Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει δλδ. μεγαλη διαφορα με τα προηγουμενα?Φιλε σε αυτα τα λεφτα που ξεκινησα μεταξυ των 2?Να πω οτι το προηγουμενο μου ηταν ενα microsoft wireless 1000 οποτε θα δω διαφορα?!

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα δεν μας ειπες γιατι τι χρηση το θες το ποντικι. Αν το θες καθαρα για Gaming τοτε 15€ ειναι λιγα. Αν απλα για καθημερινη χρηση τοτε μια χαρα εισαι. Το Abysus καλο χρυσο αλλα δυστηχως δεν εχει τα κουμπακια για μπρος και πισω. Οποτε για σερφαρισμα θα σε δυσκολευει. 

Οσο για αυτα τα 2 δεν μπορω να σου πω, δεν τα εχω δει καθολου.

Δημοσ.

Εντάξει καλο φαίνεται αλλα μην ξεχνάς οτι ειναι ποντίκι των 15 euro οτι αυτο και αν σημαίνει :)

Kανονικα ειναι γυρω στα 30 και τα δυο ειναι προσφορα...Πολλα χρηματα για ποντικι δν εχω προς διαθεση και επισης ουτε νομιζω οτι κανουν την μεγαλη διαφορα που θα ανζητησω..

Πρωτα απο ολα δεν μας ειπες γιατι τι χρηση το θες το ποντικι. Αν το θες καθαρα για Gaming τοτε 15€ ειναι λιγα. Αν απλα για καθημερινη χρηση τοτε μια χαρα εισαι. Το Abysus καλο χρυσο αλλα δυστηχως δεν εχει τα κουμπακια για μπρος και πισω. Οποτε για σερφαρισμα θα σε δυσκολευει. 

Οσο για αυτα τα 2 δεν μπορω να σου πω, δεν τα εχω δει καθολου.

Δεν ειμαι φανατικος gamer αλλα παρολα αυτα θα το ηθελα και γι αυτο..Πιο πολυ με ενδιαφερει το πιασιμο στο χερι και να βολεψει και σε gamingΑλλα δεν διαθετω πολλα χρηματα για ποντικι..Αλλωστε και ατυων η αξια ειναι γυρω στα 30...

Δημοσ.

Ακριβο μεν, απιστευτο δε. Μιλαω για το Razer Deathadder 2013. Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο και εχω μεινει τρελα ευχαριστημενος. Και να μου χαλασει αμεσως θα το ξαναπαρω. Απιστευτο κρατημα.

Γυρω στα 30 αυτο τι σου λεει?

http://www.skroutz.gr/s/2502061/SteelSeries-Sensei-Call-of-Duty-Black-Ops-II-Gaming-Mouse.html

Δημοσ.

καλη επιλογη το steel series και για Gaming οτι πρεπει, μπορεις ομως να μαζεψεις αλλα λιγα λεφτα και να παρεις το Imperator 

Παλιο μοντελο,με αρκετα προβληματα και στα ιδια χρηματα με παρα πολλα αλλα ποντικια ακομα και απο την ιδια τη Razer(πχ Deathadder 2013). Γενικα το Imperator ειναι κακη επιλογη/προταση.

Δημοσ.

Προσωπικα σου προτεινω αυτο εδω. Ειναι της coolermaster και εχει παρα πολυ υψηλες βαθμολογιες και χτυπαει με ανεση ακριβοτερα ποντικια. Οικονομικοτατο επισης. 

http://www.skroutz.gr/s/399885/CmStorm-Xornet.html?from=autocomplete&keyphrase=cm+storm+xornet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...