Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, το τροφοδοτικο μου εχει 2 καλωδια 4pin για την μητρικη πως μπορω να μαθω αν πρεπει να τα συνδεσω και τα 2 ή μονο το 1 ???

Και μια ερωτηση οσο αφορα τους αποστατες (τις βιδες που δημιουργούνε κενο αναμεσα στην μητρικη και το κουτι),  εχω ενα καρο απο τα παλαια μου κουτια των 8mm - που μπορω να βρω των 11mm που χρειαζομαι καθως δεν τους περιέχει η συσκευασια???

Δημοσ.

Αν η μητρική σου δέχεται 8pin βάλε και τα 2.

Διάβασε το εγχειρίδιο της για περαιτέρω πληροφορίες.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=pc+standoffs&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xstandoffs+11mm&_nkw=standoffs+11mm&_sacat=0

Δημοσ.

και ομως ειναι corsair τo κουτι,  το ξερω οτι κανονικα πρεπει να τους εχει μεσα.

οταν ζητησα το λογο απο το καταστημα που το κουτι δεν περιέχει ολες τις βιδες + οτι το παρελαβα χτυπημένο σε ενα σημειο μου ειπαν οτι σηκωνουνε τα χερια ψηλα και μου κανανε μια ωραιοτατη επιστροφη χρηματων.

ειχα ενοιξει ενα θεμα τοτε στο φορουμ.

Δημοσ.

και ομως ειναι corsair τo κουτι,  το ξερω οτι κανονικα πρεπει να τους εχει μεσα.

οταν ζητησα το λογο απο το καταστημα που το κουτι δεν περιέχει ολες τις βιδες + οτι το παρελαβα χτυπημένο σε ενα σημειο μου ειπαν οτι σηκωνουνε τα χερια ψηλα και μου κανανε μια ωραιοτατη επιστροφη χρηματων.

ειχα ενοιξει ενα θεμα τοτε στο φορουμ.

Κατσε γτ με μπερδεψες τωρα... κρατησες και το κουιτ και πηρες και τα λεφτα πισω?

Δημοσ.

δεν με ρωτησανε καν για τα λ7, η απαντηση ηταν:

''Sorry για το χτυπημενο κουτι, οι βιδες ειναι θεμα κατασκευαστη καθως το κουτι δεν ανοίχτηκε απο εμας, τα λ7 εχουν επιστραφει στο λογαριασμο σας, αναμενουμε θετικη αξιολογηση.''

Και ετσι μου εμεινε το κουτι, και τα λ7

ενταξει ειναι χωρις αποστατες και front panel κοπανημενο αλλα καλα μου εκατσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...