώμα των υποτίτλων που μου τους έδειχνε πράσινους, και αφού όπως είπα και πιο πάνω έλυσα το πρόβλημα αυτό και έχω έτοιμο το DVD και το βάζω να δω με το WinDvd v6 η με το Power Dvd δεν μου δείχνει τα menu της ταινίας. Ενώ στο rip που έχω κάνει στον δίσκο υπάρχουν ενώ στην τελική ταινία δεν υπάρχουν. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?
_-b}{d-_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 /edited/ Sorry trust eixa la8os entypwsh. Sbhnw to post.
kallair Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Molis dokimasa ton odigo kai pragmatika einai poli kalos kai aplos! kali douleia trustfm! Tora sto problima mou... Metefrasa to scary movie 3. katafera na kano sup to arxeio pou metefrasa kai to ebala stin tainia mazi kai me 3 alla subtitles apo tin arxiki tainia. akolouthisa kata gramma tis odigies alla! eno oi metafrasmenoi apo mena ipotitloi fainontai me aspra grammata, autoi pou ripara apo to dvd exoun ena gkrizo perigrama kai einai mauroi mesa!!! pos ginetai auto?!?!? ti prepei na diorthoso?
trustfm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 kallair douleuw panw sto 8ema ... dustuxws einai bug to exw lusei alla 8elw xrono na bgalw release bug gia ton AK .
johndinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Παιδιά προσπαθώ τόση ώρα να βγάλω άκρη αλλά σαν πολύ εξειδικευμένα μου φαίνεται ότι τα λέτε... Λοιπόν έχω κατεβάσει Kill Bill 2.avi από kazaa, 715040Κb. Θέλω να του βάλω υποτίτλους από τους έτοιμους εδώ αλλά δεν ξέρω 1)ποια προγράμματα να χρησιμοποιήσω 2)αν κάνουν αυτοί εδώ που λένε όλοι "CDs: 2" για τη δική μου έκδοση. Δώστε μου τα φώτα σας please
kallair Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 OK trustfm!! tha perimeno!!! Johndinos:ama thes apla na deis tin tainia mazi me tous ipotitlous tote kane install sto vobsub kai dose to idio onoma stin tainia kai stous ipotitlous. an thes na kaneis dvd apo to avi sou, tote xreisimopoiisai to the film machine. kai ama thes na ensomatoseis monima tous ipotitlous sto avi sou tote xrisimopoiise to virtualdubmod. kane ena search kai tha vreis polla topics gia auto to pragma.
lizardking Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Λοιπόν άλλο πρόβλημα έχω κατεβάσει από το net το Hell Boy ,Starsky&Hatch,Van Hellsing, όλα σε Dvd(NTSC) αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω με τίποτα τους υποτίτλους , και ενώ παίζουν μια χαρά στην αρχή για 10 λεπτά μετά αρχίζουν να πάνε όπως θέλουν και όταν θέλει 5 λεπτά για να τελειώσει τότε συμβαδίζουν με την ταινία . Και να φανταστείς ότι έχω ακολουθήσει κατά γράμμα το οδηγό που γραφείς. Ξερει κανεις κάτι? Από τους υποτίτλους που έχει το Dvd δεν μπορώ με κάποια τρόπο να συγχρονίσω τους ελληνικούς που έχω? Παιδεύομαι τώρα 2 εβδομάδες , κάποιες ταινίες κατάφερα να τις φτιάξω αλλά με αυτές τίποτα!!
agiosall~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Αν και δεν ειμαι ειδικος στο Time adjuster προσπαθησε χειροκινιτα να συγχρονισεις τους υποτιτλους οχι μονο στην αρχη και στο τελος...
savvas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 pedia se mia tenia pou ekana mou evgale toys elinikous ipotitlous katw-katw ke etsi toys kovi pos mporo na toys anevaso pio panw stin o8onh oste na fenonte oloklhrh? oi alloi ipotitloi pou exi i tenia fenonte kanonika. trust dwse mia voh8ia thanks
Musashi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Mporw na balw upotitlous se Tainia morfid DvD pou katevasw mesw site kai einai se Iso???
agiosall~ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Nαι φορτωνεις το iso σε ενα virtual drive και ακολουθεις τον οδηγο του trust ειναι ακριβως σαν να εχεις ενα dvd σε καποιο drive σου
agiosall~ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 savvas, Χρησιμοποιεις DC++? Εχω κατι που θα σε βοηθηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.