Προς το περιεχόμενο

Adata CH11 750GB Black External HDD USB3.0 52.90€ plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι ειναι offtopic αλλα σιγουρα θα το δουν πιο πολλα ατομα εδω...

Ειχα παραγγειλει απο multirama Intenso 2.5" 1Τb στα 52.5euro (50 ο δισκος + 2.5 μεταφορικα) Θα ειναι διαθεσιμος ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ σε καταστημα speedex στην ΠΑΤΡΑ...οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm να του δωσω τα στοιχεια μου να παει να παραλαβει...

• Like 2
Δημοσ.

10 ευρω κάτω απο την κανονική τιμή, δεν αποτελεί προσφορά.....

το πλαίσιο πάλι έσπασε τα ταμεια ....... :-D  :X   :cry:  :cry:  :cry:  :mrgreen:  :mrgreen:  :P   :P

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει απο multirama Intenso 2.5" 1Τb στα 52.5euro (50 ο δισκος + 2.5 μεταφορικα) Θα ειναι διαθεσιμος ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ σε καταστημα speedex στην ΠΑΤΡΑ...οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm να του δωσω τα στοιχεια μου να παει να παραλαβει...

εξαιρετική τιμούλα, και μπράβο για την κίνηση σου, κι ας μη μπορώ λόγω απόστασης να την εκμεταλλευτώ....

Δημοσ.

Update: Μετα απο συνεννοηση με ατομο απο το forum ο δισκος δωθηκε... (θα τον παραλαβει το απογευμα...αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...