Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας βγει το GM204 και θα είμαστε ικανοποιημένοι.Αν έχουν σκοπό να μας τα πρήξουν με τον μεγάλο πυρήνα όπως έγινε με το GK110-GK110b, no thanks.

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας βγει το GM204 και θα είμαστε ικανοποιημένοι.Αν έχουν σκοπό να μας τα πρήξουν με τον μεγάλο πυρήνα όπως έγινε με το GK110-GK110b, no thanks.

To GM204 και μερικά άλλα ακυρώθηκαν με την όλη σαλάτα με τα πρωτόκολλα κατασκευής. ΄Εχει ακόμα ζωή ο Kepler oπότε μην βιάζεσαι....

****αααα και καλό μήνα

• Like 1
Δημοσ.

.....Not

Βλέπω να πετάγεται κάνας Orokusaki και να σε ρωτάει τι και πως :P

Tην επόμενη φορά που θα πάω για υπογραφές συμβολαίων θα σε πάρω μαζί μου. Είσαι καλώς στο να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα φαίνεται.

Δημοσ.

επειδη μάλλον εχω μείνει λίγο πίσω, το gm104 (28-20nm???) που πήγε, και μιλάμε ήδη για ακύρωση του gm204(20nm???) ?

Aν και έχω περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα για διάβασε τα ψιλά γράμματα στην συμμετοχή μου.

Δημοσ.

Υπενθύμιση είναι περισσότερο όχι είδηση  :)

Με όλο αυτό το συρφετό από Κepler προιόντα πρόσφατα δεν βλέπω σύντομα ούτε τις μικρότερες του ΚΑΙΦΕ. Μπορεί να ήταν πρωταπριλιάτικο η ακύρωση του 204, αλλά φοβάμαι ότι έτσι ή αλλιώς θα σκίσει πολλά λιβαδί κολάν μέχρι να δει κάτι αντίστοιχο ;)

Δημοσ.

Μα καλά, ειναι δυνατόν να τη βγάλει με το kepler μέχρι του χρόνου?

Πόσο να ανεβάσει τα ρολόγια ακόμη, έχει καταντησει αηδία αυτό το παιχνίδι.

Βγάζουμε ένα πυρήνα, κλειδωνουμε τα ρολόγια και ανεβάζουμε τα mhz σιγά σιγα.

Βλέπω 780-Ti Gtx, oc, 6GB

Δημοσ.

Αφού και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κάτι νέο και συνεχίζει να πουλάει με τα τωρινά, γιατί να μην το τραβήξει ακόμα ένα εξάμηνο π.χ. Ρίχνει και ένα rebrand σε μια δυο κάρτες και είναι έτοιμη.

Δημοσ.

Μα καλά, ειναι δυνατόν να τη βγάλει με το kepler μέχρι του χρόνου?

Πόσο να ανεβάσει τα ρολόγια ακόμη, έχει καταντησει αηδία αυτό το παιχνίδι.

Βγάζουμε ένα πυρήνα, κλειδωνουμε τα ρολόγια και ανεβάζουμε τα mhz σιγά σιγα.

Βλέπω 780-Ti Gtx, oc, 6GB

Γκουρμούτσεν ΚΑΙΦΕΣ 20SoC και αν τα καταφέρει φέτος και όχι αρχές του 2015.

204/206 δεν είχαν καν tape out ακόμα. ΄Εστω ότι τα παίρνουν πίσω τέλεια από το fab μέσα στον μήνα τότε αν όλα πάνε ρολόι στη καλύτερη Οκτώβρη ή βάλε πριν τα Χριστούγεννα να είσαι μέσα. Πολύ πιθανόν οι αρχικές πληροφορίες να ήταν σωστές και να είναι τελικά και αυτά σε 28nm.

Τώρα για όσου βαρέθηκαν την 780/780ti τους ή που όντως θα σκίσουν το λιβαδί κολάν ή θα σκάσουν 3 χιλιάρικα για την ευρύπρωκτη Tατιάνα Super Z ή όπως την λένε τέλος πάντων.

Αυτό λέγεται ''Milking''.

Λέγεται δεν έχω άλλη διέξοδο γιατί λεφτά και πρωτόκολλα δεν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη μία είναι καλό που αργούν οι next-gen κάρτες για να αξιοποιηθούν περισσότερο αυτές που ήδη υπάρχουν, από την άλλη κανείς δεν λέει όχι σε έξτρα δύναμη :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...