Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να έχω πλοήγηση μέσω gps συνήθως από το σπίτι έμπαινα στο google maps κατέβαζα τον χάρτη και πήγαινα συνήθως με MMM. Χθες όμως χρειάστηκε να βρούμε ένα δρόμο με τον αδερφό μου με το αμάξι και ήθελε internet, πως γίνετε να έχω πλοήγηση στο χάρτη μόνο με το gps ?
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κατεβασε navigon ευκολο.. Αυτο εδω λες ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.labs.navigon&hl=el
kataramenos32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο μαλλον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=el
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο μαλλον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40&hl=el 40 ευρώ σοβαρά μιλάς Θέλω κάτι δωρεάν δεν υπάρχει κάτι από την μαμά Samsung ?
mastor10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ελα που δεν ξερεις εσυ απο που θα το κατεβασεις?? ε? ;) εγω προτιμω sygic btw 1
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ελα που δεν ξερεις εσυ απο που θα το κατεβασεις?? ε? ;) εγω προτιμω sygic btw Κοίτα γιορτές είναι λογικά θα μου το φέρει ο θείος για δώρο χαχαχα , έλεγα ομως μην υπάρχει τίποτα δωρεάν.
mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για δωρεαν βολευεσαι και με το maps, αλλα θελει νετ οποτε δεν είναι τόσο δωρεαν, εκτος αν κανεις ok maps και σου αποθηκεύσει τους χαρτες και τύχει να σου λειτουργήσει Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Για δωρεαν βολευεσαι και με το maps, αλλα θελει νετ οποτε δεν είναι τόσο δωρεαν, εκτος αν κανεις ok maps και σου αποθηκεύσει τους χαρτες και τύχει να σου λειτουργήσει Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης Δεν ειναι ομως κουλο, να εχεις συσκευη με GPS και να μην υπαρχει καποιο εργαστασιακο προγραμμα για αυτο ?
RottenLungs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Sygic και ξερό ψωμί... Σε βρίσκει στο δευτερόλεπτο και υπολογίζει διαδρομή σε άλλο ένα (και έχω και κινητό του 90€). Έχω και MLS Destinator gps κανονικό και είναι 1000 φορές πιο αργό. Επίσης στον θείο το βρίσκεις και με ελληνική φωνή, ότι χάρτες γουστάρεις και όποτε θες τους ανανεώνεις κτλ. 1
mastor10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι ομως κουλο, να εχεις συσκευη με GPS και να μην υπαρχει καποιο εργαστασιακο προγραμμα για αυτο ? εε τωρα τι ψαχνεις και εσυ, αμα εβγαζε η καθε εταιρια κινητου δικο της πλοηγο θα ειχαν φαλιρίσει οι μεγαλες
veider Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 sygic και από εμενα.το εχω κανα μηνα περιπου και είναι μακραν ότι καλυτερο εχω δοκιμασει στο S3 μεχρι τωρα
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 sygic και από εμενα.το εχω κανα μηνα περιπου και είναι μακραν ότι καλυτερο εχω δοκιμασει στο S3 μεχρι τωρα Απο τον θειο και εσυ ?
RottenLungs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το μάτιασα ρε πούστη... Τις τελευταίες μέρες κάτι παίζει και δεν μπορεί να βρεί σήμα.
Sordnaxela Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν τρωνε και τοσα πολλα mb οι χαρτες... Κινητο 280 ευρω εχεις, βαλε λιγα mb να γουσταρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα