Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!θελω να αγορασω καινουργιο κινητο το οποιο να μου κρατησει τουλαχιστον 3 χρονια και να μην κολλαει κατι που αντιμετωπιζα με το προηγουμενο κινητο μου κ τελικα τα εφτυσε στα 2 χρονια.τελος θα επιθυμουσα η εταιρια να ειναι καλη με την εννοια οτι θα εχει ενημερωσεις λογισμικου.μπορω να διαθεσω μεχρι 400 ευρω.ποια κινητα εχετε να μου προτεινετε?ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Δημοσ.

Για τι χρήση το θες? Κάποια συγκεκριμένη εταιρεία? Τι λειτουργικό? Μέγεθος? Αν θες πάντως σταθερές ενημερώσεις πάρε Nexus.

Δημοσ.

Για τι χρήση το θες? Κάποια συγκεκριμένη εταιρεία? Τι λειτουργικό? Μέγεθος? Αν θες πάντως σταθερές ενημερώσεις πάρε Nexus.

χρησιμοποιω σχεδον ολες τις λειτουργιες ενος καινουργιου κινητου android.δεν εχω προτιμηση σε εταιρια αρκει να εχει ενημερωσεις οπως ειπα και ανθεκτικοτητα στο χρονο.ουτε το μεγεθος με νοιαζει ιδιαιτερα.το εχω στα υποψη το nexus το καινουργιο.

Δημοσ.

Ανεβάζεις budget +50 ευρώ και προτείνω το LG Google Nexus 5 με κλειστά μάτια - ίσως ( για εμένα το πιο γρήγορο) το πιο γρήγορο Android Smartphone. Θα / παίρνει πρώτο τις όποιες ενημερώσεις. 

Θα σου βγάλει άνετα 2-3 (+ θα έλεγα) χρόνια, πολύ άνετα όμως. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα με χαλουσε απλα προτιμω android που εχω συνηθισει και με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω πιο καινουργιο μοντελο.σας ευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ ολους!κοιταω για νεξους 5 απο το εξωτερικο αν δεν βγει πολυ παραπανω.ψαχνω να βρω ποσο προσθετει η google λογω φορου και μεταφορικα και μετα αν η ταχυδρομικη που θ μου το στειλει δινει εγγυηση αν χαθει.θελει ψαξιμο!ευχαριστω και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...