Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Turbo-X-Cerberus-V-Midi-Tower-KK-9949-GR.htm

Πήγα χθές στο stock του πλαισίου για να βρω κανά κουτάκι για τον server μου , και είχε προσφορά αυτό το κουτί με 40 ευρώ. Τον ρώτησα εκεί τον πωλητή και μου είπε ότι αλλάζουνε κάποια σετ που είχανε αυτό το κουτί σε άλλο και πουλάνε αυτά τα κουτιά μισοτιμής.

Από ότι τα τσέκαρα έχουνε tool free για δίσκους, usb 3.0 μπροστά και τρύπες γύρω από το tray για καλώδια.

Παίρνει μέχρι και 100στάρα υδρόψυξη.

Το ξέρω turbo-x αλλά για κάποιον που στήνει συστηματάκι αποτελεί μια καλή επιλογή στα 40e.(από κάποια thermaltake kai coolermaster στα 40e)

Δημοσ.

Coolermaster είναι κι αυτό αν δεν κάνω λάθος ;)

Το μόνο κακό είναι ότι βρίσκεται μόνο στο stock house και δεν γίνετε παραλαβή/αποστολή εκτός αυτού 

Δημοσ.

Βασικά πριν πάτε να το πάρετε δείτε πρώτα τι παρελκόμενα έχει, διότι προϊόντα του στοκ εκτός από περιορισμένη εγγύηση συνήθως έχουν και ελλείψεις στα παρελκόμενα.

Δημοσ.

και όμως εμενα μου ήρθε κουτί..

έψαχνα ένα φτηνό που να παίρνει τους δίσκους στο πλάι.

άσε που έχει παραπάνω από ένα. όχι πολλά βεβαια.Οποτε αν προλάβω

Δημοσ.

και όμως εμενα μου ήρθε κουτί.. έψαχνα ένα φτηνό που να παίρνει τους δίσκους στο πλάι. άσε που έχει παραπάνω από ένα. όχι πολλά βεβαια.Οποτε αν προλάβω

Πήγες και είδες ότι έχει περισσότερα από 1 ? Στο 99% των περιπτώσεων ότι βγαίνει στο στοκ είναι μοναδικό κομμάτι και σε εντελώς άθλια κατάσταση (όπως ειπώθηκε χωρίς συσκευασία, λείπουν παρελκόμενα και αν μιλάμε για case πολύ πιθανον και με χτυπήματα). Για κάποιον που δεν τον εδνιαφέρουν τα των () τότε ναι σίγουρα είναι προσφορά (όπως και το 99% των αγγελιών για κουτιά στο forum)

Δημοσ.

δεν ειναι απο αλλαγη σετ ειναι ολα επισκευασμενα και προβληματικα,δεν δουλευουν τα usb ,χαλασμενοι διακοπτες η δεν δουλευει το σλοτακι για τον εξωτερικο δισκο η ειναι σπασμενο 100% σιγουρο

• Like 2
Δημοσ.

πήγα πριν μια εβδομάδα αλλά δεν τους έδωσα σημασία γιατί βγαζόμουν και δεν είχαν τιμή. Πρέπει να ήταν καμιά 10ρια κομμάτια.

Τώρα έχετε δίκιο ότι είναι stock. Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει όταν αγοράζει από stock

Δημοσ.

Ανοίγουμε θέμα σε προσφορά για προϊόν που βρίσκεται σε stock house και 1000% είναι 1 και μοναδικό ?

έξυπνο , αλλά δεν είχε ένα είχε 6 και μου είπε ότι είναι σε άριστη κατάσταση(άνοιξα 2 , μόνο τα sticker είχανε κολλημένα πάνω από i5 και fx).

Οπότε ελπίζω να σου έλυσα την απορία σου!

Δημοσ.

Προσοχή είναι κινέζικες αντιγραφές απο γνωστά κουτιά τα περισσότερα. Και δυστυχώς είναι κ κακής ποιότητας. Ψευτο πλαστικό και με προβληματικά front panel.
Καλή τύχη πάντως,

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια πήρα ένα Κουτακι Cerberus στα 40ευρω απο το Στόκ του πλαισίου , και θα ηθελα να μοιραστώ την άποψη μου μαζί σας.

1) επιτρέπει cable management χωρίς κόπο

2) εχει πολυ χώρο μέσα

3)εχει 2 ανεμιστήρες μπλε χρώμα (στην περίπτωση μου) χρειάζεται έναν ακόμα όμως

4)εχει όλα τα βίδακια /βάσεις στήριξης σκληρών δίσκων

Στα αρνητικά εχω να πω οτι

1) η θέση που εχει πανω για hot swap hdd δεν μπορεί να δουλέψει σωστα γιατι δεν γινεται να συνδεθεί η τροφοδοσία του ρεύματος σε αυτο

2)διακόπτες πολυ ψεύτικοι ,δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη

3)θελει προσοχή κατα την διάρκεια του στησίματος μην σπάσει καμία πλαστική βάση γιατι κλάψε μας μετα.

Παντός για 40ευρω ειναι παραπάνω απο εξαιρετικό , για 89,9 που το έδιναν ούτε με σφαίρες

Εγω θα το πρότεινα με την προϋπόθεση καποιος να ρίξει περισσότερα χρήματα σε επεξεργαστή και μητρικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...