g8anos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις πριν λίγες μέρες έλαβα την κάρτα και την βάση για ασύρματη φόρτιση του galaxy s3 ι9305 μου, και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου. +Πολύ απλό. Βάζεις το κινητό πάνω στην βάση κ ξεκινάει η ασύρματη φόρτιση. +Δουλεύει παροτι έχω χοντρή προστατευτική θήκη σιλικόνης στο κινητό. +Πρακτικό, γιατι το σηκώνεις, απαντάς ένα μήνυμα πχ και το ξαναφήνεις πάνω στην θήκη. -Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου διπλάσιος αποτι με το καλώδιο, έχει γύρω στα 500 mA νομίζω. -Ζεσταίνεται λίγο παραπάνω. ??? Ακτινοβολία... δεν ξέρω αν θα έπρεπε να με ανησυχεί αυτό, αλλα προς το παρόν την έχω την βάση στο χολ, και όχι στο υπνοδωμάτιο. Ο κύριος λόγος αν θυμάστε απο το άλλο Site: post που είχα στο insomnia, ήταν ότι το usb charging port απο το παλιό μου galaxy s3 i9300 παρέδωσε πνεύμα και δεν συνέφερε να το φτιάξω, οπότε άρχισα να αμφιβάλλω λίγο στην ποιότητα κατασκευής της samsung. Είδα οτι κ αλλοι χρηστες το ειχαν παθει αυτο με το s3. Ασύρματη φόρτιση λοιπόν, σημαίνει λιγότερες φθορές στο usb charging port. PS: Εννοείται ότι εχω βάλλει ειδικό καπάκι σιλικόνης για να κλείσω την τρύπα του usb charging port, μην τυχόν και πάθει τιποτα το καλο μου ... Ενας το είχε πάει στην samsung για επισκευή και του είπαν οτι δεν το αναλαμβάνουν γιατι εφταιγε ο αυτός, επειδή το έπαιρνε μαζί στο μπανιο και οξειδώθηκαν οι επαφές απο την υγρασία ...
g8anos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 βάση http://www.amazon.de/Revolution%C3%A4r-Wireless-Ladeger%C3%A4t-Ladestation-kompatibelit%C3%A4t/dp/B00CQ11RWG/ref=sr_1_33?ie=UTF8&qid=1384338002&sr=8-33&keywords=s3+wireless+charging κάρτα http://www.amazon.de/gp/product/B00CTVFYOK/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα