fmoras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω ένα usb flash 4gb της verbatim το NX216 FLASH READER όπου ξαφνικά το filesystem του έχει αλλάξει από ntfs σε RAW. Όπως είναι πάρα πολύ γνωστό με ένα format στο στικάκι και με επαναφορά δεδομένων τα πράγματα επανέρχονται. Έλα όμως που στο πρώτο στάδιο δηλαδή το FORMAT έχει κολλήσει και δεν γίνεται με κανένα tool που έχω δοκιμάσει στο internet ώς τώρα. Hp format tool, Hard Disk Low Level Format Tool , Disk Genius , GParted, Hirens Boot Cd (όλα τα tools που υπάρχουν γενικά μέσα) , Ultimate Boot Cd και πάει λέγοντας...... από προγράμματα επαναφοράς έχω δοκιμάσει R-Studio(που εδώ και χρόνια με βγάζει ασπροπρόσωπο) , Getdataback , EaseUS , iCare Data Recovery κ.α . Σημασία έχει ότι , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ FORMAT ΣΤΟ FLASH DRIVE για να συνεχίσω την επαναφορά. Κλασσικό το RAW file system και το γιατροσόφι του αλλά καθόλου κλασσικό να μην μπορώ να κάνω format. O μόνος τρόπος που έχω βρει είναι με diskpart και clean all, αλλά αν γράψει μηδενικά στο usb flash τότε δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς αρχείων. Επίσης κάπου αλλού διάβασα για χαλασμένο mbr στο flash αλλά δεν βρήκα κάτι ώστε να λύσω το πρόβλημα μου. Αν κάποιος ξέρει κάτι θα με σώσει. Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αφού λες πως δοκίμασες το LLF Tool, απορώ (διότι φαίνεται να ξέρεις για τί μιλάς και τί κάνεις) γιατί κολλάς με το "clean all" του GP : Και το LLF Tool, filling with zeroes κάνει, δεν δημιουργεί σύστημα αρχείων... ...Κι αν μάλιστα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την διαδικασία, πα' να πει ότι το φλασάκι μάλον καπούτεψε. Επίσης, τα προγράμματα ανάκτησης (τα σοβαρά έστω) δεν χρειάζονται να είναι "φορμαρισμένο" το αποθηκευτικό μέσο για να κάνουν την δουλειά τους. Αν δοκίμασες και δεν την κάνουν (δεν βρίσκουν αρχεία ή κολλάνε κατά το σκανάρισμα), απλά επιβεβαιώνεται το ότι δε φλας ιζ ντεντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα