Abudi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Παίζει μια δυνατότητα να πάρω Lumia 925 σε τιμή 270€. Τώρα έχω ένα Xperia Ray. Αξίζει να τα δώσω ή να περιμένω για κάτι καλύτερο;
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ανάλογα με τις άμεσες μελλοντικές και παροντικές σου προσδοκίες. Όσον αφορά το μοντέλο της Nokia - Lumia 925, τα 270€ είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω.
Abudi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ανάλογα με τις άμεσες μελλοντικές και παροντικές σου προσδοκίες. Όσον αφορά το μοντέλο της Nokia - Lumia 925, τα 270€ είναι πολύ καλή τιμή πιστεύω. Κοίτα, ξέρω οτι δε θα πάρω το καλύτερο μοντέλο της αγοράς, αλλά θα είναι σίγουρα μια καλή αναβάθμιση πιστεύω σε σχέση με το τωρινό μου. Τα άπειρα apps κλπ δε με ενδιαφέρουν τόσο όσο τα βασικά skype, twitter γι'αυτό και το "γλυκοκοιτάζω". Σε αυτά τα χρήματα, υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξω;
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα, ξέρω οτι δε θα πάρω το καλύτερο μοντέλο της αγοράς, αλλά θα είναι σίγουρα μια καλή αναβάθμιση πιστεύω σε σχέση με το τωρινό μου. Τα άπειρα apps κλπ δε με ενδιαφέρουν τόσο όσο τα βασικά skype, twitter γι'αυτό και το "γλυκοκοιτάζω". Σε αυτά τα χρήματα, υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξω; Όπως είπε και ο φίλος από πάνω "Πάρτο όσο προλαβαίνεις" - άμεσα.
Calexako Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ακόμα δεν το πήρες; μιλάμε για διαμάντι προσφορά
Abudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Τσίμπησα ένα σε λευκό χρώμα (θα έπαιρνα μαύρο, αν δεν έβλεπα τις φωτογραφίες με τις δαχτυλιές). They made me an offer I couldn't refuse. Η προσφορά ήταν από το Πλαίσιο, αλλά για εταιρικούς πελάτες.
Abudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ. Θα το μελετήσω λίγες μέρες και θα γράψω λίγα λόγια μόλις ευκαιρήσω για το κινητό αλλά και το λειτουργικό.Ευχαριστώ και για την προτροπή πάντως διότι ίσως να την άφηνα ανεκμετάλλευτη την προσφορά. Θα μου πει κάποιος "ναι ρε κοντά 300 ευρώ τα δίνουμε έτσι". Σωστό κι αυτό, αλλά σε ένα βαθμό είναι και εργαλείο δουλειάς 1
Abudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Στρογγυλοποιείς λίγο, βάζεις καμιά ζελατίνη, μια micro-sim, μια θήκη και τα έφτασες!
gsisr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 καλα ναι αυτά που αναφέρεις ειναι αναγκαίο κακό πλέον..
disqualified Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει λόγος να περιμενεις κάτι καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα