washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για άλλους που ρωτάς αν χρειάζεσαι, όχι, οι σελίδες των λάπτοπ πάντα έχουν σαπόρτ για ό,τι κουβαλάει αυτό πάνω του. Για τον SATA, ίσως να εμπεριέχεται σε εκείνο που λέει "Chip Set Utility" (αν και χλωμό, αλλά κατέβασέ το και δες τί είναι). Ή σ' εκείνο το "Common Module". Μπορεί κάπου να αναφέρεται είτε ως SCSI ή RAID driver, έχε υπόψη. Αν έχει το CD του λάπτοπ, ψάξε κι εκεί μέσα. Αλλιώς, γκούκλαρε το μοντέλο του λαπ + SATA driver ή ψάξε απευθείας σε site όπως το Driverguide.com Tελευταία επιλογή να διευκρινήσεις το μοντέλο του controller και να ψάξεις με βάση αυτό (ίσως στο site του κατασκευαστή πρώτα). 1
ksp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την μπαταρία του BIOS σ' έναν Toshiba Satellite A100-784. Μήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται;
SPANK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την μπαταρία του BIOS σ' έναν Toshiba Satellite A100-784. Μήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται; Άνοιξε καινούργιο θέμα λόγω του οτι το συγκεκριμένο ειναι πολύ παλιό και εκτος των αλλων δεν έχει σχέση και με το θέμα αυτο η μπαταρία
mascuale Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό, μιας και τελικά έφτασε η ώρα να γίνει κάτι με το laptop. Προτού πάω σε καινούργιο δίσκο, θέλω να δοκιμάσω format και νέα εγκαστάσταση os στον παλιό δίσκο, για να δω πόσο θα βελτιωθεί. Μιας και βγήκαν πρόσφατα windows 10, το laptop μπορεί να τα δεχτεί χωρίς προβλήματα; Χρειάζονται επιπλέον βήματα (πλην της απλής εγκατάστασης) όπως αυτά που μου είχατε γράψει με τα xp; Θυμίζω ότι είναι το http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a100-784/ δηλαδή αρκετά παλιό μοντέλο, στο οποίο έχω προσθέσει RAM, και έχει πλέον 2Gb. Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά είσαι πάνω-κάτω οκ. Άντε να μην υπάρχουν drivers για κάποιες συσκευές (lan ξερωγώ) - αλλά ούτως ή άλλως δεν σε νοιάζει καθώς θες να πειραματιστείς. Γενικά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να κάνεις εγκατάσταση και να δεις τί θα προκύψει, αφού θα βάλεις άλλο δίσκο κτλ ούτως ή άλλως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα