Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ας βγει το GM204 και θα είμαστε ικανοποιημένοι.Αν έχουν σκοπό να μας τα πρήξουν με τον μεγάλο πυρήνα όπως έγινε με το GK110-GK110b, no thanks.
Ailuros Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ας βγει το GM204 και θα είμαστε ικανοποιημένοι.Αν έχουν σκοπό να μας τα πρήξουν με τον μεγάλο πυρήνα όπως έγινε με το GK110-GK110b, no thanks. To GM204 και μερικά άλλα ακυρώθηκαν με την όλη σαλάτα με τα πρωτόκολλα κατασκευής. ΄Εχει ακόμα ζωή ο Kepler oπότε μην βιάζεσαι.... ****αααα και καλό μήνα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 .....Not Βλέπω να πετάγεται κάνας Orokusaki και να σε ρωτάει τι και πως
Ailuros Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 .....Not Βλέπω να πετάγεται κάνας Orokusaki και να σε ρωτάει τι και πως Tην επόμενη φορά που θα πάω για υπογραφές συμβολαίων θα σε πάρω μαζί μου. Είσαι καλώς στο να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα φαίνεται.
EddieObscurant Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 επειδη μάλλον εχω μείνει λίγο πίσω, το gm104 (28-20nm???) που πήγε, και μιλάμε ήδη για ακύρωση του gm204(20nm???) ?
Ailuros Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 επειδη μάλλον εχω μείνει λίγο πίσω, το gm104 (28-20nm???) που πήγε, και μιλάμε ήδη για ακύρωση του gm204(20nm???) ? Aν και έχω περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα για διάβασε τα ψιλά γράμματα στην συμμετοχή μου.
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γιατί με χοντρικά 12 μήνες περιθώριο "μαντεύει" ο καθένας. Σιγά την "είδηση". Υπενθύμιση είναι περισσότερο όχι είδηση
Ailuros Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Υπενθύμιση είναι περισσότερο όχι είδηση Με όλο αυτό το συρφετό από Κepler προιόντα πρόσφατα δεν βλέπω σύντομα ούτε τις μικρότερες του ΚΑΙΦΕ. Μπορεί να ήταν πρωταπριλιάτικο η ακύρωση του 204, αλλά φοβάμαι ότι έτσι ή αλλιώς θα σκίσει πολλά λιβαδί κολάν μέχρι να δει κάτι αντίστοιχο
thanosAIAS Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μα καλά, ειναι δυνατόν να τη βγάλει με το kepler μέχρι του χρόνου? Πόσο να ανεβάσει τα ρολόγια ακόμη, έχει καταντησει αηδία αυτό το παιχνίδι. Βγάζουμε ένα πυρήνα, κλειδωνουμε τα ρολόγια και ανεβάζουμε τα mhz σιγά σιγα. Βλέπω 780-Ti Gtx, oc, 6GB
NT1G Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αφού και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κάτι νέο και συνεχίζει να πουλάει με τα τωρινά, γιατί να μην το τραβήξει ακόμα ένα εξάμηνο π.χ. Ρίχνει και ένα rebrand σε μια δυο κάρτες και είναι έτοιμη.
Ailuros Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μα καλά, ειναι δυνατόν να τη βγάλει με το kepler μέχρι του χρόνου? Πόσο να ανεβάσει τα ρολόγια ακόμη, έχει καταντησει αηδία αυτό το παιχνίδι. Βγάζουμε ένα πυρήνα, κλειδωνουμε τα ρολόγια και ανεβάζουμε τα mhz σιγά σιγα. Βλέπω 780-Ti Gtx, oc, 6GB Γκουρμούτσεν ΚΑΙΦΕΣ 20SoC και αν τα καταφέρει φέτος και όχι αρχές του 2015. 204/206 δεν είχαν καν tape out ακόμα. ΄Εστω ότι τα παίρνουν πίσω τέλεια από το fab μέσα στον μήνα τότε αν όλα πάνε ρολόι στη καλύτερη Οκτώβρη ή βάλε πριν τα Χριστούγεννα να είσαι μέσα. Πολύ πιθανόν οι αρχικές πληροφορίες να ήταν σωστές και να είναι τελικά και αυτά σε 28nm. Τώρα για όσου βαρέθηκαν την 780/780ti τους ή που όντως θα σκίσουν το λιβαδί κολάν ή θα σκάσουν 3 χιλιάρικα για την ευρύπρωκτη Tατιάνα Super Z ή όπως την λένε τέλος πάντων. Αυτό λέγεται ''Milking''. Λέγεται δεν έχω άλλη διέξοδο γιατί λεφτά και πρωτόκολλα δεν υπάρχουν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Από τη μία είναι καλό που αργούν οι next-gen κάρτες για να αξιοποιηθούν περισσότερο αυτές που ήδη υπάρχουν, από την άλλη κανείς δεν λέει όχι σε έξτρα δύναμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις