marduc812 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα!Κάνω έναν timer απλό σε android. Τα βασικά τα μέρη τα έχω κάνει δηλαδή start stop reset laps κλπ.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κάνω το runnable μου να τρέχει και ενώ είναι στο onpause ώστε να φαίνονται πάνω στο status bar τα λεπτά που έχουν περάσει μόνο.Καλώ και on pause και οnresume έτσι; extra Και επίσης ας πούμε ότι καλείται το onpause σε μία περιστροφή της οθόνης και το onresume μετά αυτό μέχρι να κληθεί δεν θα κάνει κάποιο χρόνο; Δεν θα επηρεάσει τον timer;Καταλαβαίνω πως αυτός ο χρόνος θα είναι κάποια μs αλλά θα είναι μs ms ή ns; (Αυτή είναι απλά μια απορία)
theosgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, δηλαδή να τρέχει στο background, χρειάζεσαι service. 3
marduc812 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτησή μου αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσω και bundle για να περάσω τα δεδομένα στα textviews μου και στο statusbar έτσι δεν είναι;
theosgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοεις; Για το πως θα περνάς τα δεδομένα από το service στο activity; Θα πρότεινα started & bound service.. http://developer.android.com/guide/components/services.html
marduc812 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θέλω δηλαδή ένα bound service μιας και θέλω να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.Εγώ πρέπει να καλώ με την μία το service ή αφού έχει μετρήσει όσο έχει μετρήσει, μόλις πάει στο onpause εκείνη την στιγμή να περάσω με bundle τις τιμές εκείνης της στιγμής; edit: Το bound service έιναι μόνο για online server και client;
theosgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θέλω δηλαδή ένα bound service μιας και θέλω να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Εγώ πρέπει να καλώ με την μία το service ή αφού έχει μετρήσει όσο έχει μετρήσει, μόλις πάει στο onpause εκείνη την στιγμή να περάσω με bundle τις τιμές εκείνης της στιγμής; edit: Το bound service έιναι μόνο για online server και client; Όχι, δεν είναι για online.. Θα χρονομετρά το service και όχι το activity.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα