Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα να ακουσω κανα 2 γνωμες για την αγορα 4 υπολογιστων για χρηση internet - office.

μιλαμε γιθα πληρεις συνθεσεις monitor - pc -keybord - mouse

υπολογιζω ενα maximum ποσο στα 1800 για ολα μαζι ,αλλα με ενδιαφερει ιδιαιτερα και αν μπορει να βγει λιγοτερο ,οπως και το vfm.

η αγορα θα γινει απο το πλαισιο ή απο το vision studio. ευχαριστω προκαταβολικα

σκεφτομαι για 

1. corsair vs450

2.Intel G3420

3.Gigabyte H81M-D2V

θα ηθελα και καμια αποψη σε AMD

Δημοσ.

Για το πλαισιο δεν ξερω παντως το vision studio ειναι τα ζωα μου αργα. Ειχα παραγγηλει μια Gpu την προηγουμενη εβδομαδα δευτερα ητανε και αν δεν επαιρνα εγω τηλ να μου πουνε οτι εχουν ξεμεινει απο στοκ δεν θα μαθαινα ποτε. Φυσικα ακομα δεν εχω παρει την καρτα

Δημοσ.

Για το πλαισιο δεν ξερω παντως το vision studio ειναι τα ζωα μου αργα. Ειχα παραγγηλει μια Gpu την προηγουμενη εβδομαδα δευτερα ητανε και αν δεν επαιρνα εγω τηλ να μου πουνε οτι εχουν ξεμεινει απο στοκ δεν θα μαθαινα ποτε. Φυσικα ακομα δεν εχω παρει την καρτα

Αν και έχεις δίκιο,χωρίς να υπερασπίζομαι το συγκεκριμένο κατάστημα, αυτό μπορεί και να τύχε και δεν είναι αποκλειστικότητα του συγκεκριμένου.Τέτοιες περιόδους τα περισσότερα καταστήματα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν και προβλήματα λόγω αρκετής κίνησης.

Δημοσ.

Αν και έχεις δίκιο,χωρίς να υπερασπίζομαι το συγκεκριμένο κατάστημα, αυτό μπορεί και να τύχε και δεν είναι αποκλειστικότητα του συγκεκριμένου.Τέτοιες περιόδους τα περισσότερα καταστήματα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν και προβλήματα λόγω αρκετής κίνησης.

Ναι το προβλημα ειναι οτι οκ βρηκα το προιον στο σκρουτζ,επελεξα αυτο το καταστημα και ειδα οτι ηταν διαθεσιμο γιατι την μεθεπομενη μερα που μπηκα αν θυμαμαι καλα δεν μου εβγαζε την συγκεκριμενη gpu σε αυτο το καταστημα.Πηρα και εγω τηλ λοιπον την παρασκευη και μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη.Του λεω μεχρι την αλλη παρασκευη εβδομαδα θα το εχω και μου λεει ναι απο δευτερα θα παραγγειλουμε σιγουρα.Ακομα δεν εχω λαβει ουτε ενα mail απο τοτε

Δημοσ.

για κομματι - κομματι μιλαω. απλα εως αυριο πρεπει να πεσει η παραγγελια, οποτε αν μπορει κανενας να βοηθησει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...