siegfried_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνα με Site: αυτό το 970 SLI δείχνει να βαράει στα αυτιά. Στο FarCry 3 60ρίζει τα fps σε 4Κ, αν και η 2καρτη λύση δεν μου πολυαρέσει λόγω τον διαφόρων άλλων προβλημάτων. Οπότε..350+350GPU + 1000Monitor=1700....Γυναίκααα..πόσο πάει το αμάξι άμα το πουλήσω είπαμε;
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε έχουν ήδη βγει στην αγορά? Τρομερή τιμή τα 335€ για την EVGA. τσίμπησε κανείς?
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε έχουν ήδη βγει στην αγορά? Τρομερή τιμή τα 335€ για την EVGA. τσίμπησε κανείς? Mια αναζήτηση στο skroutz το απαντάει το ερώτημά σου. Για άλλη μια φορά η ενότητα ΔΕΝ είναι για του καθένα σας τα ψώνια στην λαική.
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και πρέπει να ρίξω κι άλλο διάβασμα Νομίζω ότι μόλις ήρθε η απάντηση της nV έναντι των amd 290 που ΙΜΗΟ ήταν από τις καλύτερες επιλογές για gaming το τελευταίο 9μηνο Η 970 είναι σε τιμή που θα την τιμήσουν αρκετοί! Και γενικά η δεύτερη τη τάξη κάρτα όταν είναι σε καλή τιμή είναι πάντα καλή επιλογή Και η EVGA επίσης φαίνεται να έχει καλές τιμές
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Στην Ελλάδα δεν έχουν βγει και δεν αναφερόμουν εκεί. Μιλούσα γενικώς αν άρχισε η κυκλοφορία τους. Εξακολουθείς να είσαι ΟΤ και όχι δεν είναι ενότητα για συμβουλές αγορών. Αν θέλετε να μιλήστε για τα μοντελάκια που θα βγουν, τιμές, χρώματα, τσαντάκια που θα τους ταιριάζουν να ανοίξετε ξεχωριστή ενότητα.
siegfried_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και πρέπει να ρίξω κι άλλο διάβασμα Νομίζω ότι μόλις ήρθε η απάντηση της nV έναντι των amd 290 που ΙΜΗΟ ήταν από τις καλύτερες επιλογές για gaming το τελευταίο 9μηνο Η 970 είναι σε τιμή που θα την τιμήσουν αρκετοί! Και γενικά η δεύτερη τη τάξη κάρτα όταν είναι σε καλή τιμή είναι πάντα καλή επιλογή Και η EVGA επίσης φαίνεται να έχει καλές τιμές Να τονίσω κάτι. Όταν έγινε το launch της 760 πέρυσι το καλοκαίρι, η EVGA έβαλε την SC στα 211, μέχρι που εξαντλήθηκαν τα αποθέματα. Μετά κοπάνησε ένα 50αρι παραπάνω. Πιστεύω πως δεν θα γίνει το ίδιο με την 970 αλλά κρίνοντας από τιμές σε άλλες MSI/Gigabyte, μπορεί και να δούμε να ξανασυμβαίνει κάτι τέτοιο. Ον τοπικ τώρα Καλό OC στην 980, ίσως το καλύτερο που έχω δει σε GPU τα τελευταία χρόνια αλλά με κόστος σε TDP από 165 στα 205. Site: Anandtech link . Ωστόσο, πιστεύω δίνει αέρα για να ανέβουν αρκετά τα factory OC των custom εκδόσεων. Επίσης από θερμοκρασία πάει καλά αφού λένε ότι με το reference cooler πάει μέχρι 84 βαθμούς max χωρίς overvolt. Πάντως από " Site: New technologies " δεν τρελάθηκα.
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για θέματα αγορών, τιμές, διαθεσιμότητα αφορά την σειρά GeForce 900 παρακαλώ σε αυτή την ενότητα και μόνο http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To έγραψα και στο B3D γιατί προφανώς μου διαφεύγει κάτι.... ...εντάξει εμφανισιακά τουλάχιστον στα video είναι εντός της ανοχής μου το DSR http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/13/ ....όταν όμως έρθει η ώρα του quando costa senior? βλέπω το εξής: http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/14/ ....και ρωτάω εγώ ο αφελής: αν είναι να χάσω με το DSR 3/4 από τις αρχικές μου επιδόσεις γιατί να μην ενεργοποιήσω μια και καλή 4x Supersampling; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;
siegfried_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν σύμφωνα με αυτό Πηγή: Techpowerup 970SLI Bioshock σε native 4K ανάλυση οι κάρτες βγάζουν 75fps ενώ με το "τραγικό" κατά τη γνώμη μου DSR σε FULL HD πάει στα 38, δεν υπάρχει λόγος να μην ενεργοποιήσω μια και καλή 4x Supersampling στο FULL HD. Καλύτερη εικόνα θα έχω. DSR= κάτι που μοιάζει με την εμπειρία 4Κ ή........κάτι σαν παστίτσιο αλλά χωρίς κιμά..κτλ κτλ κτλ...marketing ftw!!
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 προτιμώ να την πάρω από εξωτερικό και για 20 euro διαφορά :Poh η Zotac βγάζει πανάκριβη version με 3 DP?κι η Jetstream (κι η απλή) της Palit με 3 miniDP, cool... So much win So few cash. Επίσης Μάλλον θα μπω στο club της nvidia
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν σύμφωνα με αυτό Πηγή: Techpowerup 970SLI Bioshock σε native 4K ανάλυση οι κάρτες βγάζουν 75fps ενώ με το "τραγικό" κατά τη γνώμη μου DSR σε FULL HD πάει στα 38, δεν υπάρχει λόγος να μην ενεργοποιήσω μια και καλή 4x Supersampling στο FULL HD. Καλύτερη εικόνα θα έχω. DSR= κάτι που μοιάζει με την εμπειρία 4Κ ή........κάτι σαν παστίτσιο αλλά χωρίς κιμά..κτλ κτλ κτλ...marketing ftw!! Οι 2 σελίδες πρέπει να χρησιμοποιούν άλλη σκηνή για τις μετρήσεις τους οπότε δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Μια εκδοχή είναι να έχουν πρόβλημα από DX10 και πάνω να ενεργοποιήσουν supersampling πράγμα που δεν μου έκανε εντύπωση με τις παπαριές της Microsoft. Εκεί το να έχεις up/downsampling είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως και το supersampling απλά όντως έπρεπε να πάρει μια μαρκετίστικη τσουτσουνο-ονομασία.
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το delta compression θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο και σε πιο Mobile εφαρμογές της αρχιτεκτονικής , εκεί κρύβεται τεράστιο μέρος της επιτυχίας της nV σε αυτή την υλοποίηση και η μεγάλη αύξηση επιδόσεων που παρατηρούμε. Τα νέα AA modes φοβάμαι ότι δε θα τα χρησιμοποιήσουν και πολλοί, μάλλον λίγο άχρηστα, άλλα και πάλι Nice to have. Η μια κάποια αδυναμία σε textures μπορεί να φάνει σε next gen games με 4Κ textures, άλλα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα Καλή η προσθήκη HDMI2, άλλα δεν είδαμε νέο DP το οποίο είναι κρίμα πραγματικά. Δεν είδαμε και h265 hardware decoder block , που και αυτό είναι κρίμα στις μέρες μας. Εξαιρετικά παράξενο να ενεργοποιούν και περίπου-SFR (να το πούμε independent near same frame ? να το πούμε async sfr? Πώς να το πουμε? ) για δεξί/αριστερό μάτι, άλλα όχι για δεξιά/αριστερά οθόνες. Η 970 σίγουρα θα είναι ο επόμενος πειρασμός για πολλούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή η προσθήκη HDMI2, άλλα δεν είδαμε νέο DP το οποίο είναι κρίμα πραγματικά. πριν 4 μέρες βγήκε είδηση ότι έγινε finalize το DP 1.3, μόνο με χρονομηχανή θα το έβαζαν...
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πριν 4 μέρες βγήκε είδηση ότι έγινε finalize το DP 1.3, μόνο με χρονομηχανή θα το έβαζαν... 1.2a? α συγνώμη είναι 'ανταγωνιστικό
mixaliskriti1992 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εγω απο οτι βλεπω η καλυτερη επιλογη ειναι 970 βαση λεφτων και ειναι και στην αποδοση σχεδον της 780ti και περνεις και ολες τις νεες τεχνολογιες....1440p τα παιζει μια χαρα και 3440χ1440 που ειναι η δικια μου θα με βολεψει πιστευω....
MrManolas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 παντος στο εξωτερικο οι τιμες ειναι καλυτερες απο ελλαδα GTX970/980 http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=701&catid=1914&subid=1812
Προτεινόμενες αναρτήσεις