Beerloah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 lg g2 από εμενα καλύτερο από το nexus 5 σε θέμα μπαταρίας, κάμερας και οθόνης... Πολύ καλή κίνηση της LG φέτος να αναβαθμίσει τα smartphone (ακόμα και το Nexus 5 που είναι σε συνεργασία με τη Google), αλλά προς θεού το καλύτερο είναι υποκειμενικό. Η κάμερα του Nexus 5 δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πλέον, μετά το update... όσο για την οθόνη δε θα τολμούσα να πω ότι είναι χειρότερη του LG G2. Κρίνοντας από διάφορα review και σεβόμενος την LG, αλλά και τα δύο μοντέλα ταυτόχρονα, μάλλον η μπάρα γέρνει προς Nexus 5 στα overall υπέρ.
Calexako Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μπαταρία παιδιά. Το πιο σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέγαμε
nickthegreek22 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλή κίνηση της LG φέτος να αναβαθμίσει τα smartphone (ακόμα και το Nexus 5 που είναι σε συνεργασία με τη Google), αλλά προς θεού το καλύτερο είναι υποκειμενικό. Η κάμερα του Nexus 5 δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πλέον, μετά το update... όσο για την οθόνη δε θα τολμούσα να πω ότι είναι χειρότερη του LG G2. Κρίνοντας από διάφορα review και σεβόμενος την LG, αλλά και τα δύο μοντέλα ταυτόχρονα, μάλλον η μπάρα γέρνει προς Nexus 5 στα overall υπέρ. η μπάρα γέρνει προς το lg g2..το nexus 5 χάνει σε αυτά που είπα..και μονο που έχει 3000 mah μπαταρία τα λόγια είναι περιττά.....
Beerloah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 η μπάρα γέρνει προς το lg g2..το nexus 5 χάνει σε αυτά που είπα..και μονο που έχει 3000 mah μπαταρία τα λόγια είναι περιττά..... Αναφέρθηκα στην οθόνη και στις μικρές διαφορές σε κάμερα, κάτι που το καλύπτει το καλύτερο value for money του Nexus 5. Όσο για την οθόνη που ανέφερες, μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος ότι -παρόλο- που οι διαφορές είναι σχεδόν αδύνατον να γίνουν αισθητές, αυτή του Nexus 5 (οθόνη) υπερέχει. --> Site: Google Nexus 5 vs LG G2 Μιλάμε για ένα value for money smartphone (Nexus 5) και μία πιο "κυριλέ" ναυαρχίδα (LG G2) από άποψης hardware (μικρές αντιθέσεις) - και θεωρώ ότι το γεγονός ότι οι αντιθέσεις είναι ελάχιστες και σε μερικές περιπτώσεις -πάλι ελάχιστα- να γέρνουν προς Nexus 5 (π.χ οθόνη), το κάνει πιο "καλή" επιλογή. Τέλος θέλω να τονίσω ότι και τα δυο smartphone, είναι αξιόλογα και έχουν να κάνουν -πέραν των άλλων- και με την προσωπική επιθυμία του καθενός. Αυτό σημαίνει όπως έγραψα και πιο πάνω, την καινοτομία τις συμπαθέστατης LG για το 2013, αλλά και την "νέα της αρχή" σε προτάσεις smartphone, αρχή που καταρράκωσε πολλούς κολοσσούς το τελευταίο διάστημα.
nickthegreek22 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 θεωρείς ότι το nexus είναι καλύτερο value for money από την στιγμή που κάνει 450 euro ενώ το g2 κάνει 400 ook...και από τις εικόνες που έβαλες πάλι βλέπω ότι το g2 εχει καλύτερη οθόνη..τέλος πάντων.. αφού πιστεύεις ότι το nexus 5 είναι καλύτερο δεν μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη..δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...οποιος παίρνει το nexus 5 αντί για το g2 κάνει μια πολύ κακή επιλογή αυτά από μένα
Beerloah Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 θεωρείς ότι το nexus είναι καλύτερο value for money από την στιγμή που κάνει 450 euro ενώ το g2 κάνει 400 ook...και από τις εικόνες που έβαλες πάλι βλέπω ότι το g2 εχει καλύτερη οθόνη..τέλος πάντων.. αφού πιστεύεις ότι το nexus 5 είναι καλύτερο δεν μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη..δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...οποιος παίρνει το nexus 5 αντί για το g2 κάνει μια πολύ κακή επιλογή αυτά από μένα Μιλάω για τιμή Google Store 300 ευρώ, οπότε ναι, το θεωρώ value for money όπως η πλειοψηφία. Αν δεν σου είναι ξεκάθαρα αυτά που λέει το review, OK - ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά και το σέβομαι. Οφείλω ωστόσο να επισημάνω ότι διαφωνώ κάθετα και θεωρώ τουλάχιστον αστείο και απόλυτα ατυχές το σχόλιο σου "όποιος παίρνει το Nexus 5 αντί του G2 κάνει μια πολύ κακή επιλογή". Δε τίθεται σύγκριση των δύο συσκευών, γι'αυτό μίλησα για τις μικρές διαφορές με πολύ προσεκτικό τρόπο, σε σχέση με εσένα που έβαλες το Nexus 5 με ωμό τρόπο στο καλάθι των αχρήστων. Υ.Γ Ας μην αναφερθώ στην ταχύτητα του Nexus 5.
fraris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο καθενας αγοραζει συμφωνα με το γουστο του και τη τσεπη του...Τι του αρεσει.τι του εκανε κλικ κτλπ... Εγω εχω το G2 και εχω μεινει αφωνος απο Μπαταρια,Οθονη,Camera,Ταχυτητα σε ολα του.. 1
fenia1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 γνωριζει κανεις αμα παρω το nexus 5 απο ebay απο Αμερικη αν θα ισχυει η εγγυηση μου στην lg hellas?απο ebay αλλα απο Ευρωπη θα ισχυει?
fraris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δε νομιζω να ισχυει...Κανε μια ερωτηση στην LG Hellas..
kataramenos32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 γνωριζει κανεις αμα παρω το nexus 5 απο ebay απο Αμερικη αν θα ισχυει η εγγυηση μου στην lg hellas?απο ebay αλλα απο Ευρωπη θα ισχυει? Στα ευρωπαικα δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα απο Αμερικη οσα ξερω μεχρι τωρα δεν εχουν εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα