vag21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα απο χθες ειμαι κατοχος ενος lumia 820. προοριζοταν για δωρο αλλα τελικα το κρατησα. ενω εστειλα με μπλουτουθ το προηγουμενο ηχο κλησης απο το galaxy s2 ενα mp3 20 sec,αποθηκευτηκε στην μουσικη βιβλιοθηκη ,αλλα δεν υπαρχει πουθενα επιλογη να το κανεις ηχο κλησης,μου φαινεται περιεργο ενα τοσο συγχρονο κινητο να μην εχει κατι που το ειχαν κινητα πριν 5 χρονια. επισης δεν βρισκω και την ενταση στον ηχο κλησης. υ.γ οχι τιποτα αλλο αλλα εκανα δωρο το galaxy s2 και εμεινα με αυτο χαχαχα
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 η διαδικασια πρέπει να γίνει μέσω του zune ή μέσω εφαρμογής. Με μια απλή έρευνα θα βρεις πως έχει αναφερθεί και εδώ μέσα. Η ένταση ήχου κλήσης είναι αυτή που φαίνεται όταν πατάς τα πληκτρα αυξομείωσης εντασης. Όταν βρισκεσαι σε κληση μπορεις να αυξομειωσεις την ενταση που ακους τον συνομιλητη σου
vag21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αν καποια στιγμη πεσει στην αντιληψη σου που εχει ξαναειπωθει στειλε μου το λινκ. θα το ψαξω και εγω αλλα ειναι παρα πολλες η σελιδες και ψιλοχαθηκα.
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 απλά κάνε αναζήτηση στο google πως βαζεις δικο σου ήχο κλήσης
jakegate7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 το συνδέεις με τον υπολογιστή και πρέπει να το αντιγράψεις στον φάκελο ringtones. η αντιγραφή πρέπει να γίνει από το pc στο κινιτό και όχι από το κινιτό (από κάποιον άλλον φάκελο) στο κινιτό. στο lumia 520 έτσι λειτουργεί, φαντάζομαι ότι θα γίνεται και στο δικό σου ετσι.
vag21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 jake ακριβως το ιδιο ειναι , το εκανα με επιτυχια,ευχαριστω. ενα αλλο θεμα που αντιμετωπιζω σε σχεση με τα android ειναι οτι στις φωτο ή τα βιντεο δεν εχουν μετακινηση σε φακελο ,αλλα τα βγαζει ολα μαζι. ξερουμε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να το διορθωνει αυτο ή σε επομενη αναβαθμιση θα το βαλουν?
jakegate7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 από ότι έχω διαβάσει με τα windows phone 8.1 (Q2 2014) θα ενσωματόσουν File manager στο store ύπαρχουν κάποιες εφαρμογές file manager, αλλά δε έχω δοκιμάσει κάποιες από αυτές για να σου προτείνω. Δοκιμάζεις και βλέπεις πια σε καλύπτει 1
privateer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 jake ακριβως το ιδιο ειναι , το εκανα με επιτυχια,ευχαριστω. ενα αλλο θεμα που αντιμετωπιζω σε σχεση με τα android ειναι οτι στις φωτο ή τα βιντεο δεν εχουν μετακινηση σε φακελο ,αλλα τα βγαζει ολα μαζι. ξερουμε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να το διορθωνει αυτο ή σε επομενη αναβαθμιση θα το βαλουν? http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/pixfolder/345d9de4-6447-46f4-af3e-b8d08b3aedfe http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/photos-diary/b4eb8056-71aa-4d94-9716-87b60da5a918
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα