madagaskari Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Χρειαζομαι ενα παμφθηνο tablet για να διαβαζω pdf βιβλια να σερφαρω στο νετ, να βλεπω ταινιες,να απανταω στα email και αντε να παιζω κανενα 3d παιχνιδι για ψυχαγωγια κτλ..χωρις δυσκολία Βρηκα μερικα στο ebay γυρο στα 50-80 ευρω με οθονη 7'' RAM 512 MB Δεν θελω να δωσω περισσοτερα λεφτα για tablet. Επειδη δεν εχω εμπειρια σχετικα με τα tablets, και διαβαζω απο διαφορους οτι τα κινεζικα χαλανε ευκολα σε σχεση με τα επωνυμα.. Θελω γνωμες σχετικα με τα κινεζικα;
Evoliasmenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 πιο μαπα δεν εχει,οτι πληρωνεις παιρνεις εχω δει 4-5 περιπτωσεις απο πολυ κοντινους μου που τους βγηκε μαπα το καρπουζι...οι αλλοι δηλαδη που βγαζουν μαρκας και ειναι λιγο πιο ακριβα μ@...κες ειναι??? καλυτερα κανε λιγο υπομονη και απο τα 50-60-70 οσο κανουν αυτα ψωνισε απο κανενα σκρουτζ η απο κανενα μαγαζι που θα κανει χριστουγεννιατικες προσφορες και εισαι κομπλε...δωσε 100 ως 150 και θα παρεις κατι αξιολογο/μαρκας(τουλαχιστον για αυτα τα λεφτα ) +++κινεζικη ποιοτητα αφης δεν το συζηταω....(γυαλοχαρτο)
madagaskari Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πιο μαπα δεν εχει,οτι πληρωνεις παιρνεις εχω δει 4-5 περιπτωσεις απο πολυ κοντινους μου που τους βγηκε μαπα το καρπουζι...οι αλλοι δηλαδη που βγαζουν μαρκας και ειναι λιγο πιο ακριβα μ@...κες ειναι??? καλυτερα κανε λιγο υπομονη και απο τα 50-60-70 οσο κανουν αυτα ψωνισε απο κανενα σκρουτζ η απο κανενα μαγαζι που θα κανει χριστουγεννιατικες προσφορες και εισαι κομπλε...δωσε 100 ως 150 και θα παρεις κατι αξιολογο/μαρκας(τουλαχιστον για αυτα τα λεφτα ) +++κινεζικη ποιοτητα αφης δεν το συζηταω....(γυαλοχαρτο) Ωστε δεν εχεις προσωπικη εμπειρια... Ως συμπληρωματικο του laptop το θελω για απλη χρηση,πχ το kindle ειναι ακριβοτερο απο αυτο που θελω να παρω... Αν παρω ενα τετοιο για ebook reader και για σερφαρισμα στο ιντερνετ (wifi) και να παιζω κανενα android 3d game μαζι + το keyboard..λες να μου βγαλει προβλημα? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από madagaskari
madagaskari Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη χρειαζομαι ενα αμεσα,πιο μου προτεινεται να παρω αυτο: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902332 η αυτο: http://www.ebay.com/itm/New-8GB-7-Android-4-0-Tablet-PC-A13-Dual-Cameras-Keyboard-with-WIFI-Black-/390689069235?pt=US_Tablets&hash=item5af6e218b3
Skylined Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) γυρο στα 50-80 ευρω Δεν θελω να δωσω περισσοτερα λεφτα για tablet. Μακάρι να είχες αυτή την επιλογή. Είναι σαν να λες "θέλω να πάρω PC με 80 ευρώ", PC θα πάρεις αλλά κανένα 10ετίας και βάλε, αργό και με χίλια δυο προβήματα. Πίστεψέ με ότι θέλεις να διπλασιάσεις το budget σου, και μετά ξαναρώτα. Αυτή τη στιγμή κοιτάω ένα στα 165 για μένα, με Intel επεξεργαστή και 9άρα full HD οθόνη, πιθανόν το χριστουγενιάτικό μου δώρο. Χρειαζομαι ενα παμφθηνο tablet για να διαβαζω pdf βιβλια να σερφαρω στο νετ, να βλεπω ταινιες,να απανταω στα email και αντε να παιζω κανενα 3d παιχνιδι για ψυχαγωγια κτλ..χωρις δυσκολία Για αυτό προτείνω να ανεβάσεις το budget. Στα 80 ευρώ όλα θα γίνονται με δυσκολία, αν γίνονται κιόλας. Από τα 80 στα 160 είναι τεράστιο το άλμα στην ποιότητα και στις επιδόσεις. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από Skylined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα