Προς το περιεχόμενο

GPS για Samsung Galaxy S III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να έχω πλοήγηση μέσω gps συνήθως από το σπίτι έμπαινα στο google maps κατέβαζα τον χάρτη και πήγαινα συνήθως με MMM.

Χθες όμως χρειάστηκε να βρούμε ένα δρόμο με τον αδερφό μου με το αμάξι και ήθελε internet, πως γίνετε να έχω πλοήγηση στο χάρτη μόνο με το gps ?

Δημοσ.

ελα που δεν ξερεις εσυ απο που θα το κατεβασεις?? ;)

ε? ;) ;)

εγω προτιμω sygic btw

Κοίτα γιορτές είναι λογικά θα μου το φέρει ο θείος για δώρο χαχαχα , έλεγα ομως μην υπάρχει τίποτα δωρεάν.

Δημοσ.

Για δωρεαν βολευεσαι και με το maps, αλλα θελει νετ οποτε δεν είναι τόσο δωρεαν, εκτος αν κανεις ok maps και σου αποθηκεύσει τους χαρτες και τύχει να σου λειτουργήσει

Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης

Δημοσ.

Για δωρεαν βολευεσαι και με το maps, αλλα θελει νετ οποτε δεν είναι τόσο δωρεαν, εκτος αν κανεις ok maps και σου αποθηκεύσει τους χαρτες και τύχει να σου λειτουργήσει

Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης

Δεν ειναι ομως κουλο, να εχεις συσκευη με GPS και να μην υπαρχει καποιο εργαστασιακο προγραμμα για αυτο ?

Δημοσ.

Sygic και ξερό ψωμί... Σε βρίσκει στο δευτερόλεπτο και υπολογίζει διαδρομή σε άλλο ένα (και έχω και κινητό του 90€). Έχω και MLS Destinator gps κανονικό και είναι 1000 φορές πιο αργό.

Επίσης στον θείο το βρίσκεις και με ελληνική φωνή, ότι χάρτες γουστάρεις και όποτε θες τους ανανεώνεις κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ομως κουλο, να εχεις συσκευη με GPS και να μην υπαρχει καποιο εργαστασιακο προγραμμα για αυτο ?

εε τωρα τι ψαχνεις και εσυ, αμα εβγαζε η καθε εταιρια κινητου δικο της πλοηγο θα ειχαν φαλιρίσει οι μεγαλες

Δημοσ.

sygic και από εμενα.το εχω κανα μηνα περιπου και είναι μακραν ότι καλυτερο εχω δοκιμασει στο S3 μεχρι τωρα

Δημοσ.

sygic και από εμενα.το εχω κανα μηνα περιπου και είναι μακραν ότι καλυτερο εχω δοκιμασει στο S3 μεχρι τωρα

Απο τον θειο και εσυ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...