tsoldim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας Έχω δυο υπολογιστές ενα σταθερό και ενα laptop kai router για internet, Θελω να ρωτησω αν γίνεται να συνδεθούν όλα μεταξυ τους και να μπορώ να ανταλλάσω αρχεία απο τον ενα υπολογιστή στον άλλον. Για την ώρα έχω συνδέση και τους δυο με το internet meso tou Router Laptop ( me ethernet or wifi) Για να μπορώ να έχω κοινό δίκτυο τι ορίζω στον καθένα??? Μήπως θα πρέπει να αγοράσω ενα Switch ??? Αν ναι καμμια ιδέα??? Ευχαριστώ πολύ
Bilbo1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 windows homegroup σε καλυπτει? http://windows.microsoft.com/en-us/windows/homegroup-help#homegroup-start-to-finish=windows-7&v1h=win81tab1&v2h=win7tab1
tsoldim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μου βγάζει πρόβλημα! Τα κάνω όλα αλλα λέει: Δεν είναι πλέον δυνατός ο εντοπισμός οικιακης ομάδας σε αυτό το δικτυο Windows... και μου λεει να το ξανακανω, κάνω καταγραμμα το Link
madsc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Γράψε τα λειτουργικά που έχουν τα pc σου. Χρήστες και αν έχουν passwords. Τι αρχεία φακέλους προσπαθείς να μοιράσεις. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα