Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δε νομίζω να είναι προτεραιότητα ο τεράστιος πυρήνας κατά την μετάβαση σε μικρότερη λιθογραφία, αντιθέτως θα έλεγα.

Και όσον αφορά τη λιθογραφία από οτι έχουν δείξει νομίζω δε καίγονται να πάνε πρώτοι σε μικρότερη και λόγω κόστους (και αφήνουν το beta testing).

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όσον αφορά τη λιθογραφία από οτι έχουν δείξει νομίζω δε καίγονται να πάνε πρώτοι σε μικρότερη και λόγω κόστους (και αφήνουν το beta testing).

Mέχρι τώρα πάντα πρώτοι εμφανιζόταν στα καινούργια πρωτόκολλα εδώ και αρκετές γενιές. Για το 20SoC ίσως να είναι η πρώτη εξαίρεση.

Δημοσ.

Για τις προθέσεις που δείχνουν σύμφωνα με δηλώσεις τους για το από δω και πέρα μιλάω.

To μόνο που δήλωσαν γενικά σαν εταιρεία που δεν ξεκαθάριζε αν εννοούσαν όλες τις αγορές ή μόνο συγκεκριμένες είναι ότι θα παραμένουν από τούδε και στο εξής μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε κάθε πρωτόκολλο κατασκευής. Ωστόσο δεν κάνει μέχρι στιγμής κάτι διαφορετικό η NV μιας και το GK110b είναι και αυτό σε 28HP/TSMC όπως και το Hawaii.

Tώρα τι σκοπεύει να κάνει η AMD από το φετινό τέλος καλοκαιριού και μετά και σε τι πρωτόκολλο μακάρι και να ήξερα θα είχαμε και χωριστή ενότητα ήδη για το Pirate Islands. Το ότι μέχρι πρότινος δεν είχαν κάνει κράτηση για wafer capacities για 20SoC TSMC για μένα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Δημοσ.

Στην ουσία αυτό αφήνουν να εννοηθεί από Amd.Η NV όμως πιθανόν μαζί με τα 28nm να χει και 20nm κάρτες (πρώτη),έτσι δεν είναι;

Για H2 2014 ναι για την ΝV και οι κωδικοί GM206, 204 & 200 δεν θέλουν και ιδιαίτερη φαντασία να καταλάβει κανείς σε τι αναφέρονται.

Από το άφησαν να εννοηθεί η AMD πριν ένα χρόνο μέχρι του τι σχεδιάζουν στην πραγματικότητα υπάρχει μια απόσταση. ΄Εχω άγνοια όσων αφορά το θέμα και η δήλωση στην οποία αναφέρεσαι είχε πουθενά χρονικό όριο; Είπαν ότι θα μείνουν στα 28-άρια για πάντα; Δεν νομίζω. Είπαν θα μείνουν παραπάνω από ότι συνήθως και το έκαναν ήδη για δύο συνεχόμενες οικογένειες GPU. Kαι μετά;

Πρώτα θα βγάλει η nVidia 20nm κάρτα και μετά η AMD.

Να φανταστώ ότι ξέρεις λοιπόν τι σχεδιάζει η AMD και για πότε;

Δημοσ.

Δε τη θυμάμαι ακριβώς αλλά δε θυμάμαι να χε.Τεσπα εδώ μιλάμε για Maxwell απλά είπα να το αναφέρω.

Σαφώς είναι το θέμα εδώ για Maxwell. Ωστόσο ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ ή ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ όταν έχω προσωπικά πλήρη άγνοια κρατάω επιφυλάξεις αυτό είναι όλο γιατί ακριβώς δεν θεωρώ ότι ο εκάστοτε ανταγωνισμός δεν περιμένει αμέτοχος να τον προσπεράσουν.

Δημοσ.

Χαχα έχουν τρελαθεί εκεί στο toms hardware

Κάπου σε αυτό το νήμα έχουμε αναφέρει ότι η 750 είναι ιδανική για low profile, passive, μικρά κουτάκια και άλλα

Ε λοιπών, μιας και καμία εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα passive / low profile στο toms που είχα καιρό να επισπευτώ, ξηλώνουν ψήκτρες από μικρές amd κάρτες και τις χρησιμοποιούν επιτυχημένα σε 750 :D

Καιρός είναι να πιάσει τη σκυτάλη μια εταιρία και για Low profile & passive 750 series

http://www.tomshardware.com/reviews/single-slot-geforce-gtx-750-ti,3761-3.html

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-750-ti-passive-cooling,3757-3.html

single-slot-low-profile-geforce-gtx-750-

passive-geforce-gtx-750-ti-cooling,O-Y-4 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν τα βλέπω καλά. Τα πράγματα αν ειναι έτσι για το maxwell...

http://techsoda.com/no-20nm-graphics-amd-nvidia/

Δεν μας λέει και τίποτα καινούργιο. ΄Ενα καλό πρωτόκολλο κατασκευής βοηθάει μια καλή αρχιτεκτονική να γίνει καλύτερη. Ωστόσο δεν θα σου κάνει μια αποτυχημένη αρχιτεκτονική επιτυχημένη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...