Προς το περιεχόμενο

Carbide 500R και LED Fans

Than0sk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Corsair Carbide 500R το οποίο είχε δυο 120mm ανεμηστήρες με led στο front panel και έναν 200mm με led στο πλάι οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι στον fan controller του κουτίου. Επεδή θέλω να τους αλλάξω με τους BitFenix Spectre Pro Blue Led αντίστοιχου μεγέθους θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούν να συνδεθούν και αυτοί στο fan controller του κουτιού χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναιι δεν θα έχεις θέμα.! Τον 200mm μετά απο αρκετές δοκιμές διαπίστωσα οτι μόνο θόρυβο προσφέρει και απλά τον ξύλωσα..!!

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου. Για τον 200αρι λες τον "μαμα" Corsair που είχε το κουτί, τον BitFenix ή γενικά ότι οι 200αριδες κάνουν θόρυβο παρά δουλεία;

Για τον stock αναφερεται.. Ναι δεν προσφερουν τιποτα ιδιαιτερο τα stock case fans του Κουρσαρου..

Bitfenix 200αρι pro led εχω και γω στο δικο μου μπροστα και ειναι αψογος.. Βεβαια σε σχεση με τα αλλα 6 120αρια Corsair quiet που εχω ειναι ο μονος που ακουγεται ελαφρως οταν βαλω το fan controller πανω απο τη μεση..

Μάλιστα. Όσο για την συνδεση στο fan controller του κουτιού θα είμαι οκ; Θέλω να τα συνδέσω στον controller του κουτιού για να μπορώ να ελένχω και το led.

Την ταχυτητα την ελεγχει κανονικοτατα.. το led οχι.. Για το led εχει ενα καλωδιακι μικρο το οποιο λογικο μπορεις να το συνδεσεις με καποιο διακοπτη αν βαλεις ποτε για να ανοιγει και να κλεινει..

Αλλιως πολυ απλα οταν ανοιγεις το pc ανοιγει και οταν το κλεινεις, κλεινει και ο φωτισμος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...